Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aynı anda yazmamızAyyy aynuyız h
E bizde öyle yaptık hep
Aynı anda yazmamızAyyy aynuyız h
Eşim banyo sıcak suyu orda, daha, iyi ayarlarız dedi .Banyoda niye yıkıyorsun küveti yokmu? Bi örtü ser yere koy küveti 1 kova su bile yetiyor bebeğe hemen dök maşrabayla bitti gitti.
Kız daha kötü işte kremler pudralar vücütta daha fazla kalıyor, bebe yağı ile hergün yağlayacaksın bebegi kasları bacakları esneyecek, ilerde yürümesi ağrıları olur gene sen çekersin Allah korusunOlmadı yok.
pudra kullandım.
Pişik kremi var zaten.
Şimdi önümüz daha yaz mevsimi değil ki.
yaz olsa zorlanılmaz .
Hani her konuda daha rahat edilir yıkanır.
banyoda elektrikli sobada açtık.
Anam bizim çocuklar Allah’a emanet mi büyüdüAçık derece iyi de. İşte oğlan çocuğu ya biraz
Hassas aile.
Vala ben hatta belim çok ağrıyordu, koltuga koyuyordum küveti yüksek olsun diye yerde yıkayamıyordum ameliyat yerim acıyoduAynı anda yazmamız
E bizde öyle yaptık hep
Kovaya doldur salona ya da sıcak olan odaya götürEşim banyo sıcak suyu orda, daha, iyi ayarlarız dedi .
Çocuk banyo küveti var.
filesi takılı .
Sizi anlıyorum.Ayy ona ne çok biliyorsa insin hergün yıkasın
Bnm anam hergün yıkamıyorum diye kızardı
Yav onada bi bant yapıştır ağzına söylemek zorunda değilsinki her yaptıgını evde nerde bilecek yıka geç sen, yıkadım demeeBunu kayınvalideme desen farklı cevap verir
Bn oğlanın odası banyoya yakın Orda yıkadım sıcak oluyordu odasıVala ben hatta belim çok ağrıyordu, koltuga koyuyordum küveti yüksek olsun diye yerde yıkayamıyordum ameliyat yerim acıyodu
haAynı anda yazmamız
E bizde öyle yaptık hep
Oğlan küçükken çiftlikteydik soba vardı bizde zıbınla durdu hep oğlan babası yakardı sobayı hemen ohh mis yatırırdım küvetin içineBn oğlanın odası banyoya yakın Orda yıkadım sıcak oluyordu odası
ben zaten bazen her şeyi detaylı anlatmıyorum söylemiyorum elimden geldiği kadar.Yav onada bi bant yapıştır ağzına söylemek zorunda değilsinki her yaptıgını evde nerde bilecek yıka geç sen, yıkadım demee
Birazda seni idare etsinler canımSizi anlıyorum.
Ama işte benim durumum değişik olabiliyor.
Bunun sebebi aynı binada olmak onada zaten
Dediğim gibi bi alternatif yok.
idare etmekten başka olanak yok.
Sabır sadece.
Ondan bazı konularda bilgi alıyorum.Birazda seni idare etsinler canım
Senin yaptığını / yapmadığını nerden bilecek
Görümcen hemşireydi dimi onun bu konuda sağlık aşısından bilgisi çoktur ona sor
Şeninde ayrı değil mi ?ben zaten bazen her şeyi detaylı anlatmıyorum söylemiyorum elimden geldiği kadar.
Belki sizlerin evi ayrı ise biraz rahatsınızdır.
Bu konuda ???
dalinin bebek yağı var kullanıyoruz.Kız daha kötü işte kremler pudralar vücütta daha fazla kalıyor, bebe yağı ile hergün yağlayacaksın bebegi kasları bacakları esneyecek, ilerde yürümesi ağrıları olur gene sen çekersin Allah korusun
Yani benimki ev daire ayrı site bina apartman aynı .Şeninde ayrı değil mi ?
Bn anlatsam Antep’e yol olur
Bnmki de yakın ama çocuklarımın bakımına bişi diyemez sen daha iyi bilirsin der
Sonuçta banyo yani kötü bişey değil
BaktımBöyle minder al, ben bunda tummy time bile yaptırıyordum
Aramızda bi sokaks varYani benimki ev daire ayrı site bina apartman aynı .
Sizinki semt olarak uzak mı ?