Oradaki mor rimel muthis bisey harika kararsiz kalana kesinlikle tavsiye ederim
Oradaki mor rimel muthis bisey harika kararsiz kalana kesinlikle tavsiye ederim
Tek tük müptelasi oldugum urun var teyzos esim izin verseydi aileye katilirdim da malesef olmadi allah kolaylik versin :admin:işi biliyorsun sende mi orifan sın
katılmaya karar verirsen haberim olsun kaybetmezsin inan bana her yönden kazanıyorsun sen kazandıkça tesvik hediyeleri süper hiç bekleme derim benTek tük müptelasi oldugum urun var teyzos esim izin verseydi aileye katilirdim da malesef olmadi allah kolaylik versin :admin:
Tamam teyzos ben isterim zaten debesim musade etmiyo bide evde internet yok siparisler falan laptoptan yazilip veriliyo ya net baglatalim insallah birdaha esime soylerimkatılmaya karar verirsen haberim olsun kaybetmezsin inan bana her yönden kazanıyorsun sen kazandıkça tesvik hediyeleri süper hiç bekleme derim ben
Tamam teyzos ben isterim zaten debesim musade etmiyo bide evde internet yok siparisler falan laptoptan yazilip veriliyo ya net baglatalim insallah birdaha esime soylerim
Iyi olmus gelistirdikleri teyzos esimw bagli musade verirse sana haber ederimtelefonunda var internet ben bile bazan telefondan veriyorum eskisi gibi değil programı indiriyorsun telefona herşeyini ordan takip edebiliyorsun
mesaj kutuna bakIyi olmus gelistirdikleri teyzos esimw bagli musade verirse sana haber ederim
evet sana verdim@Aşk Sancısı kime verdin
banamı