Evlilikte maddiyat ne kadar önemli..?

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Bu devirde malesef paranın da önemi çok fazla,para olmadan aşk olmuyor malesef

Aşk faturaları,kirayı ödemiyor,karın doyurmuyor:dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yani fındığım aynen öyle ama sadece parylada saadet olmaz temel ihtiyaçları karşılanamayan insanlar mutlu olamaz ki hep onları düşünmekten....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok yakın bir tanıdığımız var. Fabrikaları var İzmir'de 1 tane değil, birkaç tane; hatta İstanbul, Bursa ve yurtdışında da var aynı şekilde. Gel görki mutlu mu? Değiller... Bence herşeyin azı karar. Çok param olsun istemezdim. Ailemizi geçindirecek kadar olsun yeter bana göre.

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
valla parayla aşk olmaz ama onsuzda olmaz şahsen cüzdanımda param varsa daha rahatım ne yalan diyim aşk tabaga konup yenmiyor ama para içinde evlenmeyecek biriyim

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
maalesef artık maddiyat olmadan birşey de olmuyor,parayı kendin için değil belki ama çocuklarının geleceği için önemsiyor insan,ayrıca sağlık için de para önemli hastanelerde bile görüyorum bazen de içim acıyor insanların haline ...artık zaman ye kürküm ye zamanı olmuş ne yazıkki:sinifsinif:

R

Rosie

Misafir
her şey değil ama sevgi de karın doyurmuyor ne yazıkki. Belirli bir düzeyin üstünde olmalı

N

NilayG

Misafir
ben bilmiyorum ama sevdiğim ve aşık olduğum adamla, az paramız olsa da huzurlu yaşamayı tercih ederim gibi geliyor.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
para olmadan hiç bir şey olmuyo,zaten boşanmaların çoguda maddiyattan kaynaklanıyo

nargileci

Aktif Üye
Tepki
78
Para her şey değil ama o olmadan da olmuyor maalesef.Eşlerin geçinebilecekleri kadar olması gerekiyor en azından.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar