Günün Yakışıklısı

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Artıkın bilemiycem Miyopmusun yoksa göz çapkınım yani gördüğün her adamı yakuşuklu sanıyon
Leonie ben sana şimdi burda eklerdim bir resim ama şimdi pc başında bayılır kalırsın anneciğin halini görür sonrada kim kızımı bu hale getirdi diye kızar neyim allah korusun:korkak:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
images

Al sana yakışıklı erkek bayıl bakayım:kahkaha::kahkaha::nazo::nazo:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
Artıkın bilemiycem Miyopmusun yoksa göz çapkınım yani gördüğün her adamı yakuşuklu sanıyon
Leonie ben sana şimdi burda eklerdim bir resim ama şimdi pc başında bayılır kalırsın anneciğin halini görür sonrada kim kızımı bu hale getirdi diye kızar neyim allah korusun:korkak:

Düşünceli ablacığım benim saçları çok uzun olmasın ama paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım :findikim:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
Sılam eklediğin italyan tipliyle George Clooney başlığa tam yakışır biçimde takdir ettim seni -cikobu bitter sabah sabah göz zevkimi bozduydu :kptmya:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
Kızım sen söyle senin eklediğin mi sılamın eklediği esmer mi 100 kişiye sorsan aynı cevabı verir be :ne:

Abla Allahın yarattığı kula laf etmek bana düşmez biiterimin paylaştığının yüzü iyi çokta kötü değil yerin dibine soktun çocuğu:sinifsinif:

Bir dizi estetik operasyonla uygun hale geirilebilir mümkündür yani Allah'tan umut kesilmez :rujsigara:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar