Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırık Kanatlar'ın Hristo'su olarak tanınan yakışıklı oyuncu Hatırla Sevgili'de canlandırdığı Deniz karakteri ile hafızalarda yer etti.Oyuncu en son Suskunlar adlı dizide Gurur karakterini canlandırmıştır...
Paul Thomas Wasilewski (d. 23 Temmuz 1982), bilinen adıyla Paul Wesley, en bilinen rolleri Amerikan TV kanalı CW'de yayınlanan The Vampire Diaries dizisindeki Stefan Salvatore ve ABC Family kanalındaki 'The Fallen' adlı Thomas Sniegowski'nin roman serisinden uyarlama Fallen dizisindeki 'Aaron Corbett' olan Amerikan aktör.
Vaaay benim dizinin bağrından kopup gelen ve Damon'dan sonra 2. sırada yer alan yakışıklı vampir gözlüklü resmi niye koymadın kız karizmasını çizeydim iki dakikada
Günün Yakışıklısı ---->> Neil Patrick Harris @nk83
Neil Patrick Harris (d. 15 Haziran 1973, Albuquerque, New Mexico), Emmy ve Altın Küre adayı olmuş ABD'li sinema ve dizi oyuncusu. Canlandırdığı önemli karakterler arasında Doogie Howser, M.D., Starship Troopers'da Albay Carl Jenkins ve How I Met Your Mother dizisindeki kadın avcısı Barney Stinson yer alır.
Bu adam çok komik ya Barney karakteri yüzünden How I Met Your Mother dizisinin tiryakisi olmuştum içinde bulunduğu her sahnede beni gülümsetmeyi hatta krize sokmayı başarıyor.Bir efsa....nevi ve sonu nevi ile biten kelimeleri var ki söyleyişine ölürsünüz Aslımda bilir
Neil Patrick Harris ile önemli bir ayrıntı var sana profilden paylaşayım balım biraz hayal kırıklığı yaratabilir
Tam şok değilmi adam birde dizide fena çapkın biri senden çapkın olmasın ama sen o diziyi izlemelisin bitter 20 dakikalık zaten bayılırsın nk iyiki tavsiye etti dersin
Tam şok değilmi adam birde dizide fena çapkın biri senden çapkın olmasın ama sen o diziyi izlemelisin bitter 20 dakikalık zaten bayılırsın nk iyiki tavsiye etti dersin