Forumda en çok dikkatinizi çeken üye kim ?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tüm üyeler dikkatimi çekiyor. Ayırım yapmak imkansız; ama paylaşım ve online kalma süresi bakımından, ilknur, İncitanem, Fındığım, Sümeyyem, Essem, Şahmaranım, KSOm, bitterim,Tatlıpozanım...Liste uzayıp gider:cak:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
arinam,findigimiz,,sahimiz,incitanem,cok guzel paylasimlari ile dikkatimi cekiyorlar essem siladayim bitter cimcimemiz ilk aklima gelenler daha sayayimmi:)ama aslinda tum hanimefendilerin ozelligi ayri burda bulunmaktan buyuk keyif aliyorum:iloveyou:insallah bende sizlerin dikkatini cekiyorumdur!!!mu acaba?:dil::D

Arina ve es_se
niyesini bilmiyom gözüme hep onlar çarpıyo :kptmya:

cok tesekkur ederım canlarım:sarilma:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:eek::eek::eek::eek:

sen benim bitanemsinnn:eek::eek:

benimde arinam ve incim dikkatimi çekiyo
aynı şekilde dolu dolu gözle görülür güzel konuları mesajları var

zevk laıyorum onların yorumlarını ve konularını okurken-hmm

essem olmazsa olmazım:eek:

arinam güzellik uzmanimiz

essem sen sakrak yorumlariyla bizleri gülümseten

sahmaranim moda ikonumuz

tatlipozanim habercimiz

kayram iz bebis ve hamilelik uzmanimiz

birsamimiz piskolojimizle ilgileniyo

üyelerimiz de yorumlariyla renk katiyo

ne mutlu bizlere

Arinammmmm,,incitanemmmm,,birsammcımm,,essecimmm bu liste böleee uzarrrr giderrrrr :iloveyou:

benimde ilk olarak dikkatimi çekenler:es se,incim.arina. fındıkkurdu. kardelen27.sümeyye

aslında herkes çok renkli. yorumlarıyla.paylaşımlarıyla .bu forumda huzur buluyorum. sizi tanımaktan burada OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.

burayı nasıl daha once gormemısım canlarım benımm:sarilma:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:) sümeyye ablam essem findigim incim öö ilknurum yoruldum ablam
bakem kim var başka :D arinam
valla cok hoş sohbetleri var ksom bence bütün üyler dikkatimi ceker meraklıyımdır :dusun:

Tüm üyeler dikkatimi çekiyor. Ayırım yapmak imkansız; ama paylaşım ve online kalma süresi bakımından, ilknur, İncitanem, Fındığım, Sümeyyem, Essem, Şahmaranım, KSOm, bitterim,Tatlıpozanım...Liste uzayıp gider:cak:

:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yorumlarını beğendiğim benim değerlerime ve bakış açıma uygun görüşlere sahip b irkaç üye var. onları yorumlarıyla dikkatimi çekiyorlar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.920
Genelde forum içinde aktif olan kişiler dikkatimi çekiyor:foto:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Forumda en çok aktif olan üyeler dikkatimi cekiyo
Yorumları hangi konulara baktiklari:sila:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
arinam güzellik uzmanimiz

essem sen sakrak yorumlariyla bizleri gülümseten

sahmaranim moda ikonumuz

tatlipozanim habercimiz

kayram iz bebis ve hamilelik uzmanimiz

birsamimiz piskolojimizle ilgileniyo

üyelerimiz de yorumlariyla renk katiyo

ne mutlu bizlere

arinam,findigimiz,,sahimiz,incitanem,cok guzel paylasimlari ile dikkatimi cekiyorlar essem siladayim bitter cimcimemiz ilk aklima gelenler daha sayayimmi:)ama aslinda tum hanimefendilerin ozelligi ayri burda bulunmaktan buyuk keyif aliyorum:iloveyou:insallah bende sizlerin dikkatini cekiyorumdur!!!mu acaba?:dil::D

incituanam arinam essem bitterim fındık kurdu şahmaranımız kumsalll ilknur çok güzel paylaşımda bulunan arkadaşlar var ama şun aklıma gelen bunlar:hhhhhh:

Buraya yazılan mesajları yeni farkediyorum,daha önce görseydim inanın daha önce yanıtlardım.
Teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız.:eek:

Online kısmından kim var kim yok direk bakarım,maalesef bende ayırım yapamayanlardanım.Ama ne yalan söyleyeyim Admin'i gözlerim hep arar ve online ise ilk dikkatimi çeker hani.:cokkomik:..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar