arinam,findigimiz,,sahimiz,incitanem,cok guzel paylasimlari ile dikkatimi cekiyorlar essem siladayim bitter cimcimemiz ilk aklima gelenler daha sayayimmiama aslinda tum hanimefendilerin ozelligi ayri burda bulunmaktan buyuk keyif aliyorum:iloveyou:insallah bende sizlerin dikkatini cekiyorumdur!!!mu acaba?
Arina ve es_se
niyesini bilmiyom gözüme hep onlar çarpıyo
sen benim bitanemsinnn
benimde arinam ve incim dikkatimi çekiyo
aynı şekilde dolu dolu gözle görülür güzel konuları mesajları var
zevk laıyorum onların yorumlarını ve konularını okurken-hmm
essem olmazsa olmazım
arinam güzellik uzmanimiz
essem sen sakrak yorumlariyla bizleri gülümseten
sahmaranim moda ikonumuz
tatlipozanim habercimiz
kayram iz bebis ve hamilelik uzmanimiz
birsamimiz piskolojimizle ilgileniyo
üyelerimiz de yorumlariyla renk katiyo
ne mutlu bizlere
Arinammmmm,,incitanemmmm,,birsammcımm,,essecimmm bu liste böleee uzarrrr giderrrrr :iloveyou:
benimde ilk olarak dikkatimi çekenler:es se,incim.arina. fındıkkurdu. kardelen27.sümeyye
aslında herkes çok renkli. yorumlarıyla.paylaşımlarıyla .bu forumda huzur buluyorum. sizi tanımaktan burada OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.
sümeyye ablam essem findigim incim öö ilknurum yoruldum ablam
bakem kim var başka arinam
valla cok hoş sohbetleri var ksom bence bütün üyler dikkatimi ceker meraklıyımdır :dusun:
Tüm üyeler dikkatimi çekiyor. Ayırım yapmak imkansız; ama paylaşım ve online kalma süresi bakımından, ilknur, İncitanem, Fındığım, Sümeyyem, Essem, Şahmaranım, KSOm, bitterim,Tatlıpozanım...Liste uzayıp gider
nası çekmiştim dikkatini yafrimbenımde ılk sıteye geldıgmde dıkkatımı fındık kurdu cekmıstı sonra arına
yemeklerdekı hamaratlarıyla ıncım gırgır samatasıyla bıde bıtter-hmm
arinam güzellik uzmanimiz
essem sen sakrak yorumlariyla bizleri gülümseten
sahmaranim moda ikonumuz
tatlipozanim habercimiz
kayram iz bebis ve hamilelik uzmanimiz
birsamimiz piskolojimizle ilgileniyo
üyelerimiz de yorumlariyla renk katiyo
ne mutlu bizlere
arinam,findigimiz,,sahimiz,incitanem,cok guzel paylasimlari ile dikkatimi cekiyorlar essem siladayim bitter cimcimemiz ilk aklima gelenler daha sayayimmiama aslinda tum hanimefendilerin ozelligi ayri burda bulunmaktan buyuk keyif aliyorum:iloveyou:insallah bende sizlerin dikkatini cekiyorumdur!!!mu acaba?
incituanam arinam essem bitterim fındık kurdu şahmaranımız kumsalll ilknur çok güzel paylaşımda bulunan arkadaşlar var ama şun aklıma gelen bunlar
Tüm üyeler dikkatimi çekiyor. Ayırım yapmak imkansız; ama paylaşım ve online kalma süresi bakımından, ilknur, İncitanem, Fındığım, Sümeyyem, Essem, Şahmaranım, KSOm, bitterim,Tatlıpozanım...Liste uzayıp gider
Genelde forum içinde aktif olan kişiler dikkatimi çekiyor