Gelsin gelsin kim gelsin?

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
kulkedisi cnm benim bu aralar sorunlari var, gelemediginden ben geldim :) buranin disindada arkadasim kendisi,arkadasligimizda sanal alemde kuruldu :) cok tanimam ama iyi bir insandir tanidigim kadari ile...yasadigi butun sikintilari atlaticak insallah,aslinda guclu ve akilli bi kadin , ama yasadiklarinin etkisinden dolayi karamsardi....yazilarindanda bu belliydi zaten, spor asigi bi arkadas :)
hakkinda hayirlisi olsun insallah,hersey yoluna girer hayatinda ve mutlu olur :)
simdiiiii leyla 41 geldin dicem ama sanirim online degil ...

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
kulkedısı sıkıntılarını ısaallah atlatırsın arkadasım :)
unutma yasamımızda hepımız sıkıntılar cekıyoruz dertsız hıcbır kul yoktur..
sorun nedır bılmıyorum fakat perıkızın anlattıklarına gore ortada bır sorun var..
Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hersey ıcın hayırlısı olsun(amın)

leyla41 yok ama ben varım :D:D

rose gelsın :D ama sanırım sıtede yok:D

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
sigarasiz hayatima dun basladim, dun hic icmedim ve artik ben sigarayi birakiyorum :)
alkolun bile yaninda icmicem ki ikisi super gidiyor, dusunuyorum ya, nasil zarar veriyoruz vucudumuza, bugunde 'evde sigara icilmesi yasaktir, lutfen bahceye diye yazi yazicam', mis gibi bahce var, orda icsinler:) gelenlerde icmesinler, cocugumu dusunmem lazim, korpe cigerlerine ne kadar yazik oluyor yaaa, resmen salakmisim ben, evde gelen icti, giden icti, ben ictim esim icti, ictikte ictik, ya cocuga birsey olsaydi ??? nekadar etkilenmistir ki dikkat ettik birde guya yaninda icmemeye ama icildi tabii... neyse zararin neresinden donersen kardir diye kendimizi avutalim bariiiii

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
hayatttttttttttttttt sana merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
binlerce kez sukurler olsunnnnn saglikliyiz, hayattayiz, sevdiklerimiz hayatta :)
iyikide aklim gec olmadan basima geldi, yas 26 , 20 yasimdan beri sigara ictim,2 sene hic icmedim hamilelik donemimde tiksindim ve birakmistim, hadi bakalim toparlicaz insanllah :) feda ettigim yillarimi :)
yine ben yazdimmmmmmmm en son msji :)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
gelsin gelsin zipircigim gelsin
okendini biliyor :)
foreverrrr nbr kizzzzz :) iyimisin ama yoksun sanirim :)
olsun gorunce gelirsin artik beklerik :)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
ahanda geldim zipircik :) zip zip seni
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
simdi de gelsin kim isterse o gelsin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar