Fatmagül'ün suçu ne yayından kalkmalı mı?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bi ben izleyemedim meşhur sahneyi be:alsana:

pantişim şuan kanla d de yayınlıyolar diziyi seyret canım

bence de çok saçma dizinin an teması bu zaten o sahneyi tam anlamıyla çekim olmasaydı dizinin an teması yok olucaktı bence insanlar bir tecavüz sahnesinden etkilenipte ortalığın tecavüzcü dolucağına inanmıyorum ben azönce yorumun okuduğum bir arkadaşımınd adediği gibi bihterle behlülün sahnesinden daha sütten çıkmış ak kaşık

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pantişim şuan kanla d de yayınlıyolar diziyi seyret canım

bence de çok saçma dizinin an teması bu zaten o sahneyi tam anlamıyla çekim olmasaydı dizinin an teması yok olucaktı bence insanlar bir tecavüz sahnesinden etkilenipte ortalığın tecavüzcü dolucağına inanmıyorum ben azönce yorumun okuduğum bir arkadaşımınd adediği gibi bihterle behlülün sahnesinden daha sütten çıkmış ak kaşık
gece netten izledim bebegim ben begendim herkezin şahsi fikri begenmeyen zaping yapar olur biter:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
zten kanal da hayatta kaldırmaz bu sezonun en iddialı yapımı yani:) aşkı memnuyu bile kaldırmadılar bunu mu kaldıracaklar

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ona bakarsan türk filimleri tecavüz sahneleriyle dolu..o zaman tecavüzcü coşkun ve nuri alço yu asmaları lazımdı..olurmu hiç öyle saçma şey..kimsenin dizilerden etkileneceği falan yok milet konuşmuş olmak için konuşuyor işte..zaten özenmek yerine bütün millet küfür etti adamlara hep birlikte acıdık kıza...özendirici hiçbir yanı yoktu..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ona bakarsan türk filimleri tecavüz sahneleriyle dolu..o zaman tecavüzcü coşkun ve nuri alço yu asmaları lazımdı..olurmu hiç öyle saçma şey..kimsenin dizilerden etkileneceği falan yok milet konuşmuş olmak için konuşuyor işte..zaten özenmek yerine bütün millet küfür etti adamlara hep birlikte acıdık kıza...özendirici hiçbir yanı yoktu..

zaten adamlar Türk Halkından yedikleri onda küfürle fazla yaşamazlar:)

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
bence kalkmamalı çok güzeldi harikaydı selim de çok yakışıklıydı bu arada bayıldımmmmmmmmm aynı kıvanç tatlıtuğa benziyodu onun tahtına oturabilir

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
aslında ben rahatsız oldum o sahneden ama yayından kalkmasını gerektircek bi sahne değildi bence.oradaki tecavüz özendirme değil tam tersi bi etki yapar.ben zaten buna bi anlam veremiyorum.insanlarımız çok tuhaf aşkı memnuya okadar tepki gösterdiler; sanki gerçekmiş gibi bihtere behlüle laf sayanlar ,filmle gerçeği ayırdedemeyenler vardı.onumu örnek aldı insanlar.şimdide bu diziyi eleştiriyorlar.Allah aşkına öyle iğrenç bi durum kimi özendirirki.aklı başında olan bi insan zaten yapmaz.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
yaaa ben bugün netten baktim ama hosuma gitti sanirim izlemicem artik:eller:

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
saçma bi düşünce bence,
bu diziye kadar neler var yayından kalkması gereken,
isteyen izler istemeyen izlemez,ben ara ara izledim,bugün tesadüfen rastladım izleyim dedim,
ama içinde tecavüz sahnesi olduunu bildiimden bi türlü içim kaldırmıyo,kanım donuyo düşündükçe,yine izleyemedim :(

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
dizilerde okadar kötü sahneler var ki,bu sadece ahlaki açıdan değil
şiddet,argo gibi birçok kötü sahne var bunları alıp uygulayacak kadar saf değiliz herhalde yani toplum olarak
ha yapan insanında zaten içinde vardır tvden görmese internetten görecek başka yerlerden duyacak
önemli olan çocuklarımızı yetiştirirken bu tür şeylere dikkat etmek .
çocukluktan bilinç altına girmesini engellemek
daha doğrusu iyiyi kötüyü ayırt etmesini öğretmek

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dizilerde okadar kötü sahneler var ki,bu sadece ahlaki açıdan değil
şiddet,argo gibi birçok kötü sahne var bunları alıp uygulayacak kadar saf değiliz herhalde yani toplum olarak
ha yapan insanında zaten içinde vardır tvden görmese internetten görecek başka yerlerden duyacak
önemli olan çocuklarımızı yetiştirirken bu tür şeylere dikkat etmek .
çocukluktan bilinç altına girmesini engellemek
daha doğrusu iyiyi kötüyü ayırt etmesini öğretmek

aynen öyle:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar