Gebelik Var Mı? Kullanılan Ilaçlar Idrarla Yapılan Gebelik Sonuçlarını Etkiler Mi?

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
Merhaba. İlişkiden 10 gün sonra sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti. Daha açık kırmızı ya da pembeydi. Ben de negatif diye düşündüm. Daha sonra belki hamileyimdir bir kere daha yapayım dedim ilk testten yaklaşık bir hafta sonra yine erken gebelik testi yaptım. Bu defa belirgin şekilde tek çizgi çıktı. İki gün önce yine erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Ben de hamile değilim diyerek adetimi beklemeye başladım ama adetim hala gelmedi. En son 27 haziranda adet olmuştum. Normalde adetim 2-3 gün erken gelirdi. Bir hafta önce adet belirtileri yaşadım. Karın ağrısı göğüslerde şişlik bel ağrısı. Ek olarak sıcak basması ve hafif mide bulantısı yaşadım. Ama şimdi bu belirtilerin hiçbiri yok ve adet de olmadım. Son yaptığım iki testi ilk idrarımla yapmamıştım. Bir de idrar söktürücü ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ilaçlar sonuçları etkiliyor olabilir mi? Sizce hamilelik olabilir mi? Ya da testlerde yanılma payı okuyor mu? Mesela gebelik varken negatif çıkan birileri oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum?

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
yok yaa yaş kaç ki sanmam menopoz olsun
Yaşım 34. Bir kere çok kanamam olduğu için doktora girmiştim fsh 19 mu ne çıkmıştı. Doktor bu değerin yüksek demişti menopoza giriyorsun demişti. Gerçi ben ondan sonra amh testi falan da yaptırdım diğer doktorlar çok menopoz demedi ama ben psikolojik olarak çok yıprandım. Bu olay 2 sene önce falan olmuştu

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
Yaşım 34. Bir kere çok kanamam olduğu için doktora girmiştim fsh 19 mu ne çıkmıştı. Doktor bu değerin yüksek demişti menopoza giriyorsun demişti. Gerçi ben ondan sonra amh testi falan da yaptırdım diğer doktorlar çok menopoz demedi ama ben psikolojik olarak çok yıprandım. Bu olay 2 sene önce falan olmuştu
Kanamam 10 gün falan sürmüştü hatta 15 gün

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.605
Tekrar bir doktora gözükün bence, yaş daha da ilerlemeden önlem alınır. Ben de 33 üm

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
Tekrar bir doktora gözükün bence, yaş daha da ilerlemeden önlem alınır. Ben de 33 üm
Yarın gidiyorum doktora. :((( o kadar stresliyim ki. eşimle ilk kez korunmasız ilişki yaşadık. O ay adetim gecikti. Bebek diye düşündüm ümitlendim testler negatif. Bu defa elde sadece menopoz kaldı. O stres de beni bitirdi. :(((

OP
A

Ayla2448

Yeni Üye
Tepki
27
@Bitterçikilata,
Yarın gidiyorum doktora. :((( o kadar stresliyim ki. eşimle ilk kez korunmasız ilişki yaşadık. O ay adetim gecikti. Bebek diye düşündüm ümitlendim testler negatif. Bu defa elde sadece menopoz kaldı. O stres de beni bitirdi. :(((
Kaç gün gecikti
İlaç vs bişey kullandınız mı
Benim adetim en son 27 haziranda olmuştu. Normalde 2-3 gün erken gelirdi. Hatta bazen 4 gün. Bugün ayın 29 u. Böyle hesaplarsam yaklaşık bir hafta gecikti. Günü gününe hesaplarsam 2 gün gecikti.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.233
Ailede erken menepoz var mı?
Bnce iyi bir Dr şart
Gebelik düşünüyorsanız istediğinizi belirtin muhakkak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar