Günün Yakışıklısı

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.335
Z

images

Will Smith
bu adamin filmlerine bayiliyorum :huhuu:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.335
nk84 kim be :ne: nk83'ün bir üst modeli yeni çıktı:ko:ko gördü yine yakışıklıyı numaraları karıştırdı şaşkın :ko:ko

Valla ben pek severim ilk defa renkli gözlü biri gözüme yakışıklı geldi :eek: benim dizinin başlarında fenaydı bu eski Damon'ı geri getirirlerse çok memnun olucam :sevindirikasli:

Aaa bu arada bu Ian Lost'ta vardı ay ne gıcık olmuştum anlatamam bir tuhaftı gördükçe uyuz olurdum ama The Vampire Diaries'te aştı gitti valla :dusun:

yerlerdeyim :ko yorumuna yaklasık 4 dakikadır kişniyorum :kahkaha: nabim kızım senin bu ian devrelerimi yaktı hee çağ atlatıyom sana :D nk84 :ko:ko ilahiiii ayyyy hala gülme krizindeyim :ko

nk83'e güle güle :gulegule: nk84'e merhaba :elif:
Yepyeni dijital :kptmya:
Farklı kapak kullanımı :ko
1 tb hard disk :kahkaha:
Ekstra Timkart imkanı :ko
Kişisel melodi ekleme (bitter arayınca "Çapkınım hovardayım" çalma imkanı )

Seneye çip gelecek internet'e de girebilecek:kahkaha:

:ko:ko carpkınım hovardayım :ko:ko kız ayyyy yorumuna öldüm :ko:ko güne ekşınlı başladık :ko
anammmnasıl gulecegımı sastım gozumden yas geldı be :kptmya::kptmya:
nk84 :hihi: bende ıstıyorum capkınım hovardayım melodısı calan nk84 modelınden :ko
kız bıtter kuzum devreler sımdı nasıl :kptmya: yavrum o yakısıklının sahıbı var yalnız bak takmıs koluna :tskler:
nk'mben vımpırlerı 2 sezndan sonra ızlemedım nasıl gzel gıdıyo mu baslasam mı acaba bıda bılemedım :tskler:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.598
İlk gördüğümde bende krize girdim ya süperdi :gul:

Ben yeni bölümlerini zor bekliyordum pek güzel oldu valla ben seviyorum konusuna resimler videolar ekleyip duruyorum :kayris: arkasında birde köken vampirlerin olduğu yeni dizi geliyormuş onuda merak ediyorum bitter'in makaracı klaus'u var orda :nazo:

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Tepki
54.102
Günün Yakışıklısı ---->> Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul; (d. 5 Kasım 1987, İzmir) Türk sinema, televizyon, tiyatro, reklam oyuncusu.

:1::1:

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Tepki
54.102
anammmnasıl gulecegımı sastım gozumden yas geldı be :kptmya::kptmya:
nk84 :hihi: bende ıstıyorum capkınım hovardayım melodısı calan nk84 modelınden :ko
kız bıtter kuzum devreler sımdı nasıl :kptmya: yavrum o yakısıklının sahıbı var yalnız bak takmıs koluna :tskler:
nk'mben vımpırlerı 2 sezndan sonra ızlemedım nasıl gzel gıdıyo mu baslasam mı acaba bıda bılemedım :tskler:

hee devrelerim düzeldiydi ama tekrar coştu :ko arada ellerim dolaşıyo kılavyede ian'ı görüncede öle bişi çıktı ortaya bide etiketliyorum bakarmısın hiçte etiket oldumu olmadımı farketmemişim bile nk sölemese yine annamazdım :nazo::nazo:
İlk gördüğümde bende krize girdim ya süperdi :gul:

Ben yeni bölümlerini zor bekliyordum pek güzel oldu valla ben seviyorum konusuna resimler videolar ekleyip duruyorum :kayris: arkasında birde köken vampirlerin olduğu yeni dizi geliyormuş onuda merak ediyorum bitter'in makaracı klaus'u var orda :nazo:

:D :D yaaa demek çakma makarıcı orda olcekmiş :d dur onu izlerim ben :nazo:
Hee ne güldüydük o gün :nazo:

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Tepki
54.102
Günün Yakışıklısı ---->> Jon Hamm

Jonathan Daniel "Jon" Hamm, ABD'li aktör. 1960'larda geçen Mad Men dizisindeki Donald Draper rolü ile 2008 yılında drama dalında TV dizilerinde en iyi başrol erkek oyuncu dalında Altın Küre Ödülü'nü kazanmıştır.

main-jon-hamm-v2.jpg

indigo-moore-tuesday-totty-jon-hamm.jpg

HBZ-mad-men-jon-hamm.jpg

tumblr_m1wzgbFxPr1r8eqjmo1_r1_500.jpg

jonhamm3.jpg

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Tepki
54.102
Günün Yakışıklısı ----> Daniel Wu :cistak:
newpolicestory3.jpg

Daniel Wu Yin-Cho (d. 30 Eylül 1974, Berkeley, Kaliforniya, ABD), Çin asıllı ABD'li yönetmen, yapımcı ve aktör.

72.jpg

52e48e40c5e341f0abc6351ab1e302991226968944_full.jpg

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.598
53560dfdb078d5d0f0b31487e9837927_k.jpg

Günün Yakışıklısı Mehmet Günsür

8 Mayıs 1975'de İstanbul'da dünyaya gelen mehmet Günsur liseyi İtalyan Lisesi'nde okudu. Oyuncunun İtalya ile bu kadar yakından bağlarının olmasını bu durum açıklıyor. Marmara Üniversitesi reklamcılık bölümünde okumuş olmasına rağmen reklamcılık üzerine hiç çalışmamıştır. Aslında çocuk yaşta kameralar karşısına geçmiş olsa da Hamam filmine kadar oyunculuğu profesyonel olarak yapmayı düşünmemiştir. Hatta 25 yaşına kadar oyunculuk eğitimi almamıştır. Ciddi anlamdaki ilk oyunculuk denemesi ise TRT'de yayınlanan 1988 tarihli 'Geçmiş Zaman Mimozoları' dizisidir. Burada evin gözlüklü küçük oğlu Sabih'i canlandıran Mehmet, uzunca bir süre oyunculuktan uzak kaldı. Bu dönemde Roxy isimli mekanın restoranını da işleten Mehmet'in yönetmen Ferzan Özpetek ile tanışması da yine buradaki işi sırasında olmuştur. Yine bu yıllarda hiçbir mekanda çalma şansını elde edemeyen The Dawn isimli müzik grubunun üyeleri arasında da yer alan mehmet Günsur için milat 1997 tarihli 'Hamam' filmi olmuştur. Bu filmin ardından kariyerini oyunculuk yönünde geliştirmeye karar veren mehmet Günsur bu tarihten sonra birçok film,dizi ve oyunda yer almıştır.

2004573995633785110rs.jpg

Mehmet-Gunsur12.jpg

32234ff.jpg

Kaynak :Ben

(Daha önce seçmişmiydik hatırlayamadım )

OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Tepki
54.102
Yok kız daha önce yoktu
kaynak sen mi
Yakışıklı uşak yaprak dökümündemi oynuyodu :ne:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.598
Hee kaynak ben :nazo: kendi açtığım biyografi konusundan aşırdım arakçı nk

Yok kız ne Yaprak Dökümü Aşk Tesadüfleri Sever'de vardı şimdi Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı oynuyor ama yakında gidici :nazo::nazo::nazo:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.335
nkim ben mehmet gunsuru beyaz gelıncık dıye bır dızı vardı orda ızlemıstım daha da gormedım
Rabbım sahıbıne bagıslasın ne dıyelım bıtter sahıplenmeden :ko

aysenım canım cok begendıysen ıstemeye gıdelım cıkolatamız cıcegımızle kuzum

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.598
Beyaz Gelink dizisini izlemiştim güzeldi :eek: Bıçak sırtı diziside vardı Fikret Kuşkan Nejat İşler falan o da iyiydi -ciko

Jensen candır aysenim :kayris: komedi ya dizideki halleri aklıma geldikçe gülüyorum :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar