Gebelik Var Mı? Kullanılan Ilaçlar Idrarla Yapılan Gebelik Sonuçlarını Etkiler Mi?

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
Yaptım. İlk yaptığım çift çizgiydi biri biraz silikti. Diğer ikisi negatifti. Yaklaşık Birer hafta aralıklarla yaptım. Ama sadece ilk testi ilk idrarımla yaptım bu sonucu etkiler mi acaba? Üstüne bir de ben idrar söktürücü de kullanıyorum
Yaptım. İlk yaptığım çift çizgiydi biri biraz silikti. Diğer ikisi negatifti. Yaklaşık Birer hafta aralıklarla yaptım. Ama sadece ilk testi ilk idrarımla yaptım bu sonucu etkiler mi acaba? Üstüne bir de ben idrar söktürücü de kullanıyorum
Bir de bugün sabah kalktığımda bir damla açık renkli kan bulaşmıştı. Ama çok çok az. Bir damla bile değil belki.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.252
Gebelik ihtimali durumlarında bile ilaç kullanımı doktor onayı olmalı
Varsa sabah - akşam fark etmez
Bozuk testtir büyük ihtimalle
Kaç gün önceden yaptınız testi

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
Hissedilmiyor o
Belirtiler reglle aynı oluyor
Ama işte içgüdüsel
En sağlıklısı geçince gün yapmak üzülmemek adına
Evet. Olsun gebelik yok belki ama menopoz da yok gibi duruyor. Ben bu gebelik işlerinde çok acemiyim. Bilmediğim bir sürü şey var. Okuyorum araştırıyorum ama anlamıyorum. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar