önceleri faklı takımı tutardım eşimden sonra artık takım tutmuyorum@Teyzos sen hangi takımı tutuyorsun bakim
Çok seviyorum futbolu bekarkende çok severdim vaktim oldukça maçları izlerdim hatta okuldan kaçıp izlerdim ama bugün eşim maçı kahvede izleyecekmiş ben nasıl izcem dedim senide götürürüm diyor dalga geçiyor oldu olası sevmiyor futbolu sevmemi beni götürmez ama sevdiğim şeyleri engellemesi çok üzücü..Her ne kadar Cocu sesimizi kesse de .... sarı lacivert sevdamız büyük çok
Evde nette yok mobilden giriyorum bir kaç gündür.. nerden izlicem hakkat
Çok seviyorum futbolu bekarkende çok severdim vaktim oldukça maçları izlerdim hatta okuldan kaçıp izlerdim ama bugün eşim maçı kahvede izleyecekmiş ben nasıl izcem dedim senide götürürüm diyor dalga geçiyor oldu olası sevmiyor futbolu sevmemi beni götürmez ama sevdiğim şeyleri engellemesi çok üzücü..
Bir insan afedersin mal olursa tam olarak benim eşim gibi oluyor. Kilo alma sebebimde bu mal zaten.Ben Kadıköy doğumluyum , bi yarım statta geçti @leylmira
Eşimle de Fenerbahçe sayesinde tanıştık .
O derece fanatiğiz.
Bence maç yayınının olduğu cafelere gidebilirsiniz , ne var ki ? kızdım eşine
Bir insan afedersin mal olursa tam olarak benim eşim gibi oluyor. Kilo alma sebebimde bu mal zaten.
Bir gün dik duracağım ama inşallah iş işten geçmemiş olur benim için..
Söyyyleeeeeeeeefenerbahçem beniimmmm
biricik sevgiliiimmmmmmmmmmmmmm