Kırmızı koltuk neymiş bi önce onu çözeyimanlaşıldı sen kırmızı koltuk istiyorsun öyle her buyur otur denen koltuğa oturmam ben tanışmak isteyen bu konuya bakar ama ben kendimi tanıtayım dersen hemen alırım kırmızı koltuğa hiç affetmem
84. Haftanın Konuğu »» Teyzos
ben konuyu actım bilem oturunca anlarsınKırmızı koltuk neymiş bi önce onu çözeyim
Okudum da geldim ..
@Teyzos bu yazdığını yaptın mı ? 5 yıl önce yazmışsın orada.. merak ettim..
"
su an yapmak istedigin sey ne?
yerimden kalkıp sosyal hizmetlere gidip koruyucu aile olarak başvuru yapmak ama hafta sonunu beklemek zorundayım maalesef"
Bunu ciddi ciddi ben de düşünüyorum çünkü.. önce koruyucu aile.. sonra evlat edinme şeklinde.. inşallah yapmışsındır tecrübelerin bana çok yararlı olur.
Anladım .. ince düşünmek gerekiyor gerçekten.. üstünkörü düşünüp, uygulayıp nice çocukları mutsuz edenler var..hayır yapmadım canım yapamadım ince düşününce kızım hamileydi o dönem doğum yakındı kızım çalıştığı için bebeğe ben bakacaktım ve ikisine de yeterli ilgi ve sevgiyi vermeyeceğimi düşünüp vazgectim sonradan sonrasında torunla bereber büyüdük eşimi kaybettim derken şimdi diyorum oğlumu evlendirince yalnız kalıcam belki o zaman yetiştirme yurdundan bir genç kız alabilirim belki ufaklar için hem yaş hem hastalık baş edemem
Anladım .. ince düşünmek gerekiyor gerçekten.. üstünkörü düşünüp, uygulayıp nice çocukları mutsuz edenler var..
Şuanki seçeneğin de mantıklı inşallah gönlüne göre olur..
ve bana da bir minik nasip olur
Amin canımRabbim gönlüne göre versin inş nerelisin diye sorsam
Amin canım
Balıkesir liyim ben.. Uzun süredir Ankara'da yaşıyorum..
Bekarım ve evlenmeyeceğim. Bu evlat edinme konusu kafamda ciddi alan kaplıyor. Yapacağım inşallah, çok istiyorum.
Tek başıma becerebilir miyim hiç bilmiyorum ama
Evet veriyorlar artık. Ben öyle biliyorum
bekar olanlara veriyorlarmı ki?
Benim eltimin iki kızı da sosyal hizmetlerde öğretmen pazar günü gelecek ikiside bir sorayım bakalım kesin bilgi getirsinler banaEvet veriyorlar artık. Ben öyle biliyorum
Yaaaa nasıl sevinirim anlatamam. Çok teşekkür ederim.Benim eltimin iki kızı da sosyal hizmetlerde öğretmen pazar günü gelecek ikiside bir sorayım bakalım kesin bilgi getirsinler bana
Yaaaa nasıl sevinirim anlatamam. Çok teşekkür ederim.