Farzetki esini alt kattaki dul bayanin....

Tepki
914
Anlıyorum canım. Farklı şeylerden bahsetmiyoruz yani:)

Maalesef yok, farkındaysan tüm açılan konular hemcinslerimize yapılan şeylerle ilgili..:kahve:

:cak::cak:
aslında ben ilk başta şöyle düşündüm ..
çok pimpirikli herşeyden etkilenen insanlar var ..diyelimki bunu okudu ve kocası hakkında hemen başladı senaryo üretmeye ..acaba benimki de yaparmı ,yaptı mı ? ..ne olacak şimdi durduk yerde o insanın da aklı karışmış olmayacak mı ..artı bir de dul bayan mevzusu varki hiç sevmediğim şey ...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
benim alnım ak evet ayrıldım ama biliyormusun beni o dul denilen bayanla değil evli biriyle aldattı midem almadı ayrıldım ve gül gibi pırıl pırıl nur tanesi 2 evlat yetiştirdim RABBİM herkesin evladını bağışlasın benimkinide ve ben bu konuya bir daha yorum yapmam:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:cak::cak:
aslında ben ilk başta şöyle düşündüm ..
çok pimpirikli herşeyden etkilenen insanlar var ..diyelimki bunu okudu ve kocası hakkında hemen başladı senaryo üretmeye ..acaba benimki de yaparmı ,yaptı mı ? ..ne olacak şimdi durduk yerde o insanın da aklı karışmış olmayacak mı ..artı bir de dul bayan mevzusu varki hiç sevmediğim şey ...

Ya aynı şeyi inanır mısın dün ChatBox'da Hülya ve Ayser abla ile de konuştum.Sanki bakın erkekler böyledir. Kocalarınıza güvenmeyin der gibi sorular:sok

Allah'a şükür güven sorunum yok eşimle... Bunu yazdığımda da buranın ilk sayfasına aldığım cevapta ilginçti. Herkes herkesin kocasını kendi gibi görmek sorunda mı canım!!!!

benim alnım ak evet ayrıldım ama biliyormusun beni o dul denilen bayanla değil evli biriyle aldattı midem almadı ayrıldım ve gül gibi pırıl pırıl nur tanesi 2 evlat yetiştirdim RABBİM herkesin evladını bağışlasın benimkinide ve ben bu konuya bir daha yorum yapmam:dertli:

Oy ablam yerim seniii

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bu konuya yorum yapmayacaktım ama yorumlarınızı okuyunca yapıyorum.Burda soru şu böyle bir şeyle karşılaşırsanız ne yaparsınız burda kadını değil erkeği sorguluyor arkadaş ve ben şuna dikkat ettim erkekler dul kadına çok rahat davranıyor benim bu yüzden kadını neden zor durumda bırakıyorsunuz diye tartıştığım erkekler oldu.

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
sevgili konu sahibi arkadaşım.. açtığınız konulara şöyle bir bakınca geneli hepimizi irite eden konular.. başınıza geldiği için mi yoksa kamuoyu yoklaması yaptığınız için mi bu tür konulara ilginiz? anlayamadım.. eğer "mahkeme" konunuz olmasa, kesinlikle erkek olduğunuza kanaat getireceğim..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
sevgili konu sahibi arkadaşım.. açtığınız konulara şöyle bir bakınca geneli hepimizi irite eden konular.. başınıza geldiği için mi yoksa kamuoyu yoklaması yaptığınız için mi bu tür konulara ilginiz? anlayamadım.. eğer "mahkeme" konunuz olmasa, kesinlikle erkek olduğunuza kanaat getireceğim..

Aynı kanıdayım:cak:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Bu konuya yorum yapmayacaktım ama yorumlarınızı okuyunca yapıyorum.Burda soru şu böyle bir şeyle karşılaşırsanız ne yaparsınız burda kadını değil erkeği sorguluyor arkadaş ve ben şuna dikkat ettim erkekler dul kadına çok rahat davranıyor benim bu yüzden kadını neden zor durumda bırakıyorsunuz diye tartıştığım erkekler oldu.

ya tamam anladık da aysercim ama dul bayana gidiyo sonuç olarak verdiği örenk dul bayan bu hoş değil bir erkek evli bayana da gidebilir günümüzde çok örnek var

Tepki
914
Ya aynı şeyi inanır mısın dün ChatBox'da Hülya ve Ayser abla ile de konuştum.Sanki bakın erkekler böyledir. Kocalarınıza güvenmeyin der gibi sorular:sok

Allah'a şükür güven sorunum yok eşimle... Bunu yazdığımda da buranın ilk sayfasına aldığım cevapta ilginçti. Herkes herkesin kocasını kendi gibi görmek sorunda mı canım!!!!

aynen bence de ...:kokos:-kop

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
neden şu eşinden ayrılmış bayanlar hep örnek gösterilir.şu dul kelimesinede karşıyım ya. bu ülkede eşinden ayrılmış bayan olmak çok zor gerçekten. biz bayanlar bile kötü örnek olarak direkt onu gösteriyoruz. kusura bakmayın ama örneğinizi hiç tutmadım...

aynen katılıyorum boşarım zaten o adamı kadına suç bulmam

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
LiLi okadar kibar olma ay ayagindakini firlati ver derim ins abartmamisimdir :D:D

Kibarlık değil ki bu..
Ne kadının dul olması ne de eşimin onun evinde bulunması kabalık yapmam veya şüphe duymam için bir sebep değil bence..
Önyargılı olmamamız , kendimize güvenmemiz ama güvenin suistimale açık olduğunu da bilmemiz şart diyorum :kahve:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Kiraz canım senin açtığın diğer konuları da okudum ve şöyle düşündüm ,yoksa bu konularda eşinden dertli misin ?açtığın konular bana bunu düşündürttü de...

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
yanlış hatırlamıyorsam 27 ocakta mahkemen vardı cnm
bence sen neden ayrıldığını açıkça anlat bizede ibret olsun cnm belliki çok çekmişsin sen eşinden bence bizlede paylaş aklımızın bir köşesinde bulunsun

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
aynen arkaşım sadece eşini aldatanlar hep yanlız eşinden ayrılanlarlamı sizin tabirinizle dul olanlamı aldatıyor böyle düşüncede olanlar yüzünden doğru hanımlar bile lekeleniyor ben bu dul kelimesinede uyuz oluyorm damgalı gibi 2 kere kimliğimi değiştirdim dul kelimesi yüzünden ya ayrılmış yazıyorlar yada dul 2 kere değiştirdim çünkü bekar yazılacak dedim vede yazdırdım çok uğraştım ama yazdırdım bu konu benimde hoşuma gitmedi:(

çok haklısın canım ben de bekar yazdırdım sinir oluyorum o kelimeye...

OP
K
Tepki
68
selam arkadaslar yazmis oldugunuz cevaplari okudum dikkatinizi cekmek istedigim tek birsey var her actigim konularda bunu belirtiyorum bakin bircok konu varsayalim üzerine ben burda sen ve o diye bir kisi ismi verip herhangi birinizi göstermis degilim arkadaslardan birisi demiski kendiside yakinda dul olcak demekki sen yazdiklarimi iyi okumadan yorum yapmaya kalkmissin benim mahkemem cocuklarin velayeti üzerine yani bilmeni isterimki ben zaten bosanmisim! ve bir diger arkadas demiski acaba üst kattaki komsularida kendisi icin böyle düsünürmü diye gene üstüne basa basa diyorumki bikacini yasadim acdigim konularla ilgili ama bu bir varsayalim konusu her yazdigim konuda sanki sizi sucluyormusum gibi üzerinize almayin! egerki istemiyorsaniz ilgilendirmiyorsa bu konu sizi yapacaginiz sey cok basit hic orali olmadan cvb vermeden gecer gidersin burda ben ne sizi ne esinizi kötülemedim varsayalim konusuna kim isterse cvb verir zorla vereceksiniz diye bir kuralda yok arti verdiginiz cvb larda dikkat ederse birkac arkadas kisisel saldiri yapmissiniz dedigim gibi ben size zorla konuyu okuyun ve bana kesin cvb yazma mecburiyetiniz var demedim! bir diger arkadasimda kendi basindan gecenleri anlat demis tmm anlatayim ben sevdim evlendim alkohol siddet aldatma hebsi vardi evliligimde hani bazi arkadaslar demiski baya derdin var kiraz senin evet vardi ama artik yok ben cok sabrettim cocuklarim icin yikmadim en son olayda baktim iyice yoldan cikti hersey dahada kötü olmamasi icin ayrilmaliydim ve meslek yaptim ögretmen oldum tesadüf eseri bu sayfayi buldum ben her konuyu okurum bana uyarsa cvb yazarim bana uymassa ne cvb yazarim nede yazana sözlü ve kirici sekilde yorum yapmam bazi arkadaslarimiz malesef burda bunu yapmislar canlari sagolsun diyorum genede ama dedigim gibi benim konularima hic kimsenin cvb verme mecburiyeti yoktur eger size göre bir konu degilse ne cvb yazin ne kirici olun ben okudum tüm yazilanlari ve üzüldüm demekki ne yazsam üzerinize alacaksiniz herneyse tek ricam var lütfen kirici olmadan yazalim tsk ederim arkadaslar saygilarla kiraz66

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
kiraz bunalımlı ruh halinden sıyrılmalısın biran önce , yaşadıkların kolay şeyler değil , çok sabretmişsin , çabalamışsın , mükafatını da alacaksın mutlaka.
Forumda herkes dilediği konuda fikir beyan etmekte özgür tabiki başkalarına zarar vermediği sürece , benim dikkatimi sadece açtığın konuların sürekli olumsuz düşüncelerden oluşması çekti.
Umarım mutlu haberlerinden oluşan yada pozitif duygularla yazılmış konularını da görürüm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar