Günün Güzeli --> Enca.
Ruensa Haxhiaj (içinde 19 Ekim 1995 doğumlu Tiran ) daha ENCA Haxhia olarak bilinen veya basitçe ENCA bir olduğu gibi Arnavut şarkıcı.
çok güzel...
Günün Güzeli --> Enca.
Ruensa Haxhiaj (içinde 19 Ekim 1995 doğumlu Tiran ) daha ENCA Haxhia olarak bilinen veya basitçe ENCA bir olduğu gibi Arnavut şarkıcı.
Az önceki yorumum gelmemiş yahu :ne: Ne yazdığımı hatırlamaya çalışayım derken hayırlayıverdim. Şimdi ben günün güzeline laf etmeye gelmiştim ama Kara Sevda'nın Nihan'ını görünce vazgeçtim. Her ne kadar Nihan karakterine sinir olsam da Neslihan'ın güzelcene bir kız olduğunu söylemem gerekir. Böyle vurucu müthiş güzel tam başrollük kız diyemem ama hoş yani
yorumu kes
sonlarda vurucu felam deyince vur bana şarkısı geldiydi aklıma
dinledinmi bilmiyomda ah ama sonu hüsran mesajı takipcileri taşa tutmaz inşallah bacımı :semsiye:
Hatırlamayamadım o şarkıyı :dusun: Çok mu ağır olmuş ama güzel kız dedim sonuçta çirkin değil ki Şey gibi düşün mesela sütlü tatlılardan kazandibi de çoook güzeldir ama şöyle bir fıstıklı baklavanın kadayıfın yerini tutmaz. Yani burada Neslihan kazandibi oluyor :2: Ne diyom len ben :ne: bacım bana yorum yazdırma sen saçmalıyom
:kriz. tamam ben anlıyom bacım senide misafiler anlıyomu onu bilemedim :kahkaha:
bencede güzelMasum güzel, ilk Bodrum Masalında görmüştüm yolu açık olsun.
Oyunculugunu begeniyorum bendeBu kadını beğeniyorum ama sonradan üst dudağına köşeli bir ayrım yaptırdı hiç beğenmedim eski hali daha hoş geliyo bana sanki