panter
Daimi Üye
seyrettım aksam ılknurum cok kotu oldum gece hep aklımda idi
bence tecawüz sahnesi yüzünden kalkması dogru degil:dertli:
bence tecawüz sahnesi yüzünden kalkması dogru degil:dertli:
bi ben izleyemedim meşhur sahneyi be:alsana:
gece netten izledim bebegim ben begendim herkezin şahsi fikri begenmeyen zaping yapar olur biter:dertli:pantişim şuan kanla d de yayınlıyolar diziyi seyret canım
bence de çok saçma dizinin an teması bu zaten o sahneyi tam anlamıyla çekim olmasaydı dizinin an teması yok olucaktı bence insanlar bir tecavüz sahnesinden etkilenipte ortalığın tecavüzcü dolucağına inanmıyorum ben azönce yorumun okuduğum bir arkadaşımınd adediği gibi bihterle behlülün sahnesinden daha sütten çıkmış ak kaşık
ona bakarsan türk filimleri tecavüz sahneleriyle dolu..o zaman tecavüzcü coşkun ve nuri alço yu asmaları lazımdı..olurmu hiç öyle saçma şey..kimsenin dizilerden etkileneceği falan yok milet konuşmuş olmak için konuşuyor işte..zaten özenmek yerine bütün millet küfür etti adamlara hep birlikte acıdık kıza...özendirici hiçbir yanı yoktu..
yaaa ben bugün netten baktim ama hosuma gitti sanirim izlemicem artik:eller:
dizilerde okadar kötü sahneler var ki,bu sadece ahlaki açıdan değil
şiddet,argo gibi birçok kötü sahne var bunları alıp uygulayacak kadar saf değiliz herhalde yani toplum olarak
ha yapan insanında zaten içinde vardır tvden görmese internetten görecek başka yerlerden duyacak
önemli olan çocuklarımızı yetiştirirken bu tür şeylere dikkat etmek .
çocukluktan bilinç altına girmesini engellemek
daha doğrusu iyiyi kötüyü ayırt etmesini öğretmek