flamingo'nun Mutfağı

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
mutfagin hayirli olsun canim benim,en kisa zamanda önülügünü iade edicem yemeklerinde tadina bakicam bu arada hepsi vok istah acici

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bende bayılırım fellah köftesine canım lili çocukalara baksın biz senle yaparız köfteleri sonra da afiyetlenecek yeriz:catalbicak:

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Bende bayılırım fellah köftesine canım lili çocukalara baksın biz senle yaparız köfteleri sonra da afiyetlenecek yeriz:catalbicak:

liliş gece hırsız gibi mutfaga gizlice girmiş bakmış bakmış benim fellahları gözüne kestirmiş yemedende çıkıp gitmiş-kizgin
valla ya lilişim çocuklara baksın biz o na yaparız hepberaberde yeriz afiyetle..liliş kulakların çınlasın..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
lilişim öyle deme :uzgun:üzüldüm bak canın fellah köftesinden çekmiş yakın olsaydık sen benim oğluşa bakardın bende sana köfteden yapardım:bebecik

liliş gece hırsız gibi mutfaga gizlice girmiş bakmış bakmış benim fellahları gözüne kestirmiş yemedende çıkıp gitmiş-kizgin
valla ya lilişim çocuklara baksın biz o na yaparız hepberaberde yeriz afiyetle..liliş kulakların çınlasın..

Ne güzel olurdu , kimseyle de yakın değiliz ki gidip en uzak diyarlardan dostlar ediniyorum ben de :hihi:
Birgün deniycem artık tarife baka baka yapmayı başka çarem yok :catalbicak:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bizim yöreye ait bir tat olmadığı için ailede yapmayı bilen de yok sanırım , ben ilk olucam kısmetse , gerçi benim ağız tadıma kesinlikle uygun bir yemek olduğuna eminim.
:nk:

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
resim

tarif için isme tıklayın: Galete Unlu Tatlım - Hanımefendi.com - Kadın sitesi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar