Rüya
Daimi Üye
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah....
ayyyy şimdi gördüm konuyu ne güzel allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunİnanın şu an içim içime sığmıyor.Admin Beye yılbaşı tebrik mesajımda içime mi doğdu ne bilemiyorum ama..2010 senesinde baba olduğunun haberini almak istediğimi yazdım..
Ve bana öyle güzel bir haber verdiki..Bu benim 2009 senesinde aldığım en güzel haber idi ve 2009 senesini böylesine güzel bir haberle kapatıyor olmam o kadar güzelki,inanın çok ama çok sevindim
Sevgili Zahide ile bir yuva kurdular ve artık tohumlarını veriyorlarr..
Sevgili Zahidemiz hamile yani Sevgili Adminimiz baba oluyor
Bu arada ben erkek tarafıyım Hala oldum diyorum ama Zahidem tarafından da kız tarafı olduğuma göre Teyzede olmuş oluyorum değil mi?
Hem Hala hemde Teyze olmanın verdiği duygu ile bu heyecanımı,bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim, sizleride ortak etmek istedim..
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım,sağlıcakla gelsin bebişimiz inşallah
Tekrar tekrar tebrik ediyorum kendilerini..
Eh,her kez tebrik cumlelerini tuketti.bari bende Azerice diyeyim,bakalim anliycakmisin admin:Mubarek olsun.Allah sagliqli dogus nasib etsin ham korpaniz ham da yoldasiniz ucun.Insallah tezlikla qucaginiza alasiniz va isti nafasiniz hec vaxt uzarindan aksik olmaz.Amin!
Aladiysan yaz admin.Bekliyorum
Anladığım kadarını yazayım.
Mübarek olsun, Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Hem bebeğiniz, hem de hayat arkadaşınız, eşiniz için. İnşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız. Ve nefesiniz hiçbir vakit üzerinden eksik olmaz.
Sonuçta tüm yazılanlar iyi dilekler. Allah olmayan, ama isteyen herkese bir evlat verir inşallah. Sitemizin yöneticilerinden Şahmaran hanım'da hamileymiş. Siteye yeni adminler geliyor 2010 yılı içerisinde.