Evlilikten once iliski ve yalan

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Çünkü geçen ay gittiğim kadın doğumcuda 5 yıllık bir hanım vardı. 5 yıldır korunmuyoruz ama çoçuğumuz olmadı artık istiyoruz diye doktorla diyolaguna şahit oldum.
Bilirsin devlet hastanesinde 2 kişi birden alıyorla bazen muayaneye ben ultrasyona yatarken oda alttan muayene oldu.
Doktorun dediği siz ilişkiye girdiğinize emin misiniz dedi.
Kızlık zarın olduğu gibi duruyor demişti.
:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
Canim beni anladigin icin tessekur ederim..ama kizlik zarinin bozulmasina gerek yokki demi, yani diyorlarki bazilarinda bozulmuyor ama oylede hamile kalabiliyorsun.. ben bi kez degil daha cok oldu iliskiye girdigimiz ama hic birzaman kanama olmadi..ama dedigim gibi icimde bisey olmadi asla geri cekme yontemiyle oldugu icin hamile kalmadigima inaniyorum..bende anlamiyorum canim insallah ilerde ama olur demi cocogum? yoksa olmuyormu kizlik zari bozulmayinca?

oyle korkuyorumki oda evin tek erkegi elbet benden beklicekler cocuk..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
kızlık zarı bozulmadan hamile kalamazsın canım.
merak etme artık hamile kalmak öyle kolay değil...
Ama zorda değil hayatım tıbben herşey mümkün sadece gönüller bir olsun yeter.
küçük bir test yap en basidi gönlünü ferahlatırsın bence değilsin.

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
bide soyle bisey var ben gidemem doktora burda uatanirim..diyemem.. ve dusunsenize ilerdede olmuyor ozaman demezmi bana ilki nasil oldu bana kiziyosunuzdur ama gercekten zor durumdayim

OP
C

ceylancik

Yeni Üye
Tepki
12
tmm canim yaparim.. cunku ama kac gun sonra rahime ulasiyor..simdi internetten okuyorum herkeste olmuyormus yirtilma cok kisi yazmis sevgilimle surtunme yolunda iliski yasadim diye.. diyorki hamile kalmak icin yirtilmasina yada iicine girmesine gerek yok surtunme yoluyla bile girse sperm hamile kalabiliyorsun diyor..neyse hayirlisi..beklemekten baska carem yok

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Bana noluyosa kızdım kendi kendime :zonk:
İnsanoğlu her hatayı yapabilir tabi ama madem garantiniz yok neden hala birlikte oluyosunuz? Çok seviyosa en azından söz olmalı diye düşünüyorum. 5 yılda az bir vakit değil yani..
Erkeklerin eline böyle bir kozu verip ardındanda gitmemelerini bekliyoruz. Ortada nikah yok bi şey yok bırakıp gitse gider.
Akıl veremiyorum bu konuda. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Umarım terkedilmezsiniz.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
En Son Çevrimiçi Olduğu Tarih: 02-17-2012

13 mesaj da bu konuda :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar