Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
AminnnnAllah kimseyi Burayı düşürmesin amin
AminnnnAllah kimseyi Burayı düşürmesin amin
Allah kimseyi Burayı düşürmesin amin
Aynen buraya açıklama yapmak zorunda bırakma yarabbim
Buraya ilk kim yazacakkk merak ediyoreeee
Saol banu.. en azından doğruyu söylüyorsun .. yediysen yedin artı geldi.. azcık minicik yedim biye böle oldu demedin..Selammmm tatlılar, sester lar
Haftanın sonuncusu olaraktan açıklamayı bir borç bilirim
Düzensiz yemek
Her önüne ekmek eklemek
Yemeklerde pilav yemek azda olsa
Bol karbon almak
Çok meyve yemek
Sık yemek
Aman ben yandım
Siz yanmayine
Yalan söyleyenmi oldu daha önce kaptanımSaol banu.. en azından doğruyu söylüyorsun .. yediysen yedin artı geldi.. azcık minicik yedim biye böle oldu demedin..
İnş bi daha düşmezsin
Hayır tabiki cnm.. masumun dürüstçe yedim ve kilo aldım demesi hoşuma gitti..Yalan söyleyenmi oldu daha önce kaptanım
Yok estagfurullah alınmadım kaptanım ben de başka yeri kasttetmiştimHayır tabiki cnm.. masumun dürüstçe yedim ve kilo aldım demesi hoşuma gitti..
Ben başka bir yerden bahsettim güz.. üstüne alındıysan kusura bakma.. sen aklıma gelmedim. Çünkü senin açıklamanı da ben çok tatminkar buldum. Bi hafta fazla verince durdu kilo vermen.. güzelce açıkladın sende
Düştük ulan işte napak ölek mi heeeee
Kuru fasulye az yedim olacaktı pardon yanlış yazdımSabah 10 00. İki tane haşlanmış yumurta bir dilim ekmek bir dilim peynir birkaç tane zeytin bolbol sebze yedim 14.00 tavuk iki parça yedim salatalık yoğurt 3 kaşık 16:00 sütlü kahve bir kaç tane badem birazda fındık yedim 19 00akşam yemeyi. Kuru fasulye çok yedim bol salata bir bardak ayran 1,5lt su içtim lesi yaptım bugün bu kadar canlar @Ausencia furkanlipek45
Buraya değil cnm cafeye yazıyoruzSabah 10 00. İki tane haşlanmış yumurta bir dilim ekmek bir dilim peynir birkaç tane zeytin bolbol sebze yedim 14.00 tavuk iki parça yedim salatalık yoğurt 3 kaşık 16:00 sütlü kahve bir kaç tane badem birazda fındık yedim 19 00akşam yemeyi. Kuru fasulye çok yedim bol salata bir bardak ayran 1,5lt su içtim lesi yaptım bugün bu kadar canlar @Ausencia furkanlipek45
Hiç üzülme kraliçem sen o serumları ödemleri falann atarsın giderMerhaba....
Üzerime düşeni yapayım ve haftanın ultra kötüsü olarak şuraya not düşeyim. Ben kaçamak falan yapmadım ama çok rahatsızım bişey yiyemedim ve hergün 1 lt serum aldım pat diye zayıflayın hop geri şiştim. Ne olursa olsun tek söyleyebileceğim önce sağlık önce huzur....
Vicdanen rahat olsam da psikolojik olarak çok yıprattı kendimi
Ödem olarak gelmişim dünyaya sanki vallaHiç üzülme kraliçem sen o serumları ödemleri falann atarsın gider
Ilk düşen sen olmadın ama
Bu son olsunnn
Ona göre