Fındık Kurdu'ndan Fıkralar

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
6266-628.1L-1.jpg

nine ile dede

nine ile dedeNine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günlerde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
pekmez%20kaynat%C4%B1m%C4%B1.jpg

Bir gün iki tane adam komşusuna gitmiş kapıyı çalmışlar ve çocuk çıkmış,
baban evdemi diye sormuşlar....
Hayır demiş çocuk, gelin size pekmez ikram ediyim. Onlarda tamam demişler, çocuk gidip pekmez getirmiş adamlar yiyip bitirmişler ve çocuk tekrar sormuş bir daha istermisiniz evet isteriz demişler, bir daha getirmiş,
adamlar onuda yiyip bitirmişler.... çocuk sormuş bir daha istermisiniz,
adamlar demişki annen kızmazmı;
çocuk demişki, içine fare düşmüş pekmez yediriyoz, niye kızsın ki demiş...
adamın teki ulan eşekoğlueşşek demiş ve tası fırlatmış,
çocuk dur; köpeğimizin tasını kıracan demiş....Pekmez İstermisiniz

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
1250323422.jpg

Aşırı hız
Aşırı hız

Adamın biri aşırı hızlı gider. Adam trafikte alçaktan uçarak giderken polise yakalanır... Kenara çeker, arabadan iner:
- Buyurun Memur Bey
- Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen?
- Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular memur bey.
- Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim?
- Araba benim değil memur bey çaldım ben bu arabayı.
- Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız öyle mi?
- Evet memur bey, aa durun bir dakika torpido gözünde ruhsat olacaktı. Silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bir şey gördüm galiba...
Polis iyice şaşırır :
- Torpido gözünde silah mı var?
- Evet memur bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum, silahı da torpido gözüne koydum...
- Ne bagajda ceset mi var?
- Evet memur bey...
Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister. Adam ehliyetini çıkarır, ehliyet geçerli temiz, hiçbir anormallik yok. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister. Adam çıkartır ruhsatı da verir. Ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister. Adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister. Adam bagajı açar. Bagajda ceset falanda yoktur. Bunun üzerine ekipler amiri :
- Çok garip. Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bir kadına ait olduğunu söylemişsiniz. Kadını öldürüp, cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...

Adam güler :

- İnanamıyorum... O şimdi benim için "aşırı hızlı gidiyordu" da demiştir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar