Sanki bu depolama daha mantıklı gibi, ortada gözüken bir şey yok harika. Her şey derli topluMerhaba artık çift katlı tavana kadar mutfaklar tercih ediliyor. Özellikle villa mutfakları tamamen bu şekilde
Aynn öyleSanki bu depolama daha mantıklı gibi, ortada gözüken bir şey yok harika. Her şey derli toplu
Fikirleriniz fotolar varsa atıverin bana daAynn öyle
Bnde tezgahın karşı tarafına dolap ara tezgahı masa gibi kullanacağımız bişi yaptırcam hem kahve makinesini filanda koyarım diye
tezgah üstünde bir şey sevmiyorum ama mutfak küçük olunca mecburi bir kaç alet kalmak zorundaAynn öyle
Bnde tezgahın karşı tarafına dolap ara tezgahı masa gibi kullanacağımız bişi yaptırcam hem kahve makinesini filanda koyarım diye
tamam görürsem ben de atarımFikirleriniz fotolar varsa atıverin bana da
Bnmde tezgah kalabalık mecburiyetten kahve makinesi Semaver vartezgah üstünde bir şey sevmiyorum ama mutfak küçük olunca mecburi bir kaç alet kalmak zorunda
tabure de olabilir benim mutfakta tabure var demirden böyle modern bişiBu tarz gibi bişi istiyorum ama sandalye olur bnmki
Dolaplar kulpsuz olacak
Mevcut sandalyelerimi kullanırım demiştim amatabure de olabilir benim mutfakta tabure var demirden böyle modern bişi
mevcut buysa güzeelMevcut sandalyelerimi kullanırım demiştim ama
Tabi yaptırdıktan sonra duruma göre değiştirebilirim de
Evet canım bumec
mevcut buysa güzeel