Günün Yakışıklısı

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Ayy ben buna bir ara bayılırdım :ko:ko:koEn iyi Arkadaşım Evleniyor filminde vardı da filmdeki herkes çok sempatik gelmişti :sevindirikasli:
:ko o filmi seyretmiştim sanırım :ko Karizma
Karl iyidir ya Lotr filminin Eomer'i :eek: yakışıklı bir arkadaş :foto:

:D sende yakışıklılıga onay verdiğine göre hemen pegasustan bileti kestiriyorum istmeeye gidiyok nijeryamıydı :ko:ko

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Günün Yakışıklısı ---->> Michael Bublé :bayil:

d. 9 EyIüI 1975) KanadaIı müzisyen, pop-caz sanatçısı; aktör. ABD’de büyük başarıIar eIde ediyor iken, 2003 yıIında çıkarttığı aynı adIı aIbümü iIe Kanada’da, AvustraIya’da ve İngiItere’de müzik IisteIerinde iIk 10′a girdi. ÖzeIIikIe It’s Time aIbümü iIe büyük yankı uyandırdı. AsIen İtaIyan asıIIıdır.

Kaynak; @nk83
:bayil::bayil::bayil:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517
:ko o filmi seyretmiştim sanırım :ko Karizma

:D sende yakışıklılıga onay verdiğine göre hemen pegasustan bileti kestiriyorum istmeeye gidiyok nijeryamıydı :ko:ko

Karısından isteriz artık evliydi galiba :kptmya: sağ çıkarsak hemen paketlerim sana merak etme :ko:ko

Günün Yakışıklısı ---->> Michael Bublé :bayil:

d. 9 EyIüI 1975) KanadaIı müzisyen, pop-caz sanatçısı; aktör. ABD’de büyük başarıIar eIde ediyor iken, 2003 yıIında çıkarttığı aynı adIı aIbümü iIe Kanada’da, AvustraIya’da ve İngiItere’de müzik IisteIerinde iIk 10′a girdi. ÖzeIIikIe It’s Time aIbümü iIe büyük yankı uyandırdı. AsIen İtaIyan asıIIıdır.

:bayil::bayil::bayil:

Kız peşpeşe ekledin eli yüzü düzgün tipleri millet kalpten gidecek :ko Resimleri benim başlıktan yürüttün demi çok cadısın he "kaynak : nk" yaz bari :ko:ko

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Karısından isteriz artık evliydi galiba :kptmya: sağ çıkarsak hemen paketlerim sana merak etme :ko:ko

Kız peşpeşe ekledin eli yüzü düzgün tipleri millet kalpten gidecek :ko Resimleri benim başlıktan yürüttün demi çok cadısın he "kaynak : nk" yaz bari :ko:ko

:kahkaha: evli olsun boşatırız :kahkaha:
kız milletin kalbini düşünceğne bacını düşün önce ne hallerdeyim :ko evet senin başlıktan yürüttüm :ko :D kaynak; nk83 :ko temem :D

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Günün Yakışıklısı ---->> Keanu Reeves

Gerçek Adı keanu Charles reeves Doğum Yeri Beyrut, Lübnan Doğum Tarihi 02.09.1964 Onu Ünlü Yapan Ne? Bill and Ted's Excellent Adventure'daki zaman yolculuğu yapan kişi karakteri_ Eğitim De La Salle College; 1 yıl okudu

keanu-reeves_62210.gif

Keanu-Reeves-4.jpg

Kaynak; @nk83 :ko

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517
Kaynağını sevsinler :ko

Keanu Reeves de yakışıklılar kabilesinden severim kendisini :kptmya:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517
hee işte orda pek çıtırdı :ko oldukça yağuşuklu ne ka cok deişmiş :ne:

Harry bombacının elindeyken rehineyi vur olayı vardı ya hep o gelir aklıma :kptmya: hem ortağını vurdu hemde madalya almıştı Harry uyuz olmuştu beni vurdu diye madalya veriyorlar adama diye :ko

Keanu Reeves bir ara evsizler gibiydi saçı başı dağınık fena dağılmıştı sonradan ne oldu bilmiyorum :cay:

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Harry bombacının elindeyken rehineyi vur olayı vardı ya hep o gelir aklıma :kptmya: hem ortağını vurdu hemde madalya almıştı Harry uyuz olmuştu beni vurdu diye madalya veriyorlar adama diye :ko

Keanu Reeves bir ara evsizler gibiydi saçı başı dağınık fena dağılmıştı sonradan ne oldu bilmiyorum :cay:

:ko eviszler :ko:ko parası bitmiştir kız ben hiç filmlerde flan görmüyom onu :ne:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517
Adam empire dergisinde "gelmiş geçmiş en önemli bilmem kaç oyuncu" arasında yer almıştı :findikim: (bilmem kaç değil tabi 50 yada 100'dü :ko )

2-3 filmi var 2013 gözüken ama çok detaylı bilgi yok yada ben göremedim

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Adam empire dergisinde "gelmiş geçmiş en önemli bilmem kaç oyuncu" arasında yer almıştı :findikim: (bilmem kaç değil tabi 50 yada 100'dü :ko )

2-3 filmi var 2013 gözüken ama çok detaylı bilgi yok yada ben göremedim

:ko üşenmedin onamı baktın :ko

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Günün Yakışıklısı ---->> Daniel Gillies

Daniel Gillies Doğum tarihi: 14 Mart 1976 Doğum yeri:Winnipeg, Manitoba, Canada Boy:1.80 m

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517
Aaa hiç beklemiyordum daha önce eklememişmiydin sen bunu kökenlerimin asil vampiri valla dizide bir görünüyor asalet ve karizma akıyor resmen çok başarılı :eek:

OP
bitter_im

bitter_im

Daimi Üye
Tepki
54.090
Günün Yakışıklısı ---->> Ian Somerhalder :sirin:
Ian Somerhalder

Aralık 1978 ABD'li oyuncu, model ve yapımcı. Lost dizisindeki Boone Carlyle ve The Vampire Diaries dizisindeki Damon Salvatore karakterleriyle tanınmıştır.

Somerhalder 2000 yazında Young Americans adlı Dawson's Creek benzeri kısa süren bir WB dizisinde yer almıştır. Dizide, prestijli bir yatılı okulun dekanının oğlu olan, okul arkadaşına aşık Hamilton Fleming'i canlandırmıştır. Dizi Havre de Grace, Maryland'de çekilmiştir.

normal_cm031.jpg

Ian-Nina-in-Paris-ian-somerhalder-and-nina-dobrev-22329741-1204-1432.jpg

kaynak; @nk83

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.517

nk84 kim be :ne: nk83'ün bir üst modeli yeni çıktı:ko:ko gördü yine yakışıklıyı numaraları karıştırdı şaşkın :ko:ko

Valla ben pek severim ilk defa renkli gözlü biri gözüme yakışıklı geldi :eek: benim dizinin başlarında fenaydı bu eski Damon'ı geri getirirlerse çok memnun olucam :sevindirikasli:

Aaa bu arada bu Ian Lost'ta vardı ay ne gıcık olmuştum anlatamam bir tuhaftı gördükçe uyuz olurdum ama The Vampire Diaries'te aştı gitti valla :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar