Evlilikten once iliski ve yalan

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
Merhaba,
araniza yeni katildim..

bana yardimci olurmusunuz..

Benim 5 senedir sevgilim var ikimizinde ilk sevgilsii ve ciddi dusunuyoruz biz uzakta oldugumuz icin birbirimizi senede bi kac kez gorebiliyoruz.

3ununcu bulusmamizda cinsellik yasadik.. bana soz verdi birakmicam diye ve cok sukur sozunde durduda.. ama ben ona yalan soyledim hamile oldugumu soyledim neden bilmiyorum ama yaptim iste bana daha cok baglanacagini dusundum..
sonra aldirmami istedi aldirdim dedim..

bi kac kez daha bulustugumuzda iki kez daha soyledim bunu..ve birinde dusurdugumu soyledim sonrada aldirdigimi.. oyle utaniyorumki kendimden beni birakmasin diye hep..

hala ona soylemedim gercek saniyor herseyi ama unuttuk konusmuyoruz o konu hakkinda..

simdi iki hafta once yine 4 gun birlikteydik ve yine birlikte olduk.. ama korunma felan yok..

bana yardimci olurmusunuz ne yapmam lazim adetim o hafta bitiyordu yani adetimin bitmesinden 1 gun sora basladik ama geri cekme yontemiyle..

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
öncelikle evlenmeden ilişkiye girmekle hata etmişsin 2 incisi yalan söylemekle iyi etmemişsin 3 üncüsü ya hamile kalmışsan o zaman ne olacak birde hadi kısmet olmadı bir engel çıktı evlenemediniz dinimizcede haram şeyler bunlar evlenmeden ilişkiye girmek bence çok yanlış ne diyim hakkında hayırlısı olsun :acep::acep::acep:

H

Hera

Misafir
Birbirinizi sevmeniz değer vermeniz önemli ilk başta söylemiş olduğun yalanlar senin aklının nekadar karışık olduğunun ve korktuğunun göstergesi artık yalan söyleme yalan diğer yalanları da peşi sıra getirir aynı durumun sana yaşatıldığını hayal et ve birdaha yapma hep dürüst olmanı tavsiye ederim bununla beraber madem artık bunu yaşıyorsun okuyan bilen öğrenen gençler olarak istenmeyen bir gebelik için doğru düzgün bir korunma yöntemi belirlersen bukadar soru işareti olmaz kafanda

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
cok haklisiniz, benim ailem bilmiyor..yapmam derdim hep..
ama bosuna dememisler ates ile barut ayni yerde kalmaz diye.. yaptik iste bi hata ama sonrasinda her bulusmamizda tekrar tekrar yaptik, o isteyince hayir diyemiyorum.. ailem bilmiyor tabiki onun aileside.. ona asla yalan soyledigimi soyleyemicem evet beni suan istemese ben zaten bidaha evlenemem./

ama bisey daha demek istiyorum bende kanama olmadi hicbir zaman acaba daha kizligim duruyormu? bilginiz varmi ilk iliskidede sonrakilerinede hic bir zaman kanamam olmadi..

ve adetten sonra hamile kalma riski varmi icimde bisey olmadi ama on su duyorlarya ondan olurmu lutfen kimseye anlatamiyorum yardimci olurmusunuz

H

Hera

Misafir
Tatlım tüm bunlar için sana nekadar yardımcı olunabilir ki bir şeyler söylesek dahi sadece varsayım olur bence sen en doğrusu bir kadın doğumcuya git muayene ol neler yapman gerek neler yapmaman gerek öğren ve bilinçlen hayat senin hayatın seni yargılayamayız bundan sonrası için daha aklı başında davranmanı dilerim

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
tessekur ederim yinede..bende tavsiyem sizlere asla yapmayin bilmem evlimisiniz degilmisiniz..
Ama pismanim bende hala birlikte olsakta sevsede beni pismanim..ailemin yuzune bakiyorum ama icimden biliyorum yaptiklarimi nekadar aci bisey..
yurt disinda yasiyorum canim ve burasi cok kucuk oyle bi dogum uzmanina gidemezsin doktorun gondercek ama o doktor annemlerinde doktoru oldugu icin cesaretim yok.. hatta allah korusun ama hamilelik olursa bile gidemem..

bari onu biliyormusunuz oyle hamile kalinirmi adettenin bitiminden 1 gun sora..

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
ben evlenmekte istiyorum yada en azindan bi soz nisan.. ama annem istemiyor..onun aileside istiyor ama annem ben nisanlili kiz istemem evde diyor.. oyle zor durumdayimki..piskolojik sorunlarda yasadim,soyledigim yalanlar uzerine..

H

Hera

Misafir
Medeni halim yazıyor canım EvLiyim Ben ÖzeL Bir Doktora git ozaman Yaşadığın yer büyük küçük bir bölgede oturuyor olabilirsin sevgilin götürebilir sonuçta 2 niz yaşadınız bu durumu ayrıca evet sorunun cevabı Hamile kalabilirsin sorduğun şekilde Tüm bunları yaşamaktansa daha net çözümler bulsan senin açından ve sevgilin ailen açısından daha iyi olur

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Canım benimde niyetim seni yargılamak değil ama benim demek istediğim sonucu düşünülmeden yapılan hata artık olan olmuş bencede vakit kaybetmeden hemen bir doktora görünmen yada kendin bir test yapabilirsin için daha rahat eder doktora gidersen tam olarak emin olmak istiyorsan eğer

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Bu arada annen neden nişanlı kız istemem evde diyor onu anlamadım öz annenmi merak ettim sen annenide bu konuda ikna etmeye çalış nişanlanmana karşı çıkmaması için tatlı bir dille anlat ona ne kadar sevdiğini :utan::utan:

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
Ama utaniyorumda soylemeye madem evlisiniz anlarsiniz, icime bosalma olmadi ama diyorlarki erkekte bisey olurmus ondanda kalinirmis.. ve ben yeni adetim bitmisti o hafta icinde oldu, yani ozaman yumurta donemi bitmiyormu yani aslinda cok az olmasi lazim demi riski..

sevgilim burda yanimda degilki baska ulkede o yuzden zaten bi kac kez gorusebiliyoruz..
bide kotu biri degilim yanlis anlamayin nolur oyle herkesle yatip kalkan biri degilimki ilkti ve zaten allah korusun ayrilsak yasayamam..

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
annem ölmus canim ben 1 yasindayken.. sonra babam yeniden evlenmis o buyuttu bizi onu anne olarak bildim 13 yasima kadar.. anlattim kac kez hatta babam beni dovdu o derece ama biz heb dayandik erkek arkadasimla onun aileside hep diyor.. dedim anneme ama yok diyor baska bisey demiyor.. nisanlili kiz zor iste gelip gitme var diyor dedim zaten neden o baska yerde yasiyor zaten gelip gidemessin hep baska ulkeye kolaymi..

zaten hep o yuzden geldiya basima senede yilda bi kere goruyosun birbirini o yuzden istedikya o yuzden yaptimya bu hatayi.. hergun gorsem buna ihtiyac duymazdim..

insallah anliyosunuz beni yoksa elhamdullah dinimi biliyorum babam emekli hoca,,

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Merhaba,
araniza yeni katildim..

bana yardimci olurmusunuz..

Benim 5 senedir sevgilim var ikimizinde ilk sevgilsii ve ciddi dusunuyoruz biz uzakta oldugumuz icin birbirimizi senede bi kac kez gorebiliyoruz.

3ununcu bulusmamizda cinsellik yasadik.. bana soz verdi birakmicam diye ve cok sukur sozunde durduda.. ama ben ona yalan soyledim hamile oldugumu soyledim neden bilmiyorum ama yaptim iste bana daha cok baglanacagini dusundum..
sonra aldirmami istedi aldirdim dedim..

bi kac kez daha bulustugumuzda iki kez daha soyledim bunu..ve birinde dusurdugumu soyledim sonrada aldirdigimi.. oyle utaniyorumki kendimden beni birakmasin diye hep..

hala ona soylemedim gercek saniyor herseyi ama unuttuk konusmuyoruz o konu hakkinda..

simdi iki hafta once yine 4 gun birlikteydik ve yine birlikte olduk.. ama korunma felan yok..

bana yardimci olurmusunuz ne yapmam lazim adetim o hafta bitiyordu yani adetimin bitmesinden 1 gun sora basladik ama geri cekme yontemiyle..

neden korunmadığınızı anlamış değilim. hamile kallırsanız peki. bakın aldır demiş daha önce. bnuna bile bile lades demek denir.

_ozibuuu_

Daimi Üye
Tepki
265
yanlış bir diyalog çarpık bir ilişki canım usüle uygun değil daha dikkatli ol çok iyi düşün gidişat hakkında sevgiler ..

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
biliyorum..tessekur ederim.. artik yapcak bisey yok ay sonunu beklemekten baska..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Yalanda olsa sevgiline hamileyim demissin o da aldir demis bebegini istemeyen seni hic istemez ....
hadi onu gectik diyelim ona ragmen neden korunmadan iliskiye giriyorsunuz olurda hamile kalirsan bu sefer gercekten aldirmak zorunda kalicaksin bunuda biliyormusun?????

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
Evet, o aldir dedi cunku ikimizde ogrenciyiz, ve oda korktu ailemize ne dicez dedi. ama benimle evlenmek istiyor yani hatta insallah seneye biseyler dusunuyoruz o yuzden inaniyorum ama simdi haklisin eger gercekten oyle bisey olursa bilmiyorum ne yaparim sanirim aldiramam..cok zor..ama olmaz diye dusunuyorum adetim yeni bitmisti ozaman yumurtama donemi bitmiyormu hem icimdede bisey olmadi geri cekti..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ceylancık herşeyden önce olan olmuş sana geçmişle ilgili yargılamak doğru değil.
Bu senin kötü olduğunu göstermez zaten Ahir zamanda imtihandayız hepimiz, bazılarımız bu şekilde sınnanıyor.
Umarım erkek arkadaşın seni gerçekten seviyordur.(çocuğu aldırmanı istemiş ama)Henüz çok geç ve aranızdaki engellerden dolayı oda korkmuş ve böyle işey istemiştir. tabi sende korkundan yalanlar söylemişsin bu psikolojiyi anlamak çok zor değil. Doğru yapmışsın demiyporum ama senin yerinde olan birçok insan bu şekilde yalanlara başvurabilirdi.
Yazdıklarını okudum.
Kanamam gelmedi dedin ilkti demiştin.
Ben bu yüzden hamile kalmadığına inanıyorum.
Çünkü geçen ay gittiğim kadın doğumcuda 5 yıllık bir hanım vardı. 5 yıldır korunmuyoruz ama çoçuğumuz olmadı artık istiyoruz diye doktorla diyolaguna şahit oldum.
Bilirsin devlet hastanesinde 2 kişi birden alıyorla bazen muayaneye ben ultrasyona yatarken oda alttan muayene oldu.
Doktorun dediği siz ilişkiye girdiğinize emin misiniz dedi.
Kızlık zarın olduğu gibi duruyor demişti.
Sende kanamam gelmedi dedin ben böyle bişey olduğundan şüphelendim.Tabi doktora gitmen şart böyle bir durumu anlaman için.
Allah yardımcın olssun canım inşallah işin rast gider.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar