Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.980
Bir soru soracaktım sadece merak ettiğim için siz emzik vermişmiydiniz zamanı geldiğinde ?
bebeklerinize
bide hangi ay dönem verdiniz ?
benim ablam vermişti ama pek hatırlamıyorum zamanını .
Ben dogar dogmaz tıktım ağzına çok iyi susturucu haha 0-3 aylık almıştım ilk sonra 3-5 öyle süreklide kaynat ama yedekte al kullanmak istiyorsan :) bide bebek alırsa tabi benimkini lastik geçirip bi kaç gün alışana kadar öyle vermiştim haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.980
Bir sorum daha var :D
Oda şu kırkınız çıktıktan sonra yemek çeşitlerinde yine dikkat ediyormuydunuz ? Yoksa diğer çeşitleri yemeye başladınız mı ?
Mercimekli pilav falan çorba gibi .
Ben şuanda zaten yemiyorum.
sonrasında nasıl olacak onuda bari bi sorsam dedim. Sonrası için bebekler fazla gazlı olmuyor belki diye tahmin ediyorum.
Tabi bilmiyorum yinede.
Bebegine doktor mesela gelişime göre doktorun 5 aylıkken ek gıdaya başla derse sende ona göre yavaştan yemeklerini düzenlersin ben öyle yapmıştım ama tabi seninki çok gazlı degil galiba 3 ay sonra falan yersin :)

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.945
Ek gıda zamanı bile kullandım seriyordum altına sonra mama sandalyesi altına haha
Çok fonksiyonel haha
ev de belki yıkanabilir bişiler kullanırım da dışarı da yanıma alırım mutlakaaa
Evet.
Islak mendil şuan oğluma kıçı için kullanmıyorum.
Daha erken o alerji durumuna karşı
Kaka zamanı pamuğu ılık suya batırıp öyle silip temizliyorum. ( su çok sıcakta değil çok soğukta değil dikkatliyim.)
aynen ben de öyle yapmak istiyorum en azında 3-4 ay tabii ne zamana kadar giderse

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.945
Ben dogar dogmaz tıktım ağzına çok iyi susturucu haha 0-3 aylık almıştım ilk sonra 3-5 öyle süreklide kaynat ama yedekte al kullanmak istiyorsan :) bide bebek alırsa tabi benimkini lastik geçirip bi kaç gün alışana kadar öyle vermiştim haha
benim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutar hahahahahah :reklamdegil:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.276
benim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutar hahahahahah :reklamdegil:
İlk zaman çok emzik verme meme reddi oluyor
Bn tomme tippe (reklam değil )almıştım 3 ay tuttu sonra attı iyi oldu birde onu bıraktırma derdi olacaktı hahahaha

Bitterçikilata

Tepki
90.276
Bir sorum daha var :D
Oda şu kırkınız çıktıktan sonra yemek çeşitlerinde yine dikkat ediyormuydunuz ? Yoksa diğer çeşitleri yemeye başladınız mı ?
Mercimekli pilav falan çorba gibi .
Ben şuanda zaten yemiyorum.
sonrasında nasıl olacak onuda bari bi sorsam dedim. Sonrası için bebekler fazla gazlı olmuyor belki diye tahmin ediyorum.
Tabi bilmiyorum yinede.
1 yıl yiyemeyen ben elendim haha
Denersin duruma göre ilerlersin

Bitterçikilata

Tepki
90.276
Bir soru soracaktım sadece merak ettiğim için siz emzik vermişmiydiniz zamanı geldiğinde ?
bebeklerinize
bide hangi ay dönem verdiniz ?
benim ablam vermişti ama pek hatırlamıyorum zamanını .
Bn verdim ama erken vermişim meme reddi oldu
Şuan ağlamıyor usluysa hiç gerek yok

Bitterçikilata

Tepki
90.276
Bebegine doktor mesela gelişime göre doktorun 5 aylıkken ek gıdaya başla derse sende ona göre yavaştan yemeklerini düzenlersin ben öyle yapmıştım ama tabi seninki çok gazlı degil galiba 3 ay sonra falan yersin :)
Oğlanda 4 aylıktı başlamıştım haha
Kızda 6 da başladım ama yemedi 1 yaşta yaptık desek yeri haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar