Evlendiğinizde eşiniz maaşınızı isterse verir misiniz?

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
şu an evdeyim eşim maaşını getirip bana veriyo ben ona harçlık veriyorum günlük çünkü harcama yapmayı bilmiyo gidip abuk subuk şeyler alır gelir hiç düşünmez
benim çalıştığım zamanlarda ikimizde ortaya koyardık ödemeleri yapar kalan bende dururdu

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bizim hesabimiz ortak ikimizinde karti var
ben calistigimdada kira dogalgaz elektirik vs.faturalar ödendikten sonra geri kalanini da birbirimize haber verip harciyorduk

P

pure life

Misafir
acaba ister mi ki:D
bu konuyla ilgli şunu diyeblrm.benm evlenecğim kişi maaşmı isteyeck biri değil ki diyelm ki istedi veririm ne olacak:)
aramzda senin benm meselsi olmaz.ben ona hayatmı adayp vermş olucam bi maaşm mı mesele olur yani:)

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Kadının eşine para vermesi bir süre zarfından sonra erkeği etkisiz eleman haline getirir.
Herşey ortak olsada, eşitlikten dem vurulsada ataerkil bir toplumdan geldik ve mayamızda erkek egemenliği mevcut. Erkek demek güç-kuvvet demek. bence para erkekte olmalı

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
ev için harcama yaparım ama paramı alıp direkt vermem ona ...
var ya böyleleri .çok kötü bir durum..-kizgin

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
neden istediğini sorardım tabi,eğer zor bir durum varsa önemli bir borç filan tabi ki o daha istemeden verirdim.
zaten benim kocacığım maaşımı hiç istemedi ki :) ama her ay sonunda oturup harcamaları ayrıdık kalanı da hep paylaştık :) hala da öyle yaparız :) ama benim param hep yetmez bakarım birden cüzdandaki param artmış eşim destek olmuş :):lilav::huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ayrı gayrı olmaz ortak bi hesapta toplanıcak hepsi bana sorarak alabilir tabi

H

Hera

Misafir
Yok İstemez ki zaten eşim Ben Maaşımı harcarım Üstüne ondan Para isterim Bu hep böyle olmuş tur çalışırken Eşimde :cokkomik: sen çalışma en iyisi daha bir harcama oluyor üzerine diye güler doğruda yalan değil :cokkomik:

Tepki
6
valla ben eşimin üstüne ev aldım ve tapuyu üstüme yapcam dedi ve yaptı şimdi ise ailesi eşime ev vercekti ben salak ev aldım oğullarının üstüne diye eşimin hakkı olan evide vermiyolar şimdide ben işten ayrıldım istifa ettim maaşımda yok 20 yıl çalıştım ben hakkı olan evini verselerdi eşimin bende çalışıp aldığım evi kiraya verseydim oda harçlığım olsaydı gene eve harcardım yani ne maaşından bahsediyorsun ben ev yaptım beyefendinin üstüne sakın ha eşinin eline verme maaşını bence ortak bir havuz oluşturun herşey ortak yapın yoksa hep bayandan bekliyorlar ne bayanlar var maaşını vermediği gibi üstüne bide maaşım yetmedi deyip kocasından harçlık alıyorlar o kadarıda fazla olmaz ama ortak olur bu devirde ancak

H

Hera

Misafir
valla ben eşimin üstüne ev aldım ve tapuyu üstüme yapcam dedi ve yaptı şimdi ise ailesi eşime ev vercekti ben salak ev aldım oğullarının üstüne diye eşimin hakkı olan evide vermiyolar şimdide ben işten ayrıldım istifa ettim maaşımda yok 20 yıl çalıştım ben hakkı olan evini verselerdi eşimin bende çalışıp aldığım evi kiraya verseydim oda harçlığım olsaydı gene eve harcardım yani ne maaşından bahsediyorsun ben ev yaptım beyefendinin üstüne sakın ha eşinin eline verme maaşını bence ortak bir havuz oluşturun herşey ortak yapın yoksa hep bayandan bekliyorlar ne bayanlar var maaşını vermediği gibi üstüne bide maaşım yetmedi deyip kocasından harçlık alıyorlar o kadarıda fazla olmaz ama ortak olur bu devirde ancak

Sizin için üzüldüm çok geçmiş olsun eşinizin bunu kabul etmemesi gerekirdi evi yani eşinizin üzerine yapma fikrini asla kabul etmemeliydi bir erkeğe yakışmaz bu gün bunu yanlış ben eşime teklif etsem Asla kabul etmez neyi var neyi yoksa bana verir hemde hiç düşünmeden böyle şeylerin lafı olmaz ki erkek evin direğidir neden denir evin direği olmak öyle kolay bir iş değil çalışacak son nefesine kadar ve Kadın Parası da Yemeyecek ben böyle gördüm yetiştim..

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
herşeyi ortaklaşa yapıyoruz yaparız zaten zor durumda kalmadıysa vermem zahten elektriğ ben ödüyosam kirayı o öder versemde sözlüm almaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar