Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evli olduğunuzu bilmeden size talip olan oldu mu hiç?:):)
mefruşah kursunda benim evli olduğuma inanmıyorlar taki kızımın resmini görene kadar talip olan almadı ama evli olmadığıma inanmaya çok kişi oldu yüzüğümü gördükleri halde e bazen insanın başına böyle şeyler gelebiliyor :kizdim:
benimde kayınvalidemle birlikte onun bi arkadaşının evine gitmiştik sonra o kadının komşuları geldi beni gördü bu güzel kızı bizim oğlanla tanıştıralım ay parçası gibiymiş maşşallah .adın neymiş kimlerdensin pek yakışırsın oğlum bilmem neylen dedi.kayınvalidede atladı hemen dur bakalım yaa o benim gelin sen hemen aldın sattın walla.alıp satmadan satılıkmı bi onu öğren bakalım dedi..çok komikti :sarki:
Oldu maalesef , işin kötüsü o gün elde bulaşık yıkamıştım birkaç parça , yüzüğümü unutmuşum lavaboda.
İnandıramadım evli olduğuma , diğer yandan yüzüğün nerde diye sorulunca da lavaboda kaldı demek , offff berbat bir durumdu yaa.
nişanlıyken bir kaç kez olmuştu eşim olay çıkarmıştı hep
evliyken de bir kez oldu daha 7-8 aylık evliydik eşim tek taşa karşıydı sonra ben de bahane ettim dedim bak belli olmuyor evli olduğum ertesi gün gittik tek taş aldık
evet
kız kardeşim bana gelmişti bir yakınımız aracı idi bizde görüşeçeklerdi o zaman b.oğlum 2 yaşında idi neyse geldiler oturduk sohbet filan çaylar filan içildi yendi ana oğlanın ve anasının gözü bendeler bana bakıyorlar sonrakonu açıldı eşimin yanıda demesinlermi beni gösterip biz bu kızımızı beğendik kısmetse olsun
eşimle baka kaldık birbirimize
inşallah deyip gittiler ve bizde bi gülme krizi yaşandı
ula dedi eşim göz göre göre hatun elden gidecek
Evet evlenip Kazakistan'a gittikten sonra gelmişler hatta yazın Türkiye'deyken eşim içeri oda da, misafirliğe gelenler de bana göz koymuştu tabi eşim duyduğunda kıyameti koparmıştı
:gul: ayy benim geline oldu oturmaya gittik Babamın bir arkadaşına beni felan tanımıyorlardı beni abimin karısı sanmışlardı gelinide kız kardeşi talib olmuşlardı :gul::gul: