Aiiy iyi almışsın insallah gene hediye neim gelirde kurtulurumBenim aldığım alt açma örtüsüde 10 tane var pakette.
Fiyatı 60 tl.
Aiiy iyi almışsın insallah gene hediye neim gelirde kurtulurumBenim aldığım alt açma örtüsüde 10 tane var pakette.
Fiyatı 60 tl.
Ben dogar dogmaz tıktım ağzına çok iyi susturucu 0-3 aylık almıştım ilk sonra 3-5 öyle süreklide kaynat ama yedekte al kullanmak istiyorsan bide bebek alırsa tabi benimkini lastik geçirip bi kaç gün alışana kadar öyle vermiştimBir soru soracaktım sadece merak ettiğim için siz emzik vermişmiydiniz zamanı geldiğinde ?
bebeklerinize
bide hangi ay dönem verdiniz ?
benim ablam vermişti ama pek hatırlamıyorum zamanını .
Bebegine doktor mesela gelişime göre doktorun 5 aylıkken ek gıdaya başla derse sende ona göre yavaştan yemeklerini düzenlersin ben öyle yapmıştım ama tabi seninki çok gazlı degil galiba 3 ay sonra falan yersinBir sorum daha var
Oda şu kırkınız çıktıktan sonra yemek çeşitlerinde yine dikkat ediyormuydunuz ? Yoksa diğer çeşitleri yemeye başladınız mı ?
Mercimekli pilav falan çorba gibi .
Ben şuanda zaten yemiyorum.
sonrasında nasıl olacak onuda bari bi sorsam dedim. Sonrası için bebekler fazla gazlı olmuyor belki diye tahmin ediyorum.
Tabi bilmiyorum yinede.
ev de belki yıkanabilir bişiler kullanırım da dışarı da yanıma alırım mutlakaaaEk gıda zamanı bile kullandım seriyordum altına sonra mama sandalyesi altına
Çok fonksiyonel
aynen ben de öyle yapmak istiyorum en azında 3-4 ay tabii ne zamana kadar giderseEvet.
Islak mendil şuan oğluma kıçı için kullanmıyorum.
Daha erken o alerji durumuna karşı
Kaka zamanı pamuğu ılık suya batırıp öyle silip temizliyorum. ( su çok sıcakta değil çok soğukta değil dikkatliyim.)
benim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutar hahBen dogar dogmaz tıktım ağzına çok iyi susturucu 0-3 aylık almıştım ilk sonra 3-5 öyle süreklide kaynat ama yedekte al kullanmak istiyorsan bide bebek alırsa tabi benimkini lastik geçirip bi kaç gün alışana kadar öyle vermiştim
İlk zaman çok emzik verme meme reddi oluyorbenim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutar hah
1 yıl yiyemeyen ben elendimBir sorum daha var
Oda şu kırkınız çıktıktan sonra yemek çeşitlerinde yine dikkat ediyormuydunuz ? Yoksa diğer çeşitleri yemeye başladınız mı ?
Mercimekli pilav falan çorba gibi .
Ben şuanda zaten yemiyorum.
sonrasında nasıl olacak onuda bari bi sorsam dedim. Sonrası için bebekler fazla gazlı olmuyor belki diye tahmin ediyorum.
Tabi bilmiyorum yinede.
Bn verdim ama erken vermişim meme reddi olduBir soru soracaktım sadece merak ettiğim için siz emzik vermişmiydiniz zamanı geldiğinde ?
bebeklerinize
bide hangi ay dönem verdiniz ?
benim ablam vermişti ama pek hatırlamıyorum zamanını .
Oğlanda 4 aylıktı başlamıştımBebegine doktor mesela gelişime göre doktorun 5 aylıkken ek gıdaya başla derse sende ona göre yavaştan yemeklerini düzenlersin ben öyle yapmıştım ama tabi seninki çok gazlı degil galiba 3 ay sonra falan yersin
Aha riklim yipiyir biribenim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutar hah
Anlıyorum evet.Ben dogar dogmaz tıktım ağzına çok iyi susturucu 0-3 aylık almıştım ilk sonra 3-5 öyle süreklide kaynat ama yedekte al kullanmak istiyorsan bide bebek alırsa tabi benimkini lastik geçirip bi kaç gün alışana kadar öyle vermiştim
Denemeye bağlı o halde .1 yıl yiyemeyen ben elendim
Denersin duruma göre ilerlersin
Şimdilik sakin .Bn verdim ama erken vermişim meme reddi oldu
Şuan ağlamıyor usluysa hiç gerek yok
Evet .ev de belki yıkanabilir bişiler kullanırım da dışarı da yanıma alırım mutlakaaa
aynen ben de öyle yapmak istiyorum en azında 3-4 ay tabii ne zamana kadar giderse
ılık suyu o an mı hazırlıyorsun yoksa termosta mı tutuyorsun diğer türlü sürekli ılıt falan yorucu olur ya nasıl olcakEvet .
Pratik ve rahat oluyor.
pamuk ılık su olayı.
Toplasan 6 ay anca ıslak mendil kullanmışımdırEvet .
Pratik ve rahat oluyor.
pamuk ılık su olayı.
Evet rahat görünüyor senin anlatımınaDenemeye bağlı o halde .
Hazır da bulundurtuyorumılık suyu o an mı hazırlıyorsun yoksa termosta mı tutuyorsun diğer türlü sürekli ılıt falan yorucu olur ya nasıl olcak
günde üç defa çiş iki üç kaka olabiliyor.Evet rahat görünüyor senin anlatımına
Gazı olsa uyutmaz
Bnm oğlan uyurdu mesela ama gaz olunca çok ağlardı ıkınırken kıpkırmızı olurdu
Hergün kaka yapıyor mu?
Çişli bez sayısı nasıl
Evet.Aiiy iyi almışsın insallah gene hediye neim gelirde kurtulurum