Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
91.424
Ogluma taktı kafayı cok hareketliymiş miş :D
Ona ne ki anası mı o mu bakıyor ilgileniyormuş
Evet deseydin bn memnunum çocuğumdan diye
Millet sapıtmış
Sakin olur anormal der
Haraketli olur hiperaktif derler
Birde asm hemşireleri kendilerini doktor görüyorlar teşhis bile koyarlar fırsat verilse
Umursama ya gerek yok muhatap olmaya

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.378
Sen niye bilmiyorsun riskli gebelik olduğunu
Vala mümkünatı yok en son çünkü ikili test sonucları vs için gitmiştim dr. Öyle bit durum olsa bana zaten iletirdi ultrasondada herşey normaldi neye göre kime göre diyor anlam veremedim çok sinir oldum bütün günümü berbat etti

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.378
Ona ne ki anası mı o mu bakıyor ilgileniyormuş
Evet deseydin bn memnunum çocuğumdan diye
Millet sapıtmış
Sakin olur anormal der
Haraketli olur hiperaktif derler
Birde asm hemşireleri kendilerini doktor görüyorlar teşhis bile koyarlar fırsat verilse
Umursama ya gerek yok muhatap olmaya
Ayy söyleyeceğide 2 kelime haspanın yaani varya çocuk durmuyor zaten görüyorsun ne diceksen de gideyim demi cocugu eleştirmekten söylicegni söyliyemedi bi türlü bende ne kızdım sen söylicegni söglesene önce bi dedim hee yarın aşı için gel dicektim diyor bide delirmeliikler yaa sorma ben simdi ikamet degisip geldim diger heralde ondan ters yapıyorlar, detaylı içinde bugün 4 tane özel hastane aradım yok dediler devlettede yok bugün çok kötü bir gün geçirdim

Bitterçikilata

Tepki
91.424
Ayy söyleyeceğide 2 kelime haspanın yaani varya çocuk durmuyor zaten görüyorsun ne diceksen de gideyim demi cocugu eleştirmekten söylicegni söyliyemedi bi türlü bende ne kızdım sen söylicegni söglesene önce bi dedim hee yarın aşı için gel dicektim diyor bide delirmeliikler yaa sorma ben simdi ikamet degisip geldim diger heralde ondan ters yapıyorlar, detaylı içinde bugün 4 tane özel hastane aradım yok dediler devlettede yok bugün çok kötü bir gün geçirdim
Devlette çok önceden alman gerekti sanırım önceki muayenede keşke alsaydın
Özelde de randevu mu yok
Özel klinik varsa ara onlarda yüksek fiyat verirler

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
41.411
Vala mümkünatı yok en son çünkü ikili test sonucları vs için gitmiştim dr. Öyle bit durum olsa bana zaten iletirdi ultrasondada herşey normaldi neye göre kime göre diyor anlam veremedim çok sinir oldum bütün günümü berbat etti
doktor sisteme yanllışlıkla riskli diye girmiş olabilir mi

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.378
Devlette çok önceden alman gerekti sanırım önceki muayenede keşke alsaydın
Özelde de randevu mu yok
Özel klinik varsa ara onlarda yüksek fiyat verirler
Kocaelide hiç bir devlet hastanesi bu işlemi yapmıyormuş, özel hastanelerde muhtemelen kadın dogum doktoru yönlendirmesiyle yani önceden gidip gelmeyle ilgili oluyor heralde sorunca direk yok diyip kapattılar telefonu, medikallerde nasıl olmaz mesela? (reklamdegil) klinik buldum haftaya cumaya

Bitterçikilata

Tepki
91.424
Kocaelide hiç bir devlet hastanesi bu işlemi yapmıyormuş, özel hastanelerde muhtemelen kadın dogum doktoru yönlendirmesiyle yani önceden gidip gelmeyle ilgili oluyor heralde sorunca direk yok diyip kapattılar telefonu, medikallerde nasıl olmaz mesela? (reklamdegil) klinik buldum haftaya cumaya
Medikal dediğin ne oluyor
Tıp merkezlerine dışardan geliyordur dışardan
İyi bulmuşsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.378
IMG_8497.jpeg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar