Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde; bunu eşinize nasıl söylediniz?

D

d.melek

Misafir
Kizlar cogumuz anneyiz....Ve ilk ve ya sonraki hamileliklerimizi ilk oyrendigimizde nasil sevindigimizi en iyi kendimiz biliriz....peki bu guzel haberi kocalarimiza,akrabalarimiza nasil surpriz sekilde haber verdiyimizi de burda paylasalimmi?ne dersiniz?....-hmm:dusun:

OP
G

guzelcem

Misafir
:hamis::ninni:Ben hamileliğimi bebişim 1aylık olmuş o kadar yoğundum ki kurslardan ve eğlenmekden ancak 1 ay sonra öğrendim çarşıya çıkmışdım özel kliniğe gitdim adetim yine geçikdi test yapdırayım dedim :) yapdırdım hemşire hanım sonuç pozitif dedi nasıl olur hamile kalmama imkan yok bir daha yapdırdım şok olmuşdum beklemiyordum doğum kontrol hapını bir kaç defa unutmuşdum yutmaya ve kazay la hamile kaldım hemen eşimi aradım eşimde önce inanmadı ben yemin billah etdim hamileyim ben aldırcam eşim de asla hayır dedi ALLAH İZİN VERİRSE doğucak dedi polis camiasından tutun komşu arkadaş polis ve müdür eşlerine duyurdum herkes çok sevinmişdi şimi cin gibi maşaallahoğluşum var TUNAHAN IM var iyiy kide doğmuş.:hamis:

OP
D

d.melek

Misafir
:hamis::ninni:Ben hamileliğimi bebişim 1aylık olmuş o kadar yoğundum ki kurslardan ve eğlenmekden ancak 1 ay sonra öğrendim çarşıya çıkmışdım özel kliniğe gitdim adetim yine geçikdi test yapdırayım dedim :) yapdırdım hemşire hanım sonuç pozitif dedi nasıl olur hamile kalmama imkan yok bir daha yapdırdım şok olmuşdum beklemiyordum doğum kontrol hapını bir kaç defa unutmuşdum yutmaya ve kazay la hamile kaldım hemen eşimi aradım eşimde önce inanmadı ben yemin billah etdim hamileyim ben aldırcam eşim de asla hayır dedi ALLAH İZİN VERİRSE doğucak dedi polis camiasından tutun komşu arkadaş polis ve müdür eşlerine duyurdum herkes çok sevinmişdi şimi cin gibi maşaallahoğluşum var TUNAHAN IM var iyiy kide doğmuş.:hamis:

Iyikide aldirmamissin canim......:eek:

OP
D

d.melek

Misafir
Ben de kocam evdeyken sabah erkenden test yaptim.testi yaptim,kocamla karar verdim,5 dakika hic birimiz bakmaycagiz teste,5 dakika sonra birlikde bakicagiz.5 dakika sonra baktik,pozitiv gosterdi,cok sevindik,kayinvalidemlere haber verdik,onlarda bizi ve esasda beni kutladilar.sonrada annemlerle msn-de konusurken anneme kameradan testi gosterip sordum,anne bu ne?:Dannem biraz bakti,bir sey anlayamadi,sonradan anladi ve sevindi,guldu,gozleri doldu....beni tebrik etti....:rose:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Ben eşime çay bahçesinde söylemiştim.. yaklaşık bir yıldır uğraşıyorduk çocuğumuz olsun diye... şaşırdı tabi... :hihi: ama çok sevindik, önce inanmadı bana ma daha sonra inandı... o gün herkese telefon edip söylemiştim... Şimdi yine istiyorum ama daha eşimi tam ikna edemedim ikincisi için..

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm anne olmadııgm ıcın anlatıcak hıkayem yok ama hayalımı dıyebılırm
evde guzel bı spfra hazırlayıp arkadasımın bana daah 7 yıl evvel aldıgı
hastane cıkısı ve battanıye eldıven herseyı var tam set onu bır bebege gıydırırm
bır mama tabagı sofraya koyarım esıme daımı bır mısafırımız oldugu soylerım
arkadasımla ıkımıznde hayalı bu bakalım nasıp -hmm

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Ben ilk hamileliğim de süpriz yapamadım...çünkü eşimin merakından test almasından fenalık gelmişti...4.testte hamileliğim belli oldu...:kayris::ninni:....kayınvalidem ,görümcem çok kızdılar hemen niye hamile kaldın diye :kivir:zaten bana sakın hemen hamile kalma diye nişanlıyken söylüyorlardı :hihh:...annem mutluluktan ağlamıştı....:hamis:

İkinci hamileliğimde de kendim şüphe edip polikinliğe gidip test yaptırdım...mutlu oldum....kızım 5 yaşındaydı ve kardeş istiyordu...ilk ona söyledim yanımdaydı çok sevindi inşallah erkek olur dedi dediğide oldu Allah ıma çok şükür:hamis::ninni:...beyim yurtdışındaydı ona telefonda söyledim oda çok sevindi...kayınvalidem çok kızdı bana sormadan nasıl hamile kalırsın dedi...:hihh:

işte böyle kızlarrr...Rabbim ne verirse hayırlısını versin ... iki hamileliğimide beyimin tarafı burnumdan getirdi...

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Evliliğimin 6cı ayında hmile kaldım. İşten çıktım kaynanamın zorula bebek yaptık. Görümcemle cumartesi günüydü doktordan gelirken yolda eşime rastladık. Hiçbirşey söylemedim ama yolda gözlerimden anlamıştı. Gözlerimin içinin güldüğünü söyledi daha sonra. Bütün ailem ve özellikle kaynanam çok sevinmişti.

OP
D

d.melek

Misafir
Nesrıncım Kaynanan Ne Kadar Da Hasıyyetsız Bırıymıs Yaaa....ınsan Sevınmezmı Torunu Olucak Dıye....sankı Ona Sorup Bebek Yapıcaksınız....benım ılk Hamılelıyımda Benım Kayınvalıdem,gorumcem ,kayınpederım,kocam Hepsı Cok Sevındı,benı Tebrık Ettıler,sımdı Kayınvalıdem Ara-sıra Kocama Yokmu Yenı Haber Dıye Soruyor Gızlınden,benden Utandıgı ıcın:d Torun ıstıyor Yıne:d

OP
G

guzelcem

Misafir
.kayınvalidem ,görümcem çok kızdılar hemen niye hamile kaldın diye zaten bana sakın hemen hamile kalma diye nişanlıyken söylüyorlardı ...annem mutluluktan ağlamıştı....çok çok şaşırdım senin kaynana hazırlıklıymış ALLAHIMA şükürler olsun ki kaynana yok hele böyle biri:kizdim::kizdim::kizdim: senin kaynananı izlandada ki patlayan yanardağına atmalı ne oduna gerek var nede kömüre yansın dursun orda:kizdim::kizdim::kizdim:

OP
D

d.melek

Misafir
zaten kaynanasi vefat etti arkadaslar,Nesrosum simdi rahat .Dimi canim?

000203F8.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
cnm anne olmadııgm ıcın anlatıcak hıkayem yok ama hayalımı dıyebılırm
evde guzel bı spfra hazırlayıp arkadasımın bana daah 7 yıl evvel aldıgı
hastane cıkısı ve battanıye eldıven herseyı var tam set onu bır bebege gıydırırm
bır mama tabagı sofraya koyarım esıme daımı bır mısafırımız oldugu soylerım
arkadasımla ıkımıznde hayalı bu bakalım nasıp -hmm

essem ben senin hayaline benzer birşekilde yapmıştım
ilk hamileliğimin haberini hemşireden aldığımda doğruu bir bebek mağazasına gidip bir çift bebek ayakkabası aldım ve birde bebek önlüğü akşam yaemek yerken canım sana bir hediyem var dedim ve hediye paketini eşime verdim paketi açınca önce şaşırdı ve sözleri şöyle oldu ne yani vallamı bebekmi babamı geliyomu bende hayatım kekelemeye başladın dediğimde bir sevinç çığlığı attıki çok güzel birgündü eşim annesini 3yaşındayken babasını da 13 yaşındayken kaybetmiş o yüzden bana dediki ben kendim aile içinde anne baba sevgisini fazla tatdamadım ama evladımı bu duyguyu fazlasıyla tattırcam rabbim izin verirse dedi ve bana bu mutluluğu yaşattığın için teşekkür ederim dedi

ikizlerime hamile kaldığımda ki sevinci de görülmeye değer di daha çok sevinçmi kendinle gurur duymasımı bunu bileme ama hastanede hamile kaldığımım öğrendikten sonra iki ay sonra gitmiştim kontrole ve bana dr hzırmısın sana müjdeyi vereyimmi dedi bende müjde olmuycak hamile olduğumu biliyorum demiştim dr da bana hamileliğiniz değil müjde şuan bir değil iki bebek sahibi olacağınız demişti ben nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam
eve geldiğimde eşime telefon açtım gelmesini bekleyemedim eşime müjdemi isterim dediğimde oğlummu oluyo dedi bende valla oğluzmu kızımızmı oluyo bilmiyorum bildiğim şuan iki tane misafirimizin olduğu dedim nasıl yani dedi bebeğimiz değil bebeklerimiz geliyo dedim bizimki nasıl sevindi nasıl anlatamam aradan yarım saat geömedi telefon susmak bilmedi bildiği kim varsa herkese haber vermiş arayan tebrik eden edeneydi ogün ve ogünün akşamında elinde büyük bir buket çiçekle geldi eşim üzerinde hayatımın anlamına teşekkürler diye

:eek::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar