Evinize giren hırsızla yüzyüze gelseniz ne yaparsınız?

H

Hera

Misafir
Hiç sesimi çıkartmadan ona neyle vurup yaralayabilirim yada nasıl şiddet uygularım die düşünürüm elime geçen Materyali kullanmakta üzerime yoktur :hihi:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
KALP SEKTESİNDEN MEFTA OLURDUM :1: daha önce evime hırsız girdi evde yoktuk ama berbat bir durum bikaç kezde vedeyken girilmeye çalışıldı kapım tekmelendi falan filan aman kimse yaşamasın hala kapımı tıkır tıkır kilitlerim millet gereksiz bulsada yaşayan biliyor:iyyyy:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ben görmezden gelmeye çalışırım korkarım öyle bişey yapamam zaten adama ay Allahım korusun

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Çığlık atarım napıcam :D Sonra da elime ne geçirirsem atarım üstüne... Dolapları felan deviririm heralde :D Aman ne biliyim Allah göstermesin be :dusun:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
o an kimse ne yapacağını bilemez heralde ,bayılmam ama kesin şoktan uzun süre çıkamam

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Valla ben reflesk olarak ayağını kaydırabilirdim he o konuda kendimden korktum bir an :miyagi: bizim eve hırsız girip antreden benim çantamı yürütmüştü (deprem zamanı abimlerde salonda yatıyordu görünce nasıl kaçacağını bilememiştir yazıık :hihi:) sabah fark ettiğimde o kadar kızgındım ki gözüm döndüydü nasıl girebilmiş bu eve diye :cirla: sanırım karşımda olsa paralardım adamı :saplak: :karşıatağıgözealannksmilisi:

Benim kesin kalbim patlar korkudan aman gelmesin :D

Ay BıCıR_kıS kalbim patlar çok şekermiş :gulsemmi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar