benim ekledim etiket nasıl
canım 6 ay önce kontrol oldum temizdi aman sıkıldım yarın doktorda olacam onada diyecem yazsın bişeyler hamiş olsam doğardı heee :gul:2ay mı geçti kso ne diyon
hamile olsan doğururdun kız
strestende o kadar gecikmez
kontrol hapına başla derim
çok düzenliyo
kist falan varsada geçiriyo
benı kalbımden vurdu -hmm
kızını emanet eden mi kim ediyo ki
cuma günü pazar kuruluyor burda sonra burası ilçe olduğu için köylerden millet buraya geliyor burasını da emanetçi dükkanı gibi kullanıyolar o geliyo poşetlerim şu köşede dursunm o geliyo şunlara sahip çık geçen cuma bi adam namazagiderken dedi kızım burda kalsın çıkınca alırım oturttu sandalyeye gitti 2 saat gelmedi taman kızı 18 yaşında çocuk değil ama sıkılıyorum yani kınamak gibi olmasın köyden gelene laf anlatmak çok zor yani yaşlılara sanki dünya onların etrafında dönüyo geriliyorum valla
çıkoatam sana ben yazdım çiko çiko çiko diye istemezsen sileyim
arınam sanada izmirin sultanı yazacaktımda işte korktum senden ben senden çoookkkkk korkuyomda :gul:
çok haklısın canım sanki bekçimisin işin gücün var
bişey olsa emanetlerine yani sana sorarlar
kızlar ne yazıyonuz bu etiket olayına yabancı kaldım nere bakim ii yazmışsında
altta yazıyo canım etiketler
kso kız çocuk emzirenin halası gelmezmiş senin ondan olmasın he bizim arkadaşlar öyle diyodu emzirdiğin sürece olmazmışşın hamile de kalma ihtimalin yok gibi bişeymiş
gecikme ondanda olabilir evet sorun yok o zaman endişelenme
ama hamile kalınır ilknurcum hiç farketmez
çıkoatam sana ben yazdım çiko çiko çiko diye istemezsen sileyim
arınam sanada izmirin sultanı yazacaktımda işte korktum senden ben senden çoookkkkk korkuyomda :gul: