Forumda neden hareket yok??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
forumda hareket olmadığı hissine neden kapıldın anlayamadım,aslında herşey var ama saygı çerçevesinde...hepimiz birbirimizin düşüncelerine saygı duyuyoruz farklı düşünsek te..ama kavga arıyorsan onu bilmem de,ama burada yok işte o:)hayatımızda zaten sorunlar sıkıntılar var zaten bir de burda olmasına gerek yok:D

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
forumda hareket olmadığı hissine neden kapıldın anlayamadım,aslında herşey var ama saygı çerçevesinde...hepimiz birbirimizin düşüncelerine saygı duyuyoruz farklı düşünsek te..ama kavga arıyorsan onu bilmem de,ama burada yok işte o:)hayatımızda zaten sorunlar sıkıntılar var zaten bir de burda olmasına gerek yok:D

aynen katılıyorum arkadaşım kızımın sayesinde bir çok foruma girdim çıktım kimlere takılıyor diye hep onlar geçici oldu burası kalıcı benim için canım sıklsa burdayım ve hepinizi seviyorum hep böyle kalın Allah tadımızı kaçırmasın :panter:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
aynen katılıyorum arkadaşım kızımın sayesinde bir çok foruma girdim çıktım kimlere takılıyor diye hep onlar geçici oldu burası kalıcı benim için canım sıklsa burdayım ve hepinizi seviyorum hep böyle kalın Allah tadımızı kaçırmasın :panter:
amin canim bizde cok seviyoruz seni cnaim benim

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Arkadaşım şaka mısın sen ya?

Deli midir nedir,ekşın olsa nolucak ne yapıcaksın ekşını

zaten sadece iki defa siteye geldin,birinde yanlış hatırlamıyosam nişanlanıcaktın onla ilgili sorunların vardı.

Senin hayatın eminim bizimkindne daha ekşınlıdır,anlatta biz ekşın yaşayalım bari arkadaşım.:kahve::eller:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Arkadaşım şaka mısın sen ya?

Deli midir nedir,ekşın olsa nolucak ne yapıcaksın ekşını

zaten sadece iki defa siteye geldin,birinde yanlış hatırlamıyosam nişanlanıcaktın onla ilgili sorunların vardı.

Senin hayatın eminim bizimkindne daha ekşınlıdır,anlatta biz ekşın yaşayalım bari arkadaşım.:kahve::eller:
baya eksınlıymış fındığım:panter:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
gerçekten arkadaşın aşamadığı bi problemi var gibi geldi bana.yoksa insan böyle hoşsohbet eğlenceli bi sitede neden kötü şeyler olmasını beklerki.ben hanımefendi sitesine girdiğimde kendimi burdaki arkadaşlarla bi aileymiş gibi hissediyorum.derdimide anlatırım sevincimi de paylaşırım.burda herşey var ama arkadaş biraz önyargılı davranıyor bence.samimiyete inanmıyor gibi geldi bana bilemiyorum yani....

T

Tash_hatun

Misafir
ay güzelim ben şimdi senin derdinni anladım aksiyon olsunda bu kızla kavga edeyimde diye uğraşıomuussun sen benimle.... ben nerdeyse adı sanı duyulan tüm form sitelerine üyeyim hiç birinde kavga falan görmdm..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ya hayat burdaki gibi tozpembe değil ki eşinizle kardeşinizle kaynanaızla derdiniz yok mu yazın kardeşim yazın ki biz de yorum yapalım herkesin dertleri vardır bunları neden paylaşmıyosunuz sadece ayakkabı terlik paylaş paylaş nereye kadar

Git o zmn öyle sitelere üye olup, orada yorumlarını yap.

Şöyle bir foruma göz atsan, aslında sadece ayakkabı, terlik paylaşmayacağımızı göreceksin ama, bakmaktan bakmaya fark var :dertli::dertli::dertli::dertli:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ümitsiz vaka sen hiç bu siteyi dolanmıyon galiba
herşey mevcut ya kaynana çekiştirmesi görümce elti arkası konuşması dedikodu da var eğlencede sen ayrı dünyadamısın ne

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368

biz kavgadan kaçıp buraya sıgınmışız balım mı desem sana acep
yok biz kavga istemiyoruz gayet burda arkadaşlarla rahatımız iyi
yeterinçe ev halkı cevre filan sorunlar tartışalar yaşıyoz burda bayri kavga olmasın onu istemiyoz biz sevdik burda birbirimizi kavgaya gürültüye ne gerek var

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
burada herkes kibar.
ben çok beğendim bu siteyi.
diğer sitelerde olduğu gibi üyelerini aşağılamıyorlar. nazi kampı havası yaratmıyorlar.
a dedinmi
ruh olmuyorsun.
ya insan yerine konuyorsun kısacası. ben çok beğendim.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
burada herkes kibar.
ben çok beğendim bu siteyi.
diğer sitelerde olduğu gibi üyelerini aşağılamıyorlar. nazi kampı havası yaratmıyorlar.
a dedinmi
ruh olmuyorsun.
ya insan yerine konuyorsun kısacası. ben çok beğendim.

bizde o yüzden göçümüzü buraya attık ya canısı:gul:-kop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar