Sen başka platformlarda takılıyon belli ki netf... gibi gibiBen niye bu dizilerin ismini ilk kez duyuyorum
Sen başka platformlarda takılıyon belli ki netf... gibi gibiBen niye bu dizilerin ismini ilk kez duyuyorum
İzlediğim tek diziBinnur Kaya ve Ecem erkek favorim....sanırım benden başka izleyen yok
Aaa unutmuşum bugündü dimiBaşladı yeni bölüm
Evet ayy atakan yazık bişeyi beceremez zaten merdivenden cıkarken anlamıştım onun yakalanacağınıAaa unutmuşum bugündü dimi
Evet ayy atakan yazık bişeyi beceremez zaten merdivenden cıkarken anlamıştım onun yakalanacağını
Al Atakan'ı vur Mihran'a kuzen değil mi aynı beceriksizlik bu ailenin oğlanlarını esir almış akşam sürpriz yapacağım diye kırk saat bekledi tam geldi daha ağzını açamadan annesinin fenalaştığı haberi de geldi tüüüüh! Bu açılamadan kızı o kıvırcık oğlana kaptıracak bak görürsün ben de o zaman sana müstahaktır Mihran sus otur şimdi bir köşede diyeceğimEvet ayy atakan yazık bişeyi beceremez zaten merdivenden cıkarken anlamıştım onun yakalanacağını
Ayy sorma mihranda açıldım açılacam derken boğulacak derinlerdeAl Atakan'ı vur Mihran'a kuzen değil mi aynı beceriksizlik bu ailenin oğlanlarını esir almış akşam sürpriz yapacağım diye kırk saat bekledi tam geldi daha ağzını açamadan annesinin fenalaştığı haberi de geldi tüüüüh! Bu açılamadan kızı o kıvırcık oğlana kaptıracak bak görürsün ben de o zaman sana müstahaktır Mihran sus otur şimdi bir köşede diyeceğim
Yalnız Ecem Erkek'in sesi de ne güzel yahu kaçtır duyuyorum profesyonel gibi söylüyor. Tiyatrocular çok donanımlı oluyor
Hiç konuşmasa bile mimikleriyle oynuyor kadınAyy sorma mihranda açıldım açılacam derken boğulacak derinlerde
Bencede cihangirmidir nedir ona kaptırcak
Yaaa sorma fusün zaten varya güldür güldür’dede şarkı söylüyordu sürekli çok iyi oyunculuğu öldüm gülmekten geçen bölüm çocuklara kurabiye dagıtırlarken
Feyyazıda görsede bende bi rahatlasam çok üzülüyorum o çocuğaHiç konuşmasa bile mimikleriyle oynuyor kadın
Aman be onu da al vur Atakan'la Mihran'a İçleri geçmiş bunların azıcık Hakim'den örnek alsınlar adam gayet stratejik ilerliyor bunlar daha birbirlerine açılamadan Hakim ile Kıymet kıyar nikahı toplar altınları bunlar da artık kös kös oturur limonata pasta yerler düğün salonundaFeyyazıda görsede bende bi rahatlasam çok üzülüyorum o çocuğa
Ayyy onların aşkını sorma zaten kıymet şapşik tencere olayı vardıya bankın altına koydurtmuştu ne gülmüştüm ha evlensinler bence çok yakışıyorlarAman be onu da al vur Atakan'la Mihran'a İçleri geçmiş bunların azıcık Hakim'den örnek alsınlar adam gayet stratejik ilerliyor bunlar daha birbirlerine açılamadan Hakim ile Kıymet kıyar nikahı toplar altınları bunlar da artık kös kös oturur limonata pasta yerler düğün salonunda
Kabak çiçeği dolması iyiydi ya herkes tencere nerede deyip duruyordu Kıymet şekilde şekle giriyordu. Ay ne geldi aklıma sen Kıymet'in ölen kocasını gördün mü fotosu vardı hani tam krizlikAyyy onların aşkını sorma zaten kıymet şapşik tencere olayı vardıya bankın altına koydurtmuştu ne gülmüştüm ha evlensinler bence çok yakışıyorlar
kız dizi baştan sona efso yeminle dramatize olayları bile komediye dönüyor yada karakterler komik diye bizemi öyle geliyor ha yaaa sorma ben ilk başta yahşi cazibedeki tıs tıs barış sanmıştımKabak çiçeği dolması iyiydi ya herkes tencere nerede deyip duruyordu Kıymet şekilde şekle giriyordu. Ay ne geldi aklıma sen Kıymet'in ölen kocasını gördün mü fotosu vardı hani tam krizlik
Buldum ekleyeyim. Ecem Erkek'i erkek kılığına sokup Kıymet ile foto çekmişler göründüğü sahne dramatikti ama Ecem olduğunu anlayınca çok gülmüştüm
Ekli dosyayı görüntüle 40163
Çok güzel bu aksam nasipse kanal gitmezse izlicem ayy bizimde o sorunumuz var bi rüzgar yağmur olsun çekmiyor kanallarKamera arkası görüntüleri de çok tatlıydı bayağı aile gibi olmuşlar
Bazen hava şartları yüzünden bizim de sinyaller gidiyorÇok güzel bu aksam nasipse kanal gitmezse izlicem ayy bizimde o sorunumuz var bi rüzgar yağmur olsun çekmiyor kanallar
Deprem zamanıda kar falan yağınca bitek trthaber çekiyorduda ordan bakabilmiştik haberlere sürekliBazen hava şartları yüzünden bizim de sinyaller gidiyor
Deprem döneminde benim odamdaki 1 haftaya yakın sadece 2-3 tane izlemediğim kanalı gösterdi o genel bir sorundu belki deDeprem zamanıda kar falan yağınca bitek trthaber çekiyorduda ordan bakabilmiştik haberlere sürekli