Günün EKŞINI

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
fındık hanım utanmayın herderdin dermanı burda biz sana yardımcı oluruz kimimiz polis kimimiz psikolog bilinçli insanlarız yani

vay vay vayyyyyyy:sigara:

polis,psikolog he:sigara:

şey nası nlatsam,,az bi nası uydurucağımı e şeyyy pardon anlatacağımı dicektim bi düşüniyim

ızamana kadar üstüme saldırmayın olur mu:dil::dil::dil:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bugünkü senaristimiz eee pardon,bugünkü mağdurumuz kim???hele bi anlatıversin de biz de yardım edelim:biyik::biyik::biyik::D:D

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ohoooo bı gece boyuncva bıyerlerınde pıreler ucusmus hatunların kralıcenın bıle henuz fıkrı yok pehhhhhhhh

Oysa ben ne cok carelerle gelmısdım bugun buraya :sigara:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ilacim olmaya gelecen yani dimi :dil:
hasret kaldim üleynnnnnnnnnnnnn
sensizlik cok koydu baga
baskada derdim yok hih banane:dil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kızlar benimde bi derdim var benim bi sevgilim var aramız çok iyi bigün elele parkta geziyoruz karşıdan doğru gelen birinin bizi süzdüğünü farkettim meğersem komşum değilmiymiş elim ayağıma dolandı ne yapacağımı şaşırdım bana ters ters bakarak yanımdan geçti hemen sevgilimi bırakıp eve koştum içim içimi yiyo birine söyler mi die şimdi diceksinizde söylerse söylesin evlenirsiniz die ama eşim izin vermez başkasıyla evlenmeme bi de diğer sevgilim var tabi işin ucunda ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin acanba komşumu öldürsem mi:dusun:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
kızlar benimde bi derdim var benim bi sevgilim var aramız çok iyi bigün elele parkta geziyoruz karşıdan doğru gelen birinin bizi süzdüğünü farkettim meğersem komşum değilmiymiş elim ayağıma dolandı ne yapacağımı şaşırdım bana ters ters bakarak yanımdan geçti hemen sevgilimi bırakıp eve koştum içim içimi yiyo birine söyler mi die şimdi diceksinizde söylerse söylesin evlenirsiniz die ama eşim izin vermez başkasıyla evlenmeme bi de diğer sevgilim var tabi işin ucunda ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin acanba komşumu öldürsem mi:dusun:

Ilknur hazır bu duruma kadar gelmıssın sevgılı es ve dıger sevgılı...

Bu kervana komsuyuda eklersen hıcbıseycık olmaz yafrimmmmm:sigara:

Elını kana bulamaya gerek yok yaneeeee:sigara:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İlknur aboooooooooo seninki farkıymış he:dil::dil:

Ay ne bicim kadınsın sen:kizdim: Madem sevgililerin var, ne diye evleniyorsun:kizdim::kizdim::kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar