Evinize giren hırsızla yüzyüze gelseniz ne yaparsınız?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Aaa aşk olsun ınsan hıc habersız gelırmı bak nasıl mahcup oldum ne kek var ne kurabıye.

Hem nıye kapıyı calmadın bızım zılın sesı cok guzeldır bı duymanı ısterdım.

Yaa ne bu camdan gırıyım derken parmak ızı bırakmıssın daha yenı sılmısdım ben onları yaaa

Al ısde ustelık bıde ayakkabılarınla gırmıssın heryer toz toprak

Offf işimiz var senınle anlasılan tut bakıyım su toz bezını ben supurucem sen toz alıcan

Zaten hırsız kısılık coktaaann topuklamıs olur benım çenem karsında:sigara::sigara::sigara:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ben hırsıza acırım ne çalcan bu evden para yok pul yok gümüş takımlar yok iste ben veriyim evi dağıtma yeni topladım

G

guzelcem

Misafir
hırsıza hoşgeldin sefalar getirnin hırsız:sigara:hangisini tercih edersin jop mu- silah mı- derdim hırsızın tercihi hiçbiridir:kizdim:ALLAH göstermesin hiçbir insana:kizdim:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Aaa aşk olsun ınsan hıc habersız gelırmı bak nasıl mahcup oldum ne kek var ne kurabıye.

Yaa ne bu camdan gırıyım derken parmak ızı bırakmıssın daha yenı sılmısdım ben onları yaaa

Offf işimiz var senınle anlasılan tut bakıyım su toz bezını ben supurucem sen toz alıcan

Zaten hırsız kısılık coktaaann topuklamıs olur benım çenem karsında:sigara::sigara::sigara:

hey allahim yaa kedimede bak hele:dusun:
hec sanmiyorum bunlari söyleyabilecegini:dusun:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kafasına kafasına beyzbol sopasını yerdi,tabi içeri girmeden görebilirsem yoksa:kizdimama::kizdimama:

uyumuş numarası yapardım napıcam,candan önemlisi var mı:dusun:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
korkudan bende uyumuş numarası yapardım:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
:saskin::bayil:
ben bayılır düşerdim....oda evi rahat rahat taraşlardı...:kizdimama:

can16

Üye
Tepki
46

ŞU MESAJA KOPTUM SABAH SABAH :)

ama karşılaşmış biri olarak emin olun öyle olmuyo insna çok korkuyo ben geçen sene yaşadım ben üst kattayım o alt katın balkonunun kapısını yokluyo kim var orda dememe kalmadı 2,kattan aşağı atlattı biz inene kadar aşağıda benim bağırmamla yakaladılar jandarma teslim aldı bunu biz mahkemeye çıktık ama mahkemede sessiz sesiz bide beni tehdit ediyo
insana okadar korkuyo veriyoki evde tek kalamadık uzun süre yolda yürürken bile acaba karşıma çıkarmı diye düşündüm hep hele elektrikler kesik ve yanlızsam o korkumu hiç anlatamam
allah hiç birinizi karşılaştırmasın

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Geçmiş olsun canım.

Allah korusun gerçekten de :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar