Şuradan bakmaya başla Supernatural - Sayfa 2 - Hanimefendi.com - Kadın sitesi
Dean iyi ay o korkması yokmuydu kopardı beni :ko
Dean iyi ay o korkması yokmuydu kopardı beni :ko
nk84 kim be :ne: nk83'ün bir üst modeli yeni çıktı:ko:ko gördü yine yakışıklıyı numaraları karıştırdı şaşkın :ko:ko
Valla ben pek severim ilk defa renkli gözlü biri gözüme yakışıklı geldi benim dizinin başlarında fenaydı bu eski Damon'ı geri getirirlerse çok memnun olucam :sevindirikasli:
Aaa bu arada bu Ian Lost'ta vardı ay ne gıcık olmuştum anlatamam bir tuhaftı gördükçe uyuz olurdum ama The Vampire Diaries'te aştı gitti valla :dusun:
yerlerdeyim :ko yorumuna yaklasık 4 dakikadır kişniyorum :kahkaha: nabim kızım senin bu ian devrelerimi yaktı hee çağ atlatıyom sana nk84 :ko:ko ilahiiii ayyyy hala gülme krizindeyim :ko
nk83'e güle güle :gulegule: nk84'e merhaba :elif:
Yepyeni dijital
Farklı kapak kullanımı :ko
1 tb hard disk :kahkaha:
Ekstra Timkart imkanı :ko
Kişisel melodi ekleme (bitter arayınca "Çapkınım hovardayım" çalma imkanı )
Seneye çip gelecek internet'e de girebilecek:kahkaha:
anammmnasıl gulecegımı sastım gozumden yas geldı be:ko:ko carpkınım hovardayım :ko:ko kız ayyyy yorumuna öldüm :ko:ko güne ekşınlı başladık :ko
anammmnasıl gulecegımı sastım gozumden yas geldı be
nk84 bende ıstıyorum capkınım hovardayım melodısı calan nk84 modelınden :ko
kız bıtter kuzum devreler sımdı nasıl yavrum o yakısıklının sahıbı var yalnız bak takmıs koluna
nk'mben vımpırlerı 2 sezndan sonra ızlemedım nasıl gzel gıdıyo mu baslasam mı acaba bıda bılemedım
İlk gördüğümde bende krize girdim ya süperdi :gul:
Ben yeni bölümlerini zor bekliyordum pek güzel oldu valla ben seviyorum konusuna resimler videolar ekleyip duruyorum :kayris: arkasında birde köken vampirlerin olduğu yeni dizi geliyormuş onuda merak ediyorum bitter'in makaracı klaus'u var orda :nazo:
adamım benım supernatural da favorı karakterım