Hamam otu tozu ile istenmeyen tüylere son...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kizlar sakin kullanmayin simdi haberlerde izledim bir kisi ölmüs bir kac kiside hastaneye yatirilmis:uzgun::uzgun:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
konunun adını değiştirdim çünkü haberlerde 1kadının öldüğünü bir kaç kişinide durumunun ağır olduğunu duydum o yüzden konunun adını değiştirdim Allah korusun sizlere birşey olur ben ölürüm kahrımdan :acep::acep:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
canıım ben bir kere kullandım:zonk: memnun kaldım açıkcası bulsam yine alacamda geçenler okudum bir haber beni bu fikirden vazgeçirdi.

lınan bilgiye göre, il merkezindeki Çarşı Hamamı'nda yıkanan 18 kadın, bir süre sonra fenalaşarak bayıldı. Hamam görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gönderilen ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadınlardan Hanife Şık'ın öldüğü belirlendi.

Diğer 17 kadından 6'sı hastanede yatırılarak tedavi altına alınırken, 11'inin ayakta tedavisi sürüyor.

Kadınların, hamam otu olarak da bilinen, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan kullandıkları, ardından fenalaştıkları, kadınların bu ottan zehirlenmiş olabilecekleri belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ÇEVRE HASTANELERE SEVKEDİLDİLER

Bayburt'ta bir hamamda, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan zehirlendiği sanılan 17 kişiden 5'i, tedbir amacıyla çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, il merkezindeki Çarşı Hamamı'nda yıkanan ve ''hamam otu'' olarak da bilinen zırnık otundan kullandıktan bir süre sonra bayılan 18 kadın, Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılmış, kadınlardan 1'i hayatını kaybetmiş, 17'si tedavi altına alınmıştı.

Bayburt Devlet Hastanesinde tedavisi süren 2'si çocuk, 3'ü kadın toplam 5 kişi, Erzurum, Erzincan ve Trabzon'daki hastanelere sevk edildi.

almayı düşünmüyorum sanırım artık

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Önce şaka yapıyorsunuz sandım gerçekmiş demek.çok eskiden beri kullanılan bilinen bir şey bu şaştım şimdi:sinifsinif:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
canıım ben bir kere kullandım:zonk: memnun kaldım açıkcası bulsam yine alacamda geçenler okudum bir haber beni bu fikirden vazgeçirdi.

lınan bilgiye göre, il merkezindeki Çarşı Hamamı'nda yıkanan 18 kadın, bir süre sonra fenalaşarak bayıldı. Hamam görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gönderilen ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadınlardan Hanife Şık'ın öldüğü belirlendi.

Diğer 17 kadından 6'sı hastanede yatırılarak tedavi altına alınırken, 11'inin ayakta tedavisi sürüyor.

Kadınların, hamam otu olarak da bilinen, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan kullandıkları, ardından fenalaştıkları, kadınların bu ottan zehirlenmiş olabilecekleri belirtildi.

ÇEVRE HASTANELERE SEVKEDİLDİLER

Bayburt'ta bir hamamda, vücuttaki tüyleri dökmek için kullanılan zırnık otundan zehirlendiği sanılan 17 kişiden 5'i, tedbir amacıyla çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, il merkezindeki Çarşı Hamamı'nda yıkanan ve ''hamam otu'' olarak da bilinen zırnık otundan kullandıktan bir süre sonra bayılan 18 kadın, Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılmış, kadınlardan 1'i hayatını kaybetmiş, 17'si tedavi altına alınmıştı.

Bayburt Devlet Hastanesinde tedavisi süren 2'si çocuk, 3'ü kadın toplam 5 kişi, Erzurum, Erzincan ve Trabzon'daki hastanelere sevk edildi.

almayı düşünmüyorum sanırım artık

canm onlar hamamda yapmışlar bende dinledim bu konuda bilgili bi doktor kapalı nemli yerlerde yapmadığınız sürece birşey olmaz evinizin bi odasında yapın diyorlar ama kullanmayın Allah korusun kimseye birşey olmasın :huhuu:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
bende zaten hamam kaplıca gibi kapalısıcak alanlarda fenalık geçiririm ev ortamı uygun olur diye düşünüyordum ondanda vazgeçtim:sirin:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
benim arkadaşımda senelerdir kullanıyor hiç birşey olmadı aksine çok memnun. bence yapıldığı yer önemli. birde bu otun satılması yasakmış kansorejen madde içerdiği için aktarda satılmıyormuş el altından alıyor arkadaş ne kadar doğru bir bilgi bilemiyorum tabi:panter:

N

NilayG

Misafir
evet evet görünce yazayım dedim ama yazmışlar arkadaşlar.Kullanmayın ben kullanmadım ama bir kişi öldü onu kullanırken.Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum kesinlikle.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
neden uğraşıyorsunuz ki kokusu ayrı kanserojen etkisi ayrı:dertli:yapın sirle oooh mis gibi..:eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar