Evlilik aşkı öldürürmü

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
valla ne diyeyim ki........... aski olduren evlilik degil, baskahramanlari olan eslerdir ...
.evlenince genelde erkekler; nede olsa benim diye cok rahatlarlar...onceki gibi hassas davranmiyorlar, kaybetme korkusu pek yasamiyorlar...
.zamanla eslerin birbirine alismasinin verdigi rahat davranislar... saygisizlik boylece baslamis olur, bir iki derken bakmissiniz ki, esinizi artik tanimiyorsunuzdur...sonrada baslar kavgalarrrrr...ooooo cok ornekler var...

G

guzelcem

Misafir
evlilikde aşk saygı sevgi bitmişse önce kalp krizi geçirirsin,ardından bütün hastalıkları geçirirsin. :(

sena

Yeni Üye
Tepki
17
evlilik aşkı öldürmüyor bence evlilik içimizdeki heyecanı öldürüyor.
eşler kaybetme korkusu yaşamıyor.
evlilikte kaybedilmemesi geren tek şey saygı
boşanmalar artıyor günümüzde çünki şimdiki nesil evlilikle başetmek istemiyor.çabuk vazgeçiyor.

aminenur

Aktif Üye
Tepki
73
Evlilik aski ølduruyor, askin verdigi heyecean zamanla kayboluyor, yerine monoton bir hayat basliyor ondan sonra. Erkek nasil olsa evlendim artik benim diye dusunuyor, kadinda alan aldi diye saliyor kendini. bøylece tek duze hayat devam edip gidiyor malesef.

munise

Daimi Üye
Tepki
365
valla ne diyeyim ki........... aski olduren evlilik degil, baskahramanlari olan eslerdir ...
.evlenince genelde erkekler; nede olsa benim diye cok rahatlarlar...onceki gibi hassas davranmiyorlar, kaybetme korkusu pek yasamiyorlar...
.zamanla eslerin birbirine alismasinin verdigi rahat davranislar... saygisizlik boylece baslamis olur, bir iki derken bakmissiniz ki, esinizi artik tanimiyorsunuzdur...sonrada baslar kavgalarrrrr...ooooo cok ornekler var...

Çok doğru yazdıklarına katılıyorum.Eşler arasında saygı kalmadımı her şey bitiyor.

mhtp

Üye
Tepki
41
evliliği başlatanda bitirende saygıdır ve en önemliside qüvendir yüce mevlanın öyle büyük bir hediyesiki bizlere ama kıymetini bilene değerlendirirsen dünyan renklidir insanın kendisini yuvasına adaması kadar mükemmel bir olayı olamaz önce sayqı sonra qüven gerisi kendiliğinden oluşuyor zaten allah herkesin yuvasından sağlığı huzuru ve tebessümü hiç eksik etmesinn daim olsun inşallah ayrcada paylaşımnıza teşekkürler

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bende tam tersi oldu.
Aşık değildim evlendiğimde.Eşime evlendikten sonra aşık oldum
Evlilik aşkı doğurdu.Şimdi aşkımı büyütüyorum.:eek::eek:

serra

Aktif Üye
Tepki
193
bencede evlilik aski öldürmüyor temel taslari daha cok yerine oturuyor. askim 36 seneden beri bitmedi

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
öldürmek demiyelimde bende aşk ilerledikçe sevgiye,saygıya dönüşür bölelikle evlilik oturmuş olur.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dediklerinize göre aşkı öldürüyo tabiki:) sonuçta o elinde tutma isteği her dakika onu bekleme onu çiçekten böcekten bile kıskanma huyları gittiğine göre öldürüyo tabi sevgi ayrı bişey

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
öldürüyo demiyelim o heyacanını kaybediyo kesınlıkle yerını sevgıye saygıya bırakıyo:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar