HALA Oluyoruz Arkadaşlar HALA!!!!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Aaaaa... Çok sevindim gerçekten. Ne güzel.-hmm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
İnanın şu an içim içime sığmıyor.Admin Beye yılbaşı tebrik mesajımda içime mi doğdu ne bilemiyorum ama..2010 senesinde baba olduğunun haberini almak istediğimi yazdım..
Ve bana öyle güzel bir haber verdiki..Bu benim 2009 senesinde aldığım en güzel haber idi ve 2009 senesini böylesine güzel bir haberle kapatıyor olmam o kadar güzelki,inanın çok ama çok sevindim
Sevgili Zahide ile bir yuva kurdular ve artık tohumlarını veriyorlarr..
Sevgili Zahidemiz hamile yani Sevgili Adminimiz baba oluyor-kop

Bu arada ben erkek tarafıyım Hala oldum diyorum ama Zahidem tarafından da kız tarafı olduğuma göre Teyzede olmuş oluyorum değil mi?

Hem Hala hemde Teyze olmanın verdiği duygu ile bu heyecanımı,bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim, sizleride ortak etmek istedim..
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım,sağlıcakla gelsin bebişimiz inşallah

Tekrar tekrar tebrik ediyorum kendilerini..:hhhhhh:
ayyyy şimdi gördüm konuyu ne güzel allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
-alkisAllah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallahh:bebekarabasi:

D

d.melek

Misafir
Eh,her kez tebrik cumlelerini tuketti.bari bende Azerice diyeyim,bakalim anliycakmisin admin:Mubarek olsun.Allah sagliqli dogus nasib etsin ham korpaniz ham da yoldasiniz ucun.Insallah tezlikla qucaginiza alasiniz va isti nafasiniz hec vaxt uzarindan aksik olmaz.Amin!
Aladiysan yaz admin.Bekliyorum ;)

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Eh,her kez tebrik cumlelerini tuketti.bari bende Azerice diyeyim,bakalim anliycakmisin admin:Mubarek olsun.Allah sagliqli dogus nasib etsin ham korpaniz ham da yoldasiniz ucun.Insallah tezlikla qucaginiza alasiniz va isti nafasiniz hec vaxt uzarindan aksik olmaz.Amin!
Aladiysan yaz admin.Bekliyorum ;)

:)

Anladığım kadarını yazayım.
Mübarek olsun, Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Hem bebeğiniz, hem de hayat arkadaşınız, eşiniz için. İnşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız. Ve nefesiniz hiçbir vakit üzerinden eksik olmaz.

Sonuçta tüm yazılanlar iyi dilekler. Allah olmayan, ama isteyen herkese bir evlat verir inşallah. Sitemizin yöneticilerinden Şahmaran hanım'da hamileymiş. Siteye yeni adminler geliyor 2010 yılı içerisinde. :)

D

d.melek

Misafir
:)

Anladığım kadarını yazayım.
Mübarek olsun, Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Hem bebeğiniz, hem de hayat arkadaşınız, eşiniz için. İnşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız. Ve nefesiniz hiçbir vakit üzerinden eksik olmaz.

Sonuçta tüm yazılanlar iyi dilekler. Allah olmayan, ama isteyen herkese bir evlat verir inşallah. Sitemizin yöneticilerinden Şahmaran hanım'da hamileymiş. Siteye yeni adminler geliyor 2010 yılı içerisinde. :)

Tamamile dogru anlamissin :) Azerbaycanda rahatca dolasa bilirsin,yani konusulanlari anlamamak gibi bir sorunun olmaz :)
yalniz bir kelimeyi anlamamissin bakiyorum,eh,onuda ben soyliyeyim bari,isti turkce sicak demek,yani sicak nefesiniz.
Hoscakalin...

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah..Allahım tüm isteyenlere nasip etsin amin..

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
:bebek:tebrik ederim yuce rabbim hayirlisiyla saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar