Oo maşallahBeybimi gördüüüm geldim 540 gram olmuşuzzz
Hey MaşaAllahBeybimi gördüüüm geldim 540 gram olmuşuzzz
MaşallahBeybimi gördüüüm geldim 540 gram olmuşuzzz
İşte bu yüzden mevlüt okutucam hepsi bi anda bitsiiinGelen misafirde 3 kadındı .
Bi iki kişi daha gelecekti geri onlar gelememişler.
Maşallah yaa yerimmmBeybimi gördüüüm geldim 540 gram olmuşuzzz
Okut kız Allah nasip ederseİşte bu yüzden mevlüt okutucam hepsi bi anda bitsiiin
Ne getirmişlerGelen misafirde 3 kadındı .
Bi iki kişi daha gelecekti geri onlar gelememişler.
Meraklilardan biri daha aNe getirmişler
Meraklilardan biri daha a
İlaç gibi gelmiş desene olur böyle şeylerBen şöyle bir anımı anlatayım
Çalışırken 12 sene sonra hamile kaldığımı ögrendim,ozamanlar eşimle baya çatışmalarımız vardı,bu çocuğu istemedigimi söyledim malesefki yani insanlar ne der,kac yaşındasın vs. Vs. Kaldiki dendi,aldırmayi düşündüm aglaya aglaya,gittim hastaneye aldircam dedim dr. Dedi olur nasil istersen daha birseyi yok,arkamdan büyük kiz otobusle takip etmis anne nolur aldirma bak rüyamda gördüm kötü seyler oldu dedi,ultrasonda görünce bende vazgectim aldirmaktan,
Rızkinla geldigini gercekten inaniyorum birkere daha
Bütün borclarimi toparladim falan
Isten ayrıldım diye 1tane banka borcum kaldi,ve ödeyemedim taksidini,kara kara düşunürken ne olcak diye,yok yani elimde yok eşime anneme diyemiyorum
Bakkala gittim süt almaya diye,bakkaldaki abi zarfa 400tl koymus tamda taksit param,al filiz bu bebek icin dedi yok abi olurmu öyle sey sagol dediysemde posete atmıs parayi eve geldim agladim hic unutmadim ogünü hep dua ederim
Aynen öyle oldu canım Rabbime şükürler olsunİlaç gibi gelmiş desene olur böyle şeyler
Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki
Ben buna niye ağladım pekiBen şöyle bir anımı anlatayım
Çalışırken 12 sene sonra hamile kaldığımı ögrendim,ozamanlar eşimle baya çatışmalarımız vardı,bu çocuğu istemedigimi söyledim malesefki yani insanlar ne der,kac yaşındasın vs. Vs. Kaldiki dendi,aldırmayi düşündüm aglaya aglaya,gittim hastaneye aldircam dedim dr. Dedi olur nasil istersen daha birseyi yok,arkamdan büyük kiz otobusle takip etmis anne nolur aldirma bak rüyamda gördüm kötü seyler oldu dedi,ultrasonda görünce bende vazgectim aldirmaktan,
Rızkinla geldigini gercekten inaniyorum birkere daha
Bütün borclarimi toparladim falan
Isten ayrıldım diye 1tane banka borcum kaldi,ve ödeyemedim taksidini,kara kara düşunürken ne olcak diye,yok yani elimde yok eşime anneme diyemiyorum
Bakkala gittim süt almaya diye,bakkaldaki abi zarfa 400tl koymus tamda taksit param,al filiz bu bebek icin dedi yok abi olurmu öyle sey sagol dediysemde posete atmıs parayi eve geldim agladim hic unutmadim ogünü hep dua ederim
Ege koycaz inşallahMaşallah yaa yerimmm
Kız isim ne koycan belli mi seçtiniz mi
Vallah okutmazsam gelen giden bitmicek hiç çekememOkut kız Allah nasip ederse
Bizim de bi dünya vergi borcu çıkmıştı tabi bebiş olmadan önce ama hayatımızı alt üst etti inşallah biz de düzelirizzz be anacımBen buna niye ağladım peki
Aldırma olayını bende çok düşündüm eşim rıza göstermedi rızkıyla gelir dedi.
Hamile kaldıgımdan beri 2 kere arabaya vurdular 10bin masraf, eşime eski dönemden borç geldi, kredi kartı patladı herkesin hikayesi farklı düzelicez inşallah be
Egeli oldugun icin mi ege koycan genelde eşleriyle nerde tanıştılarsa yada güzel anıları varsa öyle isim seçiyorlar artıkEge koycaz inşallah
Vallah okutmazsam gelen giden bitmicek hiç çekemem
artık biz mezara girincemi mezar bize mi g neyse bişedemicembişedemicemBizim de bi dünya vergi borcu çıkmıştı tabi bebiş olmadan önce ama hayatımızı alt üst etti inşallah biz de düzelirizzz be anacım