Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim 2 evladım var... Rabbim isteyen değilde sahiplenmeyi bilenlere nasip etsin inş.. Ben eşimden vazgeçmm eşimde çocuklarından vazgeçmez yani evin altıntopları deriz tabiiki çocuklar bizlere verilen en güzel emanet zamnı gelince onlar ayrılacak eş çok önemli benm için...
ebru şallı gibi tepki toplamak istemiyorum ama naçizane fikrimi söyleyim
eşimle bir ömür bir yastığa baş koyduk...ikimizin meyvesi kızımızı tabiki çok seviyoruz o bizim herşeyimiz
geleceğini düşünüyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz
bundan sonraki olacak bebişlerimiz içinde geçerli bunlar
tabiki okutup bir meslek sahibi yapıp güzel birde yuva kurmasını sağladıktan sonra allah ömür verirse yine eşimle başbaşa kalan ömrümüzüde huzur içinde geçirmek isterim
benim eşimde kızımda herşeyim
ama sonuçta oda büyüyüp yuvasını kuracak ben yine kocikle ilk günkü gibi başbaşa kalacam
en basiti annelerimizden yola çıkarsak onlar hiç hesapta bile yoklar
onlara sorulsa bu soru onlarda çocuğum dese çocukları içinde kendi çocuğu veya eşi
bu hayat böyle işte bir zaman anne baba bir zaman çocuk ...ama ömür boyu eş bence
şimdilik eşit asla ayıramam ama daha 4yıllık evliyiz ilerde nasıl oluruz allah bilir oğluma gelince ne yaparsa yapsın o benim prensim olarak kalıcak inşallah hayırlı bir evlat olur ilerde
Tabikide kızım.
Eşim içinde önce kızım gelmeli ben 2. plan. Biz konuştuk allah göstermesin deprem olursa ben, eşime dedim öncelik kızımın benmi omu diye sakın düşünme kurtarabilecek durumun varsa kızımızı kurtar dedim. Kızım benim için kendimden bile önce.. herkesten önce gelir...
Eşime sevgim başka ama öncelik cocuğuma
hayatta ilk once gelen en degerli varligimm oglummm yavrumdurrrr tabiki esimde cok degerli benim icin ama ilk once oglum gelir herseyden ve herkezden once:besik:
Bunun arasında ayrım yapamam.Eşimde oğlum da benim için çok önemlidir.İçinden birini asla seçemem.Nasılki annem ve babam arasında ayrım yapamazsam ikisinide aynı ölçüde çok seviyorsam oğlum ve eşimde benim için aynı.İkisinide çok ama çok seviyorum
şimdilik eşit asla ayıramam ama daha 4yıllık evliyiz ilerde nasıl oluruz allah bilir oğluma gelince ne yaparsa yapsın o benim prensim olarak kalıcak inşallah hayırlı bir evlat olur ilerde