Çok kötü fenasınız hee hiç geçmiş olsun demiyonuz battaniyem bitti şükür gelsin yeni örgüler ohhh bee külçe gibiydi elimde ör ör bitmez
Tamam ablam facebook u bir açsaydım :/
Çok güzel olmuş abla ❤Çok kötü fenasınız hee hiç geçmiş olsun demiyonuz battaniyem bitti şükür gelsin yeni örgüler ohhh bee külçe gibiydi elimde ör ör bitmez
Ekli dosyayı görüntüle 21628
Çok güzel olmuş abla ❤
Çok kötü fenasınız hee hiç geçmiş olsun demiyonuz battaniyem bitti şükür gelsin yeni örgüler ohhh bee külçe gibiydi elimde ör ör bitmez
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık maşallah hep özenirim böyle örgü örebilen insanlara
aynen teyzosum yorum atmissin gördümhee görmüştüm punch işi havlulardan bahsediyon dimiii
çok güzel rengarenk bayıldım iç açıcı olmuşÇok kötü fenasınız hee hiç geçmiş olsun demiyonuz battaniyem bitti şükür gelsin yeni örgüler ohhh bee külçe gibiydi elimde ör ör bitmez
Saolasın kızcemçok güzel rengarenk bayıldım iç açıcı olmuş
Ellerine emeklerine saglık ablacım
@Teyzos çok güzel gule güle kullan
Bende hep imrenirdim bu sene başıma bela aldım amigurimi ile başladım şimdi astım olayı tutamıyorum kendimi
Güle güle kullansınTeşekkür ederim ana yadigarı teyzoşuma diz örtüsü bu zordur amigurumi benim grupta da var yapanlar
Güle güle kullansın
Ben işin eğlence kismindayim vakit öldürüyorum oğlum biraz daha buyuyune kadar ise donemeyecegim çünkü zaman geçsin benimkisi
3 oldu aslında kreş düşünüyordum ama son dönemlerde kreşlerde yaşanan olaylar zihnimi kirlettiKac yaşnda oğlun
Annem yeni ameliyat oldu o biraz toparlasin yarım gün devlet yarım gün annem diye planlıyoruz inşallahUfakmış daha rabbim sağlıklı uzun ömür versin benim torunum 5 yaşında ben devlet ana sınıfına verdim
gecmiş olsun Rabbim şifa versin yok kuzum yok 53 yaşındayımAnnem yeni ameliyat oldu o biraz toparlasin yarım gün devlet yarım gün annem diye planlıyoruz inşallah
Abla sen kaç yaşındasın abla demeemde sakınca var mı