- Tepki
- 8.730
Kız bilseydim bu kadar sevinecegine önce seni etiklelerdim
Kız bilseydim bu kadar sevinecegine önce seni etiklelerdim
Benim normal halimKız bilseydim bu kadar sevinecegine önce seni etiklelerdim
Maşallah maşallah akşam akşamSüt kaynatım yoğur mayaladım sütlü aş pişiyor çay kaynıyor
Evde değildim sabah akşama kalınca mecbur kaynatıp mayalamam lazımdıMaşallah maşallah akşam akşam
Sagol ablacımEline sağlık @Mavi Menekşe
Sen uykunu almamıssın uyu benceYav çamaşır katlandıyı camlar katlandı okudum camı nasıl katladın diye düşündüm
3-4-5Kızlar burda çikolata isminde kaç kişi var
Yoo tam tersiSen uykunu almamıssın uyu bence
Ay robotun içini de iyice temizledim. Evi pok götürmüşSabah kalktım hazırlandım işe gittim
Desenleri düzelttim, tezgaha hazırladım. Toplantı yapıldı. Eve geldim. Robotu çalıştırdım süpürdü. O süpürken bezelye yemeği yaptım.
Yıkanan çamaşırları katladım yerleştirdim.
Yeni çamaşır attım makineye
Bulaşık makinesini yerleştirdim, çalıştırdım
Şimdi yıkanan çamaşırları asıcaaam
Onu her seferinde temizlemek şartAy robotun içini de iyice temizledim. Evi pok götürmüş
evet her seferinde temizliyorum, diyorum tozun içinde yaşıyormuşum annem de diyo halılardan oluyorOnu her seferinde temizlemek şart
Ev ne kadar kirliymiş diyır dimi insan
Şimdi ki halklar eskisi gibi tüy bırakmıyor ama silmeden geçmiyor o tozevet her seferinde temizliyorum, diyorum tozun içinde yaşıyormuşum annem de diyo halılardan oluyor
evet bir gün şöyle bi silmek istiyorum. İçerideki halıda hala yeni kokusu var o da beni rahatsız ediyorŞimdi ki halklar eskisi gibi tüy bırakmıyor ama silmeden geçmiyor o toz
Arada bi bezle üstünden geçersen biter
Bi akşam sil sabaha kadar kurur sabahta robotu çalıştırevet bir gün şöyle bi silmek istiyorum. İçerideki halıda hala yeni kokusu var o da beni rahatsız ediyor