Sen üzülme abla Rabbim hayırsız evlatla imtihan etmesin ne zorlukla büyütüyoruz
Rabbim kimseyi hastalık, ölüm ve evlatla sınamasın
Sen üzülme abla Rabbim hayırsız evlatla imtihan etmesin ne zorlukla büyütüyoruz
Amin abla en zorunda evlat sonra sağlık ve ölüm bende evladımı kaybettim sonra sağlığımız elden gitti şimdi bir evlat kaldı Rabbim hayırlı evlat etsin
Kızınız evliliğinde mutlu mu?Hz. Alinin bir sözü var iyi damat kazanılmış bir erkek evlattır kötü damat kaybedilmiş bir kız çocuğu ve ben evladımı kaybetme aşamasındayım ben beceremedim rabbim ıslah etsin
Derdi ne ki damadınızın ? Rabbim kalbine merhamet ve utanma duygusu versin
çok doğru vallah ama buraya yazınca insanın iş yapası geliyorkızlar bırakın allah aşkına planlı programlı yaşamayı o yapılacak bu yapılacak da ne yahu gelişine yaşayın hayatı ve gününüzü ben son 2 yıldır yaşadıklarımdan öğrendim ki ne kadar hesap yaparsan yap hesapta olanı değil nasipte olanı yaşıyorsun
Başka türlü yapamıyorum abla evde Bulaşıklar çamaşırlar birikiyor yemek pişmiyor eşim eve aç gelip yemek ve bulaşık görünce mutsuz oluyorkızlar bırakın allah aşkına planlı programlı yaşamayı o yapılacak bu yapılacak da ne yahu gelişine yaşayın hayatı ve gününüzü ben son 2 yıldır yaşadıklarımdan öğrendim ki ne kadar hesap yaparsan yap hesapta olanı değil nasipte olanı yaşıyorsun
Ben hiç program yapmam iş yapasım da gelmiyor ama mecbur olunca bir yerden girişiyorum..kızlar bırakın allah aşkına planlı programlı yaşamayı o yapılacak bu yapılacak da ne yahu gelişine yaşayın hayatı ve gününüzü ben son 2 yıldır yaşadıklarımdan öğrendim ki ne kadar hesap yaparsan yap hesapta olanı değil nasipte olanı yaşıyorsun
Ne güzel yardım edeceğini bildiğin kişiler var bense tekim hiç kimse yardımıma gelmez hasta olurum gelip kapımı açmazlarBen hiç program yapmam iş yapasım da gelmiyor ama mecbur olunca bir yerden girişiyorum..
Sabahtan beri yemek yapmam lazım deyip duruyorum ama araya 100 tane şey girdi. Neyseki demin kızkardeşim aradı. Bana geliyormuş. "Gel de yemek yapmama yardım edersin" dedim