Hadi bana çaya bayanlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
ellerine saglik hepsi cok güzel görünüyor ben elmali kurabiyeden istiyorum. :catalbicak:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ebru bunların yapılışını eklesen . baştakini mesela. rulo sarmışın yaaa. bekliyoruz.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ay ben yavaş yavaş değil, uçarak gelmek istiyorum :uc:

Zaten açım :gitme:

OP
ebru

ebru

Aktif Üye
Tepki
148
ilkin tarifi ismi lokum

ilk önce 5o gr margarini eritiyoruz sonra iki fincan unu ekliyoruz fincan kahve fincanı olsun ama sonra yagla beraber kavuruyoruz sonra üstüne bir litre süt ve bir bardak toz şeker ve vanilya bir paket ekliyoruz ve devamlı karıştırıyoruz muhalebi kıvamına gelince inririyorz ve blendırdan geçiriyoruz böyle sakızımsı kıvam oluyorya orda bırakıyoruz sonra bir baket kakolu büsküvüt fırın tepsimiz varya ona ufalıyoruz üstüne yaptıgımız muhalebiyi döküyoruz sonra bir paket krem şantiyi tarifine göre yapıp muhallebinin üztüne güzelce yayıyoruz sonra üstüne hindistan cevizini bolca yayıyoruz ve buzdalabınd 2 saat bekletiyoruz sonra kare kare kesip bir kareyi alıp diyerinin üstüne koyuyoruz rulo şekline gelince uzunlamasına kesiyoruz sigara böregi sarar gibi sarıyoruz işte bukadar bayanlar yapan olursa afiyet olsun...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
ilkin tarifi ismi lokum

ilk önce 5o gr margarini eritiyoruz sonra iki fincan unu ekliyoruz fincan kahve fincanı olsun ama sonra yagla beraber kavuruyoruz sonra üstüne bir litre süt ve bir bardak toz şeker ve vanilya bir paket ekliyoruz ve devamlı karıştırıyoruz muhalebi kıvamına gelince inririyorz ve blendırdan geçiriyoruz böyle sakızımsı kıvam oluyorya orda bırakıyoruz sonra bir baket kakolu büsküvüt fırın tepsimiz varya ona ufalıyoruz üstüne yaptıgımız muhalebiyi döküyoruz sonra bir paket krem şantiyi tarifine göre yapıp muhallebinin üztüne güzelce yayıyoruz sonra üstüne hindistan cevizini bolca yayıyoruz ve buzdalabınd 2 saat bekletiyoruz sonra kare kare kesip bir kareyi alıp diyerinin üstüne koyuyoruz rulo şekline gelince uzunlamasına kesiyoruz sigara böregi sarar gibi sarıyoruz işte bukadar bayanlar yapan olursa afiyet olsun...

Eminim nefistir tadı canım,malzemeyi tamamlayıp deneyeyim bunu:incim:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Offf Neler Yapmıssın Canım Ya Agzımın Suları Aktı Vallaha:)

H

hüzünden_gelme

Misafir
offff yaa harıkaaa görunuyolarrrrrrr :aglayan::aglayan:
hepsini istiyorum bendee

sirma

Üye
Tepki
36
toktum ama resimleri gorunce karnım zıl calmay başladı :panter: hepsı bırbırınden lezettli gözukuyo canım ellerine sağlık :eek: pasta ayrı bır guzel gozukuyor :catalbicak:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Allaaaaaaah :1: :1: neler var orda neler.Elmalı kurabiyeye bayılırım.Diğerlerini hiç söylemiyorum zaten.Börekler,kekler ... sana çaya gelinmezmi?Yatılığa bile kalınır :hihi:

ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar