fındık kurdum canım 2 tanede ben okudum daha okumaya çalışıcam gün içinde.
niyetlenirken ne için okuttuğunu bilemediğim için
allahım okuduğum yasinleri fındık kurdu arkadaşıma vesile kıl
gönlünde derdi varsa dermanını ver isteği varsa istediğini ver duasını kabul et dedim
onun da sizlere çok selamı var kızlar...çok üzgün pc bozuldu...aklı burda...bu gün gittim yanına cuma saati 1 tane Yasin-i Şerif okudum dedi...Rabbim kabul etsin inşallah...
inşallah fındığım en kısa zamanda hayırlısıyla feraha çıkarsın canım benim
findik inankki bende senin icin okumayi cok isterdim ama bu ara okuyamiycam mola vakti
fındık içim bende 5 yasin okudum haberin olsun ben bugün geçemiycem herhalde pcye çünkü benim kızın sınavı var bugün onunla gitcem Allah kabul etsin bütün yasinlerimizi her ne niyetle okunmuşsa
fındıkkurdu senin için üç tane okudum bu gün komşuma yardıma gidiyorum (dikiş için) akşama yine okuyacağım
Yüreğinize sağlık canlarım RABBİM okuyan mümin kardeşlerimizin sayısını artdırsın :rose::rose::rose: ALLAHIM KABUL ETSİN.:rose::rose::rose:
bende 1 yasin okudum...inş.yine okuyup yazarım...Allah kabul etsin...
Sanırım mılletın malum zamanı essem.O yuzden olabılır bu duraklama.Bende 3 gun ara vermısdım yumurtlama donemım sorunlu gecıtgı ıcın.Yıne hızlanırız
Fındıgım sadece 1 tane okuyabıldım sımdılık:aglayan:
Onu da sabah evden cıkmadan okudum.Insallah aksam gıdınce de okumaya calısıcam.
sporumu yapıcam bırazdan sonrası okucam inş
hızlıo basladık sımdı durakladık kızlar
ama ıyı oldu benım ıcn fındıgma bende okucam -hmm
2 gund ejet gıbı bıtıyoruz masallah
fındık kurdum canım 2 tanede ben okudum daha okumaya çalışıcam gün içinde.
niyetlenirken ne için okuttuğunu bilemediğim için
allahım okuduğum yasinleri fındık kurdu arkadaşıma vesile kıl
gönlünde derdi varsa dermanını ver isteği varsa istediğini ver duasını kabul et dedim
sporumu bıtırdım abdestımı aldım kuranımı okucaktım ama galıba okuyamıcagım
cok uzgunum fındıgım inş yanılmısımdır can dostuma bende katkıda bulunmak ıstıyorum ya
senın aracılııgnla yın tekrarlıyım
nıyet etmeden yasınlerı okuyoruz artan yasınlerı dıger arkadasın yasınlerıne ılave ettıgımız ıcın nıyet etmeyım kıme nasıp olucaksa yasınler o kıısnı nnıyetıne dıyelım -hmm
RABBIM kabul etsın 2 yasınını
Canım benim kuran bilmesen de Türkçesinden de okuyabilirsin sanırım,değil mi kızlar
okumasan da listeye adını yazayım istersen,hiç sorun değil canım