Nice yaşlar nice doğum günleriniz hep böyle olsun
Gülbincim okadar oldumu minik paşan büyüdüde 1yaşına girdi demek nice nice mutlu yaşlara ailesiyle ve sevgiyle bitanem
Canım bu arada kurabiyelerinin tarifini de bizlerle paylaşabilirmisin doğum günü menüne bayıldım Aralığın 21'de benim ikizlerimin de doğum günü o kurabiyelerden yapayım diyorum bende
dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAKIŞIKLIM. sENİ NE ÇOK BEKLEMİŞTİK.
nice mutlu yıllara
Teşekkür ederiz ablaları
Neden göremiyorsun ?
çok teşekkür ederim çikom..seninki nasıl iyimi
teşekkür ederizamin...
değilmi canım...sanki dün doğmuş gibi geliyor bana da bi de slayt hazırlamıştım yaşgünü için bakıyorum da ne çabuk geçmiş zaman...ne çok beklemiştik paşamı
tabiki canım ne demek..
1 pk yağ
1 tane yumurta
1 bardak nişasta
1 tane kabartma tozu
1 tane vanilya
1 bardak toz şeker
1 kaşık yoğurt
aldığı kadar un
yani bildğin un kurabiyesi canım
yalnız bu ölçüden çok çıkıyor...
eminönünden 1 şekilli kalıp ve 1 kiloluk beyaz şeker hamuru aldım.. bi de aktardan mavi gıda boyası aldım. kurabiyeleri 1 şekilli kesip pişirdim..fırından çıkınca soğudu ve şeker hamurunu açtım onları da 1 şekilli kestim suyla kurabiyelere yapıştırdım..sonra mavi hamurla istediğin gibi süsle... güzel oluyor görüntüsü
teşekkür ederim ablacımsorma o günler aklıma geldikçe bin kere sükrediyorum...
çok teşekkür ederiz
sen de sağol kız şekerim
göremedinmi..üzüldüm yaaa..ama çokteşekkür ederimben resimleri göremesemde:acep: nice mutlu yaşlara gülbinciğim, sağlıkla...:bebek:
amincanım benim..teşekkür ederim..Nice güzel senelere rabbim sağlıklı huzur dolu upuzun bir ömür nasip etsin bebişinize
canım ne güzel yaa...allah bize de nasib eder inşallahiyi tatlım oda bu sene anasınıfına gidiyo
teşekkür ederiz canım..çok şeker maşallah masalar da süper donatılmış)
rica ederimcanım ne demek..rabbim ikizlerine uzun ömürler nasib etsin inşallah güzel bir yaşgünü geçirirsinizÇokteşekkür ederim Gülbinim ellerine sağlık çok güzel olmuş kurabiyen bende inşallah ikizlerimin doğum günüde yapıcam bu kurabiyelerden Yavrunla birlikde nice mutlu senelere biriciğim
teşekkür ederiz canım benimPasamizin dogumgünü kutlu olsun nice mutlu yillara masada süper bu arada
gülbişiminiz paşası cok şanslı
Sağlıkla nice yaşlara oğluşunuzla birlikte.
göremedinmi..üzüldüm yaaa..ama çokteşekkür ederim amincanım benim..teşekkür ederim.. canım ne güzel yaa...allah bize de nasib eder inşallah teşekkür ederiz canım.. rica ederimcanım ne demek..rabbim ikizlerine uzun ömürler nasib etsin inşallah güzel bir yaşgünü geçirirsiniz teşekkür ederiz canım benim