Evlilik aşkı öldürürmü

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
evlilik aşkı öldürmez aşkın şekli değişir bence daha sahiplenir insan artık eştir ne bileyim daha bir özeldir herşey bizde öyle benim yarım o onunda ben çünkü-kop

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
evlilikte askin yerini sevgi alir bence
ama yinede ask kivilcimlarini öldürmemek iki tarafinda elinde
aski tazelemek
onu korumak
sevgi ise güclü kuvvetli bir bag bence
-hmm-hmm-hmm

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
:rose:evlendiğimiz gün eşimin zaten olmayan aşkı bitti benimki ise 34 yıldır eksilmeden devam ediyor

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Tam olarak evlilik olmasa da evliliklerde adet, töre ,anane gibi kavramların eşlere yüklediği sorumluluk , aile büyüklerinin bitmek bilmez beklentileri , eşlerin etrafındaki insanları mutlu etmek için çabalarken kendilerinin mutsuz olmaları aşkı öldürür bence..

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Aşk iki insanın kavuşamasıdır bence ulaşılamayan herzaman arzulanır istenir bunun adıda aşktır ama evlenince bağlılık sevgi bağ oluşur sevgiliyken her istek yapılır en güzel haller sergilenir asla kusurlar görülmez yanında pırtlamayan erkek :) pırtlayı verir bizde öyle :) makyajsız görür bizi en kötü halimizi görür doğal olarak ulaşılamam kaybetme korkusu biter ve iyi anlaşıyosanız huy bakımından geçip gider aşk diye bişey kalmaz tabiki öldürür bakın şöyle bi örnek vereyim eş kocayı terkederse pişman olan kocan eski sevgli oldukları haline dönüp peşinde dolaşıp ikna etmeye çalışacaktır tekrar elde etmek için sanarızki değişti aslında deişmedi siz ulaşılmaz olduğunuz için eski haline döndü :) bence öldürür

H

Hera

Misafir
öldürmüyor yani bizimki ölmedi o yüzden bende öldürmediğini düşünüyorum biz eşimle evlenelim aynı evi paylaşalım birlikte zaman geçirelim diye can attık eşimde hep şu iş resmileşsede karım karım karıcım deyebilsem Herkesin içinde sana öyle seslenebilsem ne büyük mutluluk dedi durdu şimdi öyle mutluyuz ki gururla sımsıkı sarılıyoruz heryerde birbirimize herkesin içinde

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünmüyorum.Aksine aşktan daha baskın daha güzel duygulara bırakıyor yerini.Evlilik paylaşmak demek.Paylaştıkçada sevgiler büyüyor.Sevgi büyüdükçe aşkta saygıda kaybolmuyor.

M

madesam

Misafir
nasıl bir hale sokuyor :eek:ys:

aşkta ki kusursuzluk kalkıyor ortadan iki tarafta birbirinin her halini görüyor.. sevgiliyken giyin süslen buluş gez toz üzülerek ayrıl durumu oluyor.. evleniyosun sabah kalkıyosun makyajsız mesela o karşında donla=) saçlar karşmış falan ama daha çok bağlanıyorsun.. ama eskisi gibi her gördüğünde hayran hayran bakmıyosun yani=)) ama bu benim fikrim tabi

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Evlilikte elbette ilk heyecanlar değişecektir bu çok normal bir durum.Bu demek değilki evlilikte aşk olmaz sevgili gibi olunmaz olunur her iki tarafta evliliğin ne olduğunun bilincinde olup önce eşim derse herşey kolay.:huhuu:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
aşkta ki kusursuzluk kalkıyor ortadan iki tarafta birbirinin her halini görüyor.. sevgiliyken giyin süslen buluş gez toz üzülerek ayrıl durumu oluyor.. evleniyosun sabah kalkıyosun makyajsız mesela o karşında donla=) saçlar karşmış falan ama daha çok bağlanıyorsun.. ama eskisi gibi her gördüğünde hayran hayran bakmıyosun yani=)) ama bu benim fikrim tabi

anladım genel olarak çoğu insan böyle düşünüyor zaten canm

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
evliliğini aşkı öldürdüğüne canlı şahidim 5 yıldır bir türlü birleşemeyen akarabam sonunda evlenince tam 10 gün sonra annesine hiç umduğum gibi değilmiş demiş geçen yaz ayrılıyorlardı zor şer bi araya geldiler ben buna birbirine alışma diyorum 1.5 yıl oldu bide bebekleri var yavaş yavaş anlaşıyorlar benim fikrim hiç yok görücü usülü evlendim ne zaman kurtulucam diye düşünmekten sevgi aşak hiç aklıma gelmedi doğrusu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar