Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde; bunu eşinize nasıl söylediniz?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
sılacığım bak eşin bebekleri karşılama konusunda son derece başarılı bir performans göstermiş
çiçekler falan:rose::hhhhhh:

sen en kısa zamanda ona yine bir müjde ver:bebekarabasi:

zaten romantikliğini ben bir hamileliklerimde yaşadım eşimin
yok ben almayım allah olmayana versin bebek
bazen takılırım ona senden güzel sözler duymak için illaki çocuk müjdesimi vermek gerek diye oda istemiyo yok yok artık çocuk sayfası nı kapadık der

ebru

Aktif Üye
Tepki
148
bende süpriz yapamadım malesef testi eşim almıştı eraber yaptık sonuçu görünce önce ikimizde sustuk tutulduk çünkü daha 1 ay olmuştu evleneli hmen hamile kalmıştım onra kendimize gldigimizde sarıldık birbirimize şimdi 8yaşında dünyagüzeli bir kızım var

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben de anlatayım...ben de ilk söylediğimde eşim konuşamamıştı bir süre...gülümsedi,kızardı...inanamadı...ertesi gün test getirdi..pozitif...yine inanamıyor...sonra kan testi için hastaneye gittik...asıl o zaman emin oldu...-hmm çok mutlu oldu.kayınvalidem beni bir kez candan kucakladı,o da hamiş olduğumu öğrendiği gün:dil:

OP
D

d.melek

Misafir
essem ben senin hayaline benzer birşekilde yapmıştım
ilk hamileliğimin haberini hemşireden aldığımda doğruu bir bebek mağazasına gidip bir çift bebek ayakkabası aldım ve birde bebek önlüğü akşam yaemek yerken canım sana bir hediyem var dedim ve hediye paketini eşime verdim paketi açınca önce şaşırdı ve sözleri şöyle oldu ne yani vallamı bebekmi babamı geliyomu bende hayatım kekelemeye başladın dediğimde bir sevinç çığlığı attıki çok güzel birgündü eşim annesini 3yaşındayken babasını da 13 yaşındayken kaybetmiş o yüzden bana dediki ben kendim aile içinde anne baba sevgisini fazla tatdamadım ama evladımı bu duyguyu fazlasıyla tattırcam rabbim izin verirse dedi ve bana bu mutluluğu yaşattığın için teşekkür ederim dedi

ikizlerime hamile kaldığımda ki sevinci de görülmeye değer di daha çok sevinçmi kendinle gurur duymasımı bunu bileme ama hastanede hamile kaldığımım öğrendikten sonra iki ay sonra gitmiştim kontrole ve bana dr hzırmısın sana müjdeyi vereyimmi dedi bende müjde olmuycak hamile olduğumu biliyorum demiştim dr da bana hamileliğiniz değil müjde şuan bir değil iki bebek sahibi olacağınız demişti ben nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam
eve geldiğimde eşime telefon açtım gelmesini bekleyemedim eşime müjdemi isterim dediğimde oğlummu oluyo dedi bende valla oğluzmu kızımızmı oluyo bilmiyorum bildiğim şuan iki tane misafirimizin olduğu dedim nasıl yani dedi bebeğimiz değil bebeklerimiz geliyo dedim bizimki nasıl sevindi nasıl anlatamam aradan yarım saat geömedi telefon susmak bilmedi bildiği kim varsa herkese haber vermiş arayan tebrik eden edeneydi ogün ve ogünün akşamında elinde büyük bir buket çiçekle geldi eşim üzerinde hayatımın anlamına teşekkürler diye

:eek::eek:

tuylerim diken -diken oldu :)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
essem ben senin hayaline benzer birşekilde yapmıştım
ilk hamileliğimin haberini hemşireden aldığımda doğruu bir bebek mağazasına gidip bir çift bebek ayakkabası aldım ve birde bebek önlüğü akşam yaemek yerken canım sana bir hediyem var dedim ve hediye paketini eşime verdim paketi açınca önce şaşırdı ve sözleri şöyle oldu ne yani vallamı bebekmi babamı geliyomu bende hayatım kekelemeye başladın dediğimde bir sevinç çığlığı attıki çok güzel birgündü eşim annesini 3yaşındayken babasını da 13 yaşındayken kaybetmiş o yüzden bana dediki ben kendim aile içinde anne baba sevgisini fazla tatdamadım ama evladımı bu duyguyu fazlasıyla tattırcam rabbim izin verirse dedi ve bana bu mutluluğu yaşattığın için teşekkür ederim dedi

ikizlerime hamile kaldığımda ki sevinci de görülmeye değer di daha çok sevinçmi kendinle gurur duymasımı bunu bileme ama hastanede hamile kaldığımım öğrendikten sonra iki ay sonra gitmiştim kontrole ve bana dr hzırmısın sana müjdeyi vereyimmi dedi bende müjde olmuycak hamile olduğumu biliyorum demiştim dr da bana hamileliğiniz değil müjde şuan bir değil iki bebek sahibi olacağınız demişti ben nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam
eve geldiğimde eşime telefon açtım gelmesini bekleyemedim eşime müjdemi isterim dediğimde oğlummu oluyo dedi bende valla oğluzmu kızımızmı oluyo bilmiyorum bildiğim şuan iki tane misafirimizin olduğu dedim nasıl yani dedi bebeğimiz değil bebeklerimiz geliyo dedim bizimki nasıl sevindi nasıl anlatamam aradan yarım saat geömedi telefon susmak bilmedi bildiği kim varsa herkese haber vermiş arayan tebrik eden edeneydi ogün ve ogünün akşamında elinde büyük bir buket çiçekle geldi eşim üzerinde hayatımın anlamına teşekkürler diye

:eek::eek:

ayyy ne güzel yaaa-hmm-hmm-hmm

arzumm

Üye
Tepki
44
Biz testi birlikte yapmıştık o yüzden süpriz olmadı ama klinikte ultrason cihazında bebeğimizin kalp atışlarını dinlerken, o koskocaman kapı gibi eşimin gözlerinin dolduğunu görmek herşeyden daha güzeldi benim için :)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Allah cümlenize hayırlı evlatlar versin. Es se ninde hayali gerçekleşecek işallah.bende bir torun müjdesi hayaliyle geçiriyorum günlerimi.ben hamileliklerimde ilginç birşey yaşamadım çünkü benden müjde bekleyen yoktu ben kendi başıma sevindim:huri:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:ne güzel sevinçli sevinçli eşlerinize süprizler yapıp sevinmişsiniz :aglayan::aglayan::aglayan:
sadece ben sevindim anne olacam diye birde benim anacığım ailem yani
eşim'e söylediğimde yüzüme
afedersiniz öküzün trene baktığı gibi baktı ve bir tepki vermedi
1 yaşına kadar da yanaşmadı ilk bebeğimize
ikinçisinede tepki vermedi onada aynı tepki ile yaklaştı
sokaktan topladım ya :aglayan::aglayan::aglayan:

OP
G

guzelcem

Misafir
2inci bebişimide bilemedim trafik kazası beni sarsmışdı, yumurtlama dönemimi eşim cin gibi takip etmiş 5 ekimde kaza olmuşdu:( 8-9 ekimde yumurtlama dönemim bebişim 4 haftalık hastaneye gitdim polis eşi yeliz hanıma test yapdırdım MAŞAALLAH hastanede yok yok pazarı gibi herkes vardı duymayan kalmadı ki hastaneye gitmeden önce eşim sen hamilesin gülerek bende yok dedim kaza geçirdik ya onun etkisi olabilir stresden dedim hahahah güldü eşim gör bak dedi sen demeden bana hastaneden söylerler hakikaten öyle oldu testi yapıca yeliz bakdım tek çizgi sonra yavaş yavaş ikinci çizgi yelize ben yakını iyi görmüyorum bu ikinci çizgide ne yeliz ağladım :mendil::mendil::mendil::alsana::mendil: eşimi tak taklamak geldi başhekimden berrak hanım hastanede herkes gözünüz aydın müdürüm tabii ben aramadım eşim aradı ben sana demedim mi kapat dedim şu telefonu 3 buçuk atıyor du yaaa ben hazırlıklı değildim istemiyordum bebişi :mendil::mendil::mendil: hayırlısı olsun benim 2inci doğum hikayem çok ilginçdi ya canlarım daha doğrusu hayatımda ilginç-kizgin:alsana::mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar