HALA Oluyoruz Arkadaşlar HALA!!!!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
İnanın şu an içim içime sığmıyor.Admin Beye yılbaşı tebrik mesajımda içime mi doğdu ne bilemiyorum ama..2010 senesinde baba olduğunun haberini almak istediğimi yazdım..
Ve bana öyle güzel bir haber verdiki..Bu benim 2009 senesinde aldığım en güzel haber idi ve 2009 senesini böylesine güzel bir haberle kapatıyor olmam o kadar güzelki,inanın çok ama çok sevindim
Sevgili Zahide ile bir yuva kurdular ve artık tohumlarını veriyorlarr..
Sevgili Zahidemiz hamile yani Sevgili Adminimiz baba oluyor-kop

Bu arada ben erkek tarafıyım Hala oldum diyorum ama Zahidem tarafından da kız tarafı olduğuma göre Teyzede olmuş oluyorum değil mi?

Hem Hala hemde Teyze olmanın verdiği duygu ile bu heyecanımı,bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim, sizleride ortak etmek istedim..
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım,sağlıcakla gelsin bebişimiz inşallah

Tekrar tekrar tebrik ediyorum kendilerini..:hhhhhh:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
çok sevindim rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bebişlerini bu haberi bizlerle paylaştığın için teşekkürler şahım inşallah yakın zamanda seninde hamile haberini alırız canım benim:eek::eek::eek:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
2009 yilini geride brakirken
cok harika bir haberle ugurlicaz megerse
cok sevindim
sayin adminimiz ve esi zahide icin
bir melek daha kendini müjdelemis ne mutlu bizlere
zahide hanima güzel bir hamilelik
kolay bir dogum diliyorum

allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah

halateyze sahim tüm kalbimle tskler
böylesine güzel bir haberi bizimle paylastigin icin
:eek::eek::eek:

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Zahide ve kendi adıma hepinize çok çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda cinsiyeti de belli olacak inşallah :)
Tabiki bende çok heyecanlıyım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bu vesile ile bebek isteyen tüm üyelerimize de 2010 yılında Allah bu heyecanı yaşatır inşallah.

Bu konuda Öznur Eda isimli bir kullanıcımız vardı. Özellikle onun için çok dua ettim. İnşallah onun da 2010 yılında bu dileği kabul olur.

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
Zahide ve kendi adıma hepinize çok çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda cinsiyeti de belli olacak inşallah :)
Tabiki bende çok heyecanlıyım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bu vesile ile bebek isteyen tüm üyelerimize de 2010 yılında Allah bu heyecanı yaşatır inşallah.

Bu konuda Öznur Eda isimli bir kullanıcımız vardı. Özellikle onun için çok dua ettim. İnşallah onun da 2010 yılında bu dileği kabul olur.

amin amin ALLAH cümle isteyenlere hayırlı evlat versin sizin evladınızda hayırlı uğurlu ağzı KURAN lı göğsü imanlı olsun inşallah

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
İnanmıyorum yaaa.

2010 A 23 Dakika önce girdik ve ben bilgisayarıa açar açmaz ilk soluğu burda

aldım tabiki de ve ilk bu haberi gördüm.Belli ki 2010 ilk dakikalarda müjdeli bir

haber verdiğine göre çok güzel gececek.

Admin kardeşim hayırlı olsun.Çok sevindim gerçekten.Allah hayırlısı ile

kucağınıza almayı nasipetsin.Rabbim çocuk isteyen herkese 2010 da taze taze

bebecikler versin inşallahhhhhhhh:besik::besik::besik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.032
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -alkis-alkis-alkis
harikaaaaaaa bu yaaaa oooff hayırlı olsun hayırlısıyla kucagınıza almanız dilegiyle kutlarım sizi adminim -alkis-alkis
oyhhh kız olursa bitter koyarmısınız :gul::gul:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
cok sevindim.hayirli olsun.sag eli olmayanlarin basina insallah.butun arkadaslarima anne olmayi dilerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar