Gülbişimin biricik oğlu 1. yaşında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Canım bu arada kurabiyelerinin tarifini de bizlerle paylaşabilirmisin doğum günü menüne bayıldım Aralığın 21'de benim ikizlerimin de doğum günü o kurabiyelerden yapayım diyorum bende :huhuu:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Nice yaşlar nice doğum günleriniz hep böyle olsun:huhuu:

teşekkür ederiz:)amin...

firstbirthday-jpg.1020

Gülbincim okadar oldumu minik paşan büyüdüde 1yaşına girdi demek nice nice mutlu yaşlara ailesiyle ve sevgiyle bitanem :huhuu:

değilmi canım...sanki dün doğmuş gibi geliyor bana da:) bi de slayt hazırlamıştım yaşgünü için bakıyorum da ne çabuk geçmiş zaman...ne çok beklemiştik paşamı:)

Canım bu arada kurabiyelerinin tarifini de bizlerle paylaşabilirmisin doğum günü menüne bayıldım Aralığın 21'de benim ikizlerimin de doğum günü o kurabiyelerden yapayım diyorum bende :huhuu:

tabiki canım ne demek..
1 pk yağ
1 tane yumurta
1 bardak nişasta
1 tane kabartma tozu
1 tane vanilya
1 bardak toz şeker
1 kaşık yoğurt
aldığı kadar un
yani bildğin un kurabiyesi canım:)
yalnız bu ölçüden çok çıkıyor...
eminönünden 1 şekilli kalıp ve 1 kiloluk beyaz şeker hamuru aldım.. bi de aktardan mavi gıda boyası aldım. kurabiyeleri 1 şekilli kesip pişirdim..fırından çıkınca soğudu ve şeker hamurunu açtım onları da 1 şekilli kestim suyla kurabiyelere yapıştırdım..sonra mavi hamurla istediğin gibi süsle... güzel oluyor görüntüsü:)

dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAKIŞIKLIM. sENİ NE ÇOK BEKLEMİŞTİK.

teşekkür ederim ablacım:)sorma o günler aklıma geldikçe bin kere sükrediyorum...

nice mutlu yıllara :panter:

çok teşekkür ederiz:)

Teşekkür ederiz ablaları :findik:

sen de sağol kız şekerim:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
teşekkür ederiz:)amin...

değilmi canım...sanki dün doğmuş gibi geliyor bana da:) bi de slayt hazırlamıştım yaşgünü için bakıyorum da ne çabuk geçmiş zaman...ne çok beklemiştik paşamı:)

tabiki canım ne demek..
1 pk yağ
1 tane yumurta
1 bardak nişasta
1 tane kabartma tozu
1 tane vanilya
1 bardak toz şeker
1 kaşık yoğurt
aldığı kadar un
yani bildğin un kurabiyesi canım:)
yalnız bu ölçüden çok çıkıyor...
eminönünden 1 şekilli kalıp ve 1 kiloluk beyaz şeker hamuru aldım.. bi de aktardan mavi gıda boyası aldım. kurabiyeleri 1 şekilli kesip pişirdim..fırından çıkınca soğudu ve şeker hamurunu açtım onları da 1 şekilli kestim suyla kurabiyelere yapıştırdım..sonra mavi hamurla istediğin gibi süsle... güzel oluyor görüntüsü:)

teşekkür ederim ablacım:)sorma o günler aklıma geldikçe bin kere sükrediyorum...

çok teşekkür ederiz:)

sen de sağol kız şekerim:)

Çok teşekkür ederim Gülbinim ellerine sağlık çok güzel olmuş kurabiyen bende inşallah ikizlerimin doğum günüde yapıcam bu kurabiyelerden Yavrunla birlikde nice mutlu senelere biriciğim

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ben resimleri göremesemde:acep: nice mutlu yaşlara gülbinciğim, sağlıkla...:bebek:
göremedinmi..üzüldüm yaaa..ama çokteşekkür ederim:)
Nice güzel senelere rabbim sağlıklı huzur dolu upuzun bir ömür nasip etsin bebişinize
amincanım benim..teşekkür ederim..
iyi tatlım oda bu sene anasınıfına gidiyo
canım ne güzel yaa...allah bize de nasib eder inşallah:)
çok şeker maşallah masalar da süper donatılmış:))
teşekkür ederiz canım..:)
Çokteşekkür ederim Gülbinim ellerine sağlık çok güzel olmuş kurabiyen bende inşallah ikizlerimin doğum günüde yapıcam bu kurabiyelerden Yavrunla birlikde nice mutlu senelere biriciğim
rica ederimcanım ne demek..rabbim ikizlerine uzun ömürler nasib etsin:) inşallah güzel bir yaşgünü geçirirsiniz:)
Pasamizin dogumgünü kutlu olsun nice mutlu yillara masada süper bu arada:huhuu:
teşekkür ederiz canım benim:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
göremedinmi..üzüldüm yaaa..ama çokteşekkür ederim:) amincanım benim..teşekkür ederim.. canım ne güzel yaa...allah bize de nasib eder inşallah:) teşekkür ederiz canım..:) rica ederimcanım ne demek..rabbim ikizlerine uzun ömürler nasib etsin:) inşallah güzel bir yaşgünü geçirirsiniz:) teşekkür ederiz canım benim:)

Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarına rabbim uzun ömür nasib etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar