Evliliği Mahveden 7 Yanlış

Tepki
27
Evliliği yıkıp geçen bir tek şey bilirim,yalan,yalan,yalan...
Herşeyin telafisi mümkündür bir şekilde,fakat yalan ve aldatmanın hükmü yoktur..
Allah ıslah etsin böyle insanları..

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
işe gitmek,eve gelip yemek yapmak,temizlik yapmak,ütü yapmak,bulaşığı yıkamak he pardon bide kendimize bakmak hangi arada bakıcaz ya of of bakıyoruz işte :)

M

madesam

Misafir
işe gitmek,eve gelip yemek yapmak,temizlik yapmak,ütü yapmak,bulaşığı yıkamak he pardon bide kendimize bakmak hangi arada bakıcaz ya of of bakıyoruz işte :)

aynen katılıyorum arkadaşım.. erkekler işe gider ve eve gelir.. yemek hazırdır yemek yerler ve sofradan kalkarlar.. çay kahve cabası.. bir de bakımlı seksi kadın isterler.. kendileri evde don gömlekli gezerler üstelik.. sabah kahvaltı sofrası hazırla ve topla, işe git gel, çamaşır bulaşık ütü yemek hatta alışveriş yap sonra da güleryüz ve bakımlı ol.. ölme eşeğim ölme yaz gelsin yonca yersin... olsa benim de bi hizmetçim evi toplasa temizlese ev işlerimi yapsa yemeklerimi yapsa ben çalışmasam sporda yapar fit olurum bakımlıda olurum güleryüzlü de olurum=))) ha bi de çocuk ve sorumlulukları vardı pardon... :zuzu: bunların hepsini yapabilen varsa gelsin elini öpeyim elinden su içeyim..

Tepki
20
Güzel bilgiler ama, sadece tek taraflı olacak şeyler değil. Evlilik başlı başına karşılıklı empati istiyor.

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Çok doğru tespitler. Aslında çoğumuz biliyoruz bunları da uygulamaya gelince pek beceremiyoruz sanırım. Paylaşım için teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar