Farzetki esini alt kattaki dul bayanin....

Tepki
68
farzetki sen isten erken döndün ve esin seni gene ayni saatte geleceksin saniyor ve hemen alt kattaki dul bayana misafir oluyor cok rahat bir sekilde derken sen tam merdivenleri cikarken kapisi aciliyor dul bayanin evinden cikan senin kocan o an ne der ve ne yaparsin

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
farzetki sen isten erken döndün ve esin seni gene ayni saatte geleceksin saniyor ve hemen alt kattaki dul bayana misafir oluyor cok rahat bir sekilde derken sen tam merdivenleri cikarken kapisi aciliyor dul bayanin evinden cikan senin kocan o an ne der ve ne yaparsin

neden şu eşinden ayrılmış bayanlar hep örnek gösterilir.şu dul kelimesinede karşıyım ya. bu ülkede eşinden ayrılmış bayan olmak çok zor gerçekten. biz bayanlar bile kötü örnek olarak direkt onu gösteriyoruz. kusura bakmayın ama örneğinizi hiç tutmadım...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
neden şu eşinden ayrılmış bayanlar hep örnek gösterilir.şu dul kelimesinede karşıyım ya. bu ülkede eşinden ayrılmış bayan olmak çok zor gerçekten. biz bayanlar bile kötü örnek olarak direkt onu gösteriyoruz. kusura bakmayın ama örneğinizi hiç tutmadım...
aynen arkaşım sadece eşini aldatanlar hep yanlız eşinden ayrılanlarlamı sizin tabirinizle dul olanlamı aldatıyor böyle düşüncede olanlar yüzünden doğru hanımlar bile lekeleniyor ben bu dul kelimesinede uyuz oluyorm damgalı gibi 2 kere kimliğimi değiştirdim dul kelimesi yüzünden ya ayrılmış yazıyorlar yada dul 2 kere değiştirdim çünkü bekar yazılacak dedim vede yazdırdım çok uğraştım ama yazdırdım bu konu benimde hoşuma gitmedi:(

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
aynen arkaşım sadece eşini aldatanlar hep yanlız eşinden ayrılanlarlamı sizin tabirinizle dul olanlamı aldatıyor böyle düşüncede olanlar yüzünden doğru hanımlar bile lekeleniyoe ben bu dul kelimesinede uyuz oluyorm damgalı gibi 2 kere kimliğimi değiştirdim dul kelimesi yüzünden ya ayrılmış yazıyorlar yada dul 2 kere değiştirdim çünkü bekar yazılak vede yazdırdım çok uğraştım ama yazdırdım bu konu benimde hoşuma gitmedi:(

çok haklısınız...
evlenmemiş kızlar sanki evli erkeklerle olmuyor.... o kadar örnek varki . bir tvye bakmak yeterli aslında..
ondan sonra biz kadınlar dul damgası yememek için her türlü şiddete,aldatmaya göz yumuyoruz.çünkü eşten ayrılınca direkt bu gözle bakmaya başlayan kadın ve erkek o kadar çok kişi varki. napsın kadın . sineye çekiyor ayrılamıyor. sırf millet ona bu damgayı vurmasın diye..
işte neden bu. çünkü biz kadınların bile ,bakış açısı bu işte.
her türlü kötülük onlardan çıkar mantalitesi....
yok şu düşünce yapısını silmek için neler vermezdim. benimde eşinden ayrılan arkadaşlarım var.. hiçbiride evli adamlara bakmıyor. gayet düzgün bir hayatları var.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bazen bukadar emin konusmak insani biryerde yaniltabilir ama dilegimiz herseyin hayirlisi olmasi tabiki ;)

Olmadı da ama:) Yani Allah'a şükürler olsun kocamın dışarda gözü yok. Böyle bir insanda zaten benim sevgilim bile olamaz... Bu benim kriterim. İnsan sevgiliyken bile kendini belli eder bir nebze de olsa -ayse

Tepki
914
nasıl bir konu nasıl bir soru ..böyle bir soru sorulurmu ? sorulsa bile bu soruya nasıl bir cevap verilebilir ki ? başına gelmeyen nerden bilebilir bu soruya nasıl cevap verebilir ?
böyle bir konuda farz edilmez ...
sizin başınıza mı geldi böyle bir şey bilemiyorum ama ben böyle bir şeyi farzedemem şahsen ,farzetmek ,farzederek de cevap vermek istemem :dertli:
artı ALLAH TAN KORkmayana ben ne yapabilirim ki ? İnsan önce ALLAHTAN korkacak ,Ondan korkmuyorsa ne yapsanız boş ...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
böyle bişey mümkün olamaz bizde her ne sebep olursa olsun ister kadın bekar olsun ister evli hiç farketmez tek başına gidemez aynen benim bir erkeğin evine tek gidemeyeceğim gibi bizde ters böyle şeyler-kizgin

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
nasıl bir konu nasıl bir soru ..böyle bir soru sorulurmu ? sorulsa bile bu soruya nasıl bir cevap verilebilir ki ? başına gelmeyen nerden bilebilir bu soruya nasıl cevap verebilir ?
böyle bir konuda farz edilmez ...
sizin başınıza mı geldi böyle bir şey bilemiyorum ama ben böyle bir şeyi farzedemem şahsen ,farzetmek ,farzederek de cevap vermek istemem :dertli:
artı ALLAH TAN KORkmayana ben ne yapabilirim ki ? İnsan önce ALLAHTAN korkacak ,Ondan korkmuyorsa ne yapsanız boş ...

sorma gıcığım bütün tadım kaçtı ve hiç hoşuma gitmedi çok basit ve bayaa bir soru:(yorumlarıda okumadım bile:(

Tepki
914

sorma gıcığım bütün tadım kaçtı ve hiç hoşuma gitmedi çok basit ve bayaa bir soru:(yorumlarıda okumadım bile:(

gerek yokki böyle şeyleri sormaya onu anlamıyorum ..insan nasıl bunu düşünsün cevap versin ..kaldıki insanın zayıf anına gelse kocası hakkında düşünmeye bile iter yani böyle sorular..insanın içindeki şeytanı çıkarmak gibi bir durum yani ..hiç gerek yok ...:kahve::kahve:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

ben senin bu açtığın konuyu doğru bulmuyorum her dul bayan kötümü kiraz her dul bayan birilerini evemi alır...sana kızmıyorum yalnış anlama ama açtığın konu hoşuma gitmedi burda bir sürü dul bayan var bence konu açmadan önce bunlarıda göz önünde bulundur derim ben....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
yahu bu dul kelimesinede uyuz oluyorum öyle tabirmi olur damgalı gibi ayrılmış bekar yahu anlamıyorum bu insanları:dertli:

Maalesef toplumumuzda bu tarz düşünen kesimde var. Her ayrılmış bayana yapıştırıyoruz damga gibi, hoş değil tabii:(

Benimde çevremde boşanmış bayanlar var; hiçte böyle erkek meraklısı değiller; ama işte diyorum ya her ayrılmış bayana bu gözle bakılıyor. Hele ki bunu bir hemcinsten duymak acı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar