Aslı Oktay
Daimi Üye
O ne ya "Aslılar konuk olmasın" kampanyasımı başladı
evet aynen Aslilari bittere kurban etmeyin kampanyasi baba beni okula gonderden sonra cok tutuldu :kahkaha:
O ne ya "Aslılar konuk olmasın" kampanyasımı başladı
Evet nk cım yaa Aslıgülün suçu ne? kampanyasıkıymayın kız vermeyin bitterin ellerine
aslıcım konuk ol yaaaaaaaaa.....
aslıcım konuk ol yaaaaaaaaa.....
Bir babayigid cikmazsa olcam gibi gorunuyo zaten mesim
Şşşştttt Çaktırma ben o babayiğidi buldum :dedikodu::dedikodu::dedikodu:
Şşşştttt Çaktırma ben o babayiğidi buldum :dedikodu::dedikodu::dedikodu:
öhhööm geldimEminim intikam hırsıyla yanıp tutuşan üyeler vardır Bitterim Bitter konuk olsada bizde aynı sorularla kendisini terletsek diye
gel bebeyim kollarıma bitoşun sana neler neler soracakahanda beni bittere kurban ediyolar nediyonuz kizlar :iyyyy:
Ne kadar gaddar bişe ettin beni sılamKızlar kıymayın Aslı ma hamiş hamiş nasıl dayanır bittere :bitter:
Aragazcılarıda bulmuş aslımaslım sen altından kalkarsın o soruların bitterin sorularının bile hakkından gelirsin meark etme tatlım
Farketmez sıradaki :sila:Bak nasılda kıyıyorlar yaaa Melekcim bende seni öneriyorum canım gel iyisimi biz seni bu hafta konuk edelim
:catalbicak: karnımda açSila abla yardim et diri diri bitterin onune atiyolar beni dimi ya hamileyim ben nasil dayanirim
Melegim deme oyle Zileyin sandalyesini gormedin sanirim sen
ben çokmu korkunçum yaw ky:kızlar çok isterim ama bu aralar pek vakit bulamıyorum.inşallah önümüzdeki haftalara olurum bende konuk.çok istiyorum ama aynı zamand da bende tırsıyorum bitterden:iyyyy::iyyyy:
temamSeviyorum ki onu karıştırma bikerem :ask: koltuğunu çok güzel seçicem bak rahat rahat oturursun...
Yok yok sen olcan kaçarın yokSorma sila ablam sorma
Bir babayigid araniyor bu hafta konuk olmak isteyen yok mu ?:acep:
:teytey: okeeyy sevindirik oldimNeyse koltugu bu sefer nk'm seciyomus en azindan o bakimdan sansliyim bitterin de temizligi var bu hafta eger bir baba yigid cikip da kurtarmazsa beni sirami savayim :kahkaha:
yapın yapın onada katılırımevet aynen Aslilari bittere kurban etmeyin kampanyasi baba beni okula gonderden sonra cok tutuldu :kahkaha: